Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlaşıldı bacım gidip eve mum doldurcam bir yeni kreasyon olusturmam lazım evdekiler baydı artık ya da sagini solunu kesip kendi tarzımı olusturuyum diyirum

Omur-un Hatunu cok şey kaçırıyorsun

Anlaşıldı bacım gidip eve mum doldurcam bir yeni kreasyon olusturmam lazım evdekiler baydı artık ya da sagini solunu kesip kendi tarzımı olusturuyum diyirum
Farkli kombinasyonlar yap neden olmasin bende bu ara file corap ve bodysuit almayi düşünüyorum cok seksyyyyyyy

Adam görevde aklı hemsireli gecelerde mi olsun nabiyon gııııız agshhdjfnf

4 senelik evliyim ben oncesinde de 9 senelik bir flort donemimiz oldu artik ciftlesmekten bir hal olduk inan kii..bebek dusunene kadar haftanin en az 3 gunu kesnn minasebet ediyorduk sanki gorucu usulu evlenmsz birbrmizi yeni kesfediyoz oyle yani binbir hazirliklar showlar direk danslari
O zamanlar kolaymis megersem ne zaman ki bebek isin icine girdi amaaannnn desemde gorev gbiymis gbi algiliyorum yani o an ki cinsel minasebetin bebek sebebi ile oldnu bliyorum kafami o dusunceden alamiyorum

sende az tecrübeli değilmişsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…