• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydiiin ben ve bebegim yeni uyandık

Eklentiler

• 20201011_120304.webp
    20201011_120304.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 36
Valla bebito cok guzel ruya görmüşsün benimde olmam sans bana❤❤ bissürü balik bissürü cocuk benceeee
Evet evett inşallah senin gebeliğinin habercisidir bu rüya :dua::dua::dua::dua::dua:
Bu arada çok güzelsin tatlım söylemeden edemeyeceğim :KK200: Hemşirecik deki cik ekini şimdi daha iyi anladım çıtı pıtı hanım :KK200::KK200::KK200:

Evet evett inşallah senin gebeliğinin habercisidir bu rüya :dua::dua::dua::dua::dua:
Bu arada çok güzelsin tatlım söylemeden edemeyeceğim :KK200: Hemşirecik deki cik ekini şimdi daha iyi anladım çıtı pıtı hanım :KK200::KK200::KK200:
Yaaa askos utandirdin ❤❤ eminim hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz kalbi guzel olanin yuzu cirkin olurmu hicc❤❤

Oturdum bir guzel kahvalti yaptım ama çok yedim regl den önce iştahım ayrı bir oluyor :kk77:
ohh sefan olsunnnnnnnnnn

Anaaam yeni uyandim bacilar geliyom 🤣🤣🤣

Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi🤣🤣🤣

Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh
oyy kıyamam size..
inşallah hepimiz gebe kalacaz

Merhabalar, aranızda yeniyim🙏Allah hepimize hayırlısı ile gönlümüzdekini versin, bizi bebeklerimize hayırla kavuştursun 🙏

Paresilaaa Paresilaaa beni de listeye ekler misiniz? Bat 29ekim
hoşgeldin canım aramıza.. nasılsın?
seni tanıyalım :KK36: tanımamış bu kızlar seni :D ayıp etmişler :D

Gunaydiiin ben ve bebegim yeni uyandık
anamm topiğimizin güzel kızııııııııııııı

Maşallah ne güzelsiniz öyle 😍 bide yeni uyandık 🙈🤭
ayy buda cok ciciymiş

Baluşummm nerdesin caniiiiiimmmmmmmm :KK36::KK36::KK36::KK36::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: Bal0ncuk Bal0ncuk
öğle araasındaydım yemeğimi yedim geldim beyazımmmmmm
yettim gari :D

ohh sefan olsunnnnnnnnnn

oyy kıyamam size..
inşallah hepimiz gebe kalacaz

hoşgeldin canım aramıza.. nasılsın?
seni tanıyalım :KK36: tanımamış bu kızlar seni :KK70: ayıp etmişler :KK70:

anamm topiğimizin güzel kızııııııııııııı

ayy buda cok ciciymiş

öğle araasındaydım yemeğimi yedim geldim beyazımmmmmm
yettim gari :KK70:
Canimmmm iki gozumun çiçeği hosgeldin :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:
Bu gece istihareye yaticam bakalim kimi görcem ruyamda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şu mendili cebine koy ya senin azmin bilginin yüzde 10 ü bende yok tabiki sen hamile olacaksın tostoparlak bir de oglun olacak tependen inmeyecek sabah seni kaldırıp dans ettirecek annem diye öpecek :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
he o gücü siz söylüyorum :D ben kendim gece yatarken yastık ağlamaktan ıslanıyor :D
lakin şöyle dönüp bakıyorumda... herşeye rağmen mücadeleyi bırakmamışım :KK36:

he o gücü siz söylüyorum :KK70: ben kendim gece yatarken yastık ağlamaktan ıslanıyor :KK70:
lakin şöyle dönüp bakıyorumda... herşeye rağmen mücadeleyi bırakmamışım :KK36:
Aglamak insani daha da guclendiriyor gercekten ben buna inaniyorum yeter ki birakma pes etme bacım tek sperm yetiyor bize zaten napak onun bunun milyon spermi varmis da yok ileri hızı şu kadar mis ne saçma tek sperm tek yumurta işi çözüyor güven bana :KK74::KK74:

Back
X