- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.621
Hadi inshallah huyu suyu herseyi bana ceksinçünkü kız çocukları annesinin güzelliğini alır
erkek çocukları annesine güzellik verirmiş gebeyken..
öyle derler bizim burda
birazda hata sende ha... azcık işveli cilveli olkolaydan baslayin benim adam hik diye gider allah korusun
nerden biliyon anne ben geldim cie diyip gerimi gittiHadi inshallah huyu suyu herseyi bana ceksinokadar kendi bebeklik fotolarima bakiyorum ama babasi tarafina cekicek kesin
Ben direk atlıyorum hakkaten ha ama uyuyacak diye elimi hızlı tutmaya çalışıyorum yoksa şey yaparken bile uyuyakalabilirbirazda hata sende ha... azcık işveli cilveli ol
adamın üstüne güm diye atlama
böyle olmaz ama bacımBen direk atlıyorum hakkaten ha ama uyuyacak diye elimi hızlı tutmaya çalışıyorum yoksa şey yaparken bile uyuyakalabilir
Ya ben illa bana ceksin diyorum ya ondannerden biliyon anne ben geldim cie diyip gerimi gittiAllahım ya
inşallah bütün bebeler analarına çekerYa ben illa bana ceksin diyorum ya ondanbabasina crkerse yakisikli kizim olur hahahh yk halasina vs cekerse hahahahha bizim sülalede gic cirkin yok masallah ama amcalaeini halalalrini vs düsününce Ben kocam nasil güzel cikmis onlarin icinden ona bile saskinim
Inshallah ama hep böyle konusuyorum diye cekmez biliyoruminşallah bütün bebeler analarına çeker
biz karnımızda taşıyoruz bize çeksinler
o zaman konuşmaInshallah ama hep böyle konusuyorum diye cekmez biliyorum
Acidim vallahaa ne cekiyorsu dur senBen direk pozisyona odaklaniyorum yerleri belirle nişan aldır tarif et orda olmadi surda dene biz bitiyoz zatenön şeye halimiz mi kalıyor
Öyle yapiyorum babasi halasina cekicek veya kiz halaya benzer gibi seyler söylediklerinde tabiki halasina cekmiycekde kime cekicek diyorumo zaman konuşma
ters psikoloji yap
Beni anlayan biri cıktı sonundaAcidim vallahaa ne cekiyorsu dur sensu bebeyi yapana kadar ne csnim cikti bekim
onun kocasıda öyleydi çünküBeni anlayan biri cıktı sonunda
Nasillllll on sevismesizzzBen direk pozisyona odaklaniyorum yerleri belirle nişan aldır tarif et orda olmadi surda dene biz bitiyoz zatenön şeye halimiz mi kalıyor
Ceken bilirBeni anlayan biri cıktı sonunda
onun kocasıda öyleydi çünkü
ama pes ettimi hayır
Bende etmiyorum direniyorum bundan kelionun kocasıda öyleydi çünkü
ama pes ettimi hayır
Evet valla öyle bebisini sağlıkla kucağına al inşallah canım benim bende direniyorum bakalimCeken bilir
Kim kız o amaaa öyle olur mu benim hakkımda mi konuştularşimdi ben bazı insanları anlamıyorum
topikte herkese can ciğer kuzu sarmaama arkasında aaaaaaaaaaaaa şu şöyle aaa bu böyle
off... ne kadar basite düşürüyor bu insanlar kendilerini ya
sanalda bile kişiliğini düzgün tutamayan insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?