- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.601
oho başlamak yok
siz daha yolun başındasınız ben sonundayım
[/QUOT
Oyle deme
herkesin bir deneyimi hepimize güzel katkılarDemek kullanırım ha olsundu yine de gülmüştük yani
Anlaşıldı bacım gidip eve mum doldurcam bir yeni kreasyon olusturmam lazım evdekiler baydı artık ya da sagini solunu kesip kendi tarzımı olusturuyum diyirumKiz bunlar sartli sevisme yapiyor resmen hshshshsaskli sevisin anam
Kokulu mumlar boyle of of 5 6 tane al koy boyle aynanin onune falan
Hahaha bende bazen sey diyorum benim kedi ciflesme zamaninda saat basi bagirip dururdu evde bende onun gibiyim hadi diyip duruyom
Nihahahs eger uslu bir kiz olursan görebilirsisjsgaksyjssbBen görmedim ama seni
Hatirliyonmu ameliyatliykende rahat durmamistim hshshsjshsherkesin bir deneyimi hepimize güzel katkılar
şahsen benHemsirecik kadar cesaretli ateşli olamadım
olsaydım belki spermler hareketlenirdi
Askos benim en buyuk silahim mum ve kokular odayi hazirlarim tutsu yakarim kendim giyinirimSonra kocikomu alirim getiririm kontrol bende olur o zaman cok hoşuma gidiyor.yeni seyler deniyorum mesela kayganlastiricilar 1 den fazla olmasina aşırı yardimci oluyor sac bas değiştirin mesela kestirin boyatin kocanizin beklemeyecegi seyler yapin
AHAHAHHAHA kız hiç güleceğim yoktu çok iyimişşşHahaha bende bazen sey diyorum benim kedi ciflesme zamaninda saat basi bagirip dururdu evde bende onun gibiyim hadi diyip duruyom
ben senin normal olmadığını biliyorumNihahahs eger uslu bir kiz olursan görebilirsisjsgaksyjssb
Hatirliyonmu ameliyatliykende rahat durmamistim hshshsjshs
Farkli kombinasyonlar yap neden olmasinAnlaşıldı bacım gidip eve mum doldurcam bir yeni kreasyon olusturmam lazım evdekiler baydı artık ya da sagini solunu kesip kendi tarzımı olusturuyum diyirum
Adam görevde aklı hemsireli gecelerde mi olsun nabiyon gııııız agshhdjfnfAskos benim en buyuk silahim mum ve kokular odayi hazirlarim tutsu yakarim kendim giyinirimSonra kocikomu alirim getiririm kontrol bende olur o zaman cok hoşuma gidiyor.yeni seyler deniyorum mesela kayganlastiricilar 1 den fazla olmasina aşırı yardimci oluyor sac bas değiştirin mesela kestirin boyatin kocanizin beklemeyecegi seyler yapin
4 senelik evliyim ben oncesinde de 9 senelik bir flort donemimiz olduKiz bunlar sartli sevisme yapiyor resmen hshshshsaskli sevisin anam
Kokulu mumlar boyle of of 5 6 tane al koy boyle aynanin onune falan
Hahaha bende bazen sey diyorum benim kedi ciflesme zamaninda saat basi bagirip dururdu evde bende onun gibiyim hadi diyip duruyom
File corap bir de vucut corabi var onlarda cok iyi duruyorFarkli kombinasyonlar yap neden olmasinbende bu ara file corap ve bodysuit almayi düşünüyorum cok seksyyyyyyy
sende az tecrübeli değilmişsin bacım4 senelik evliyim ben oncesinde de 9 senelik bir flort donemimiz olduartik ciftlesmekten bir hal olduk inan kii..bebek dusunene kadar haftanin en az 3 gunu kesnn minasebet ediyorduk sanki gorucu usulu evlenmsz birbrmizi yeni kesfediyoz oyle yani binbir hazirliklar showlar direk danslari
O zamanlar kolaymis megersem ne zaman ki bebek isin icine girdi amaaannnn desemde gorev gbiymis gbi algiliyorum yani o an ki cinsel minasebetin bebek sebebi ile oldnu bliyorum kafami o dusunceden alamiyorum
Yok ya iyce cirkinlik geldi bana sankiAmin fıstık
Yaaaaa çok tatlış olmuşsundur
Çok çok aminnnnnn prenses annesi
Giiiz ben dogurunca bitti mi saniyon birasi komple bi doguracak lohisaligi atlatacak da ohoooooooDogurda sen goygoy isi bizde
çünkü kız çocukları annesinin güzelliğini alırYok ya iyce cirkinlik geldi bana sankimilelt hamile kalinca güzellesir
Daha cok var da yeni yeni acilacagm azicik zaman verinsende az tecrübeli değilmişsin bacım
gel bacım gel... yeterki yıl bitmeden bebemiz olsun karnımızdaDaha cok var da yeni yeni acilacagm azicik zaman verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?