- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.701
Yok arkadasm ovu 21.gundeyim hala catlamiyorGebelik testi mi
ben 28. gün yumurtladığımı bilirim2 den beri sivi tuketmedim tekrar yaptim ve sonuc
Adetin basladigi gunden itibaren bugune gecen sure 21
Acaba hamile.miyim ya
Boyna boyle cikiyorgerci ne zaman kalcam ki anca adetin bittigi gun kalmam gerek ilk o zaman minasebet oldu ay deliricimmmmm verdgm paraya mi yanammm yoksa yumurtama mii
canım sıkma canını ya tarihi kaçırdın ya da geç yumurtluyorsun ama ümitsizliğe kapılmayalım hiçbir zaman moral hep yüksekAcaba hamile.miyim ya
Boyna boyle cikiyorgerci ne zaman kalcam ki anca adetin bittigi gun kalmam gerek ilk o zaman minasebet oldu ay deliricimmmmm verdgm paraya mi yanammm yoksa yumurtama mii
ah bu moral veren insanlar güzel kalplilercanım sıkma canını ya tarihi kaçırdın ya da geç yumurtluyorsun ama ümitsizliğe kapılmayalım hiçbir zaman moral hep yüksek
Aaaa ne alaka bea öyle hayran mi olursev beni sev beni
MNbeyaz sincanda oturan hayranım var benim
bıkmadan usanmadan yıllardırboşanmamı bekliyormuş
kuzu moralin kralini veren sensinah bu moral veren insanlar güzel kalpliler
iyiki varlar
benim mesaim bitmek üzere bu arada kızçelerim
cnm ne arkamdan konuşur ne laf eder ne bişey.. sadece ortak arkadaşlarımız cok ordan biliyorumAaaa ne alaka bea öyle hayran mi olur
Hemen yarin demedim ki kisa bir sure sonra dedim
Yok arkadasim cok duzenlidir masallah her 30 gunde bir kapiyicalarPCOS var mı acaba? Hiç hormon testi verdiniz mi, önceki mesajları görmedim ama :)
Yok arkadasim cok duzenlidir masallah her 30 gunde bir kapiyicalar
Anladım bacım boşver gitsin konuşup enerjilerini üstümüze bile çekmeye gerek yok direk yukarıya havalecnm ne arkamdan konuşur ne laf eder ne bişey.. sadece ortak arkadaşlarımız cok ordan biliyorum
hatta bazen acıyorum çocuğa..
Bugün 12.194 adım atmışım
Valla acikcasi ovu tstinde daha yeniyim gcen ay da yaptim ama regliden cok sonra yaptgm icin deneme amacli hic dikkatmi cekmemisti yani.diger adete 6-7gun kala deneme amacli yapmistmPCOS olunca illa düzensizlik olmasına gerek yok, şundan sordum açıkçası, PCOS olan kadınlarda sürekli yumurtlama durumu olduğu için bu ikinci çizgi genelde hep görünüyor diyorlar :)
sizin hep mi var ikinci çizgi yoksa yeni mi belirmeye başladı?
Valla acikcasi ovu tstinde daha yeniyim gcen ay da yaptim ama regliden cok sonra yaptgm icin deneme amacli hic dikkatmi cekmemisti yani.diger adete 6-7gun kala deneme amacli yapmistmbu ay ise regliden 3-4 gun sonra yapmaya basladim
Evet kuzum hep en basindan beri boyle silik bir kac kere ckmadi hic sonra hep boyle silik gram koyulasmadive hep ikinci çizgi çıktı mı? reglden 3-4 gün sonra yapınca yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?