- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.581
hoşgeldin balımBebek icin degil zevk icin yapin yorulmazsiniz
benKiz bacım ne yiyonuz amanin bacım buraya bak birBal0ncuk
Gercekten gina geliyor yakız ben yumurtlamada 2 gün değerlendirdim garanti olsun bugünü de değerlendiricem 3 gün olmuş olucak ikimizde baygınlık geçiricez artık
Baslayacam oyle emegeohhh topak topak bebe olsun
ohh be canlanın şöyleeeee
heyy dostum
sıkılmak yok
bebe emek ister
inşallah bu sabrın sonu selamettir beyazım
Mum koku jel tamam kodladim bacım mum denememistim hicAskos benim en buyuk silahim mum ve kokular odayi hazirlarim tutsu yakarim kendim giyinirimSonra kocikomu alirim getiririm kontrol bende olur o zaman cok hoşuma gidiyor.yeni seyler deniyorum mesela kayganlastiricilar 1 den fazla olmasina aşırı yardimci oluyor sac bas değiştirin mesela kestirin boyatin kocanizin beklemeyecegi seyler yapin
Valla artik zevki mevki kalmadi 4 yildir yetti gariBebek icin degil zevk icin yapin yorulmazsiniz
oho başlamak yokBaslayacam oyle emege
Not et bak bunları
noldu kızKiz bacım ne yiyonuz amanin bacım buraya bak birBal0ncuk
Sende gizliden yazıyor gibisin bacım hic caktirmion ama haNot et bak bunları
kuzu normalde 30 ekimdi ama yine erken yumurtlamam oldu bu ay o yüzde tahminen 27-28 ekim gibi olur diye düşünüyorumGercekten gina geliyor ya
Canim senin regl ne zaman ?
En son ne zaman oldun bir de sanki gunler yakin gibi ben 24 ekim bekliyorum yani 30 gune oyle olmasi gerekiyor
Benim pozisyonlar havada kaldı baksana bacımdaha ne olsun
kokular mumlar
bir şeyler not ediyorum doğru sdlkjfl menü yapıyorum kendime şu an onu not ediyorumSende gizliden yazıyor gibisin bacım hic caktirmion ama ha
Ben görmedim ama seniAnaaam yeni uyandim bacilar geliyom
Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi
Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh
Benim pozisyonlar havada kaldı baksana bacım
Anladimm kuzummkuzu normalde 30 ekimdi ama yine erken yumurtlamam oldu bu ay o yüzde tahminen 27-28 ekim gibi olur diye düşünüyorum
Kiz bunlar sartli sevisme yapiyor resmen hshshshshoşgeldin balım
şunlara bir eğitim ver
neler yapıyorsun anlat
benHemsirecik bu hallerine alışığım beyazım
sen yeni görüyorsun
şaşırmadım yani
Kokulu mumlar boyle of of 5 6 tane al koy boyle aynanin onune falanMum koku jel tamam kodladim bacım mum denememistim hic
Hahaha bende bazen sey diyorum benim kedi ciflesme zamaninda saat basi bagirip dururdu evde bende onun gibiyim hadi diyip duruyomValla artik zevki mevki kalmadi 4 yildir yetti garihaftanin 3 gunu smdi bebe icin yatiyoz kalkiyoz ciftlesme vallahi yeter ha
Demek kullanırım ha olsundu yine de gülmüştük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?