Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba hamile.miyim ya
Boyna boyle cikiyorgerci ne zaman kalcam ki anca adetin bittigi gun kalmam gerek ilk o zaman minasebet oldu ay deliricimmmmm verdgm paraya mi yanammm yoksa yumurtama mii

Acaba hamile.miyim ya
Boyna boyle cikiyorgerci ne zaman kalcam ki anca adetin bittigi gun kalmam gerek ilk o zaman minasebet oldu ay deliricimmmmm verdgm paraya mi yanammm yoksa yumurtama mii

PCOS var mı acaba? Hiç hormon testi verdiniz mi, önceki mesajları görmedim ama :)

Acaba hamile.miyim ya
canım sıkma canını ya tarihi kaçırdın ya da geç yumurtluyorsun ama ümitsizliğe kapılmayalım hiçbir zaman moral hep yüksek

Yok arkadasim cok duzenlidir masallah her 30 gunde bir kapiyicalar

PCOS olunca illa düzensizlik olmasına gerek yok, şundan sordum açıkçası, PCOS olan kadınlarda sürekli yumurtlama durumu olduğu için bu ikinci çizgi genelde hep görünüyor diyorlar :)

sizin hep mi var ikinci çizgi yoksa yeni mi belirmeye başladı?

Valla acikcasi ovu tstinde daha yeniyim gcen ay da yaptim ama regliden cok sonra yaptgm icin deneme amacli hic dikkatmi cekmemisti yani.diger adete 6-7gun kala deneme amacli yapmistm bu ay ise regliden 3-4 gun sonra yapmaya basladim

Valla acikcasi ovu tstinde daha yeniyim gcen ay da yaptim ama regliden cok sonra yaptgm icin deneme amacli hic dikkatmi cekmemisti yani.diger adete 6-7gun kala deneme amacli yapmistm bu ay ise regliden 3-4 gun sonra yapmaya basladim

ve hep ikinci çizgi çıktı mı? reglden 3-4 gün sonra yapınca yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…