- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.721
Evet kuzum hep en basindan beri boyle silik bir kac kere ckmadi hic sonra hep boyle silik gram koyulasmadi
Hafta sonu brakmayi dusunuyordum aslinda reglime tam 10 gun kaldi cnki devam et mi diyorsun yani adete kadardevam et yapmaya bi gün ÇAT diye koyulaşıyo.
benim de yumurtlama dönemi zannettiğim haftadan 1 hafta sonra oluyormuş mesela yumurtlama, oysa karnım da ağrıyordu, ufak ufak akıntım da oluyordu, ben de zannediyordum ki yumurtladım
Hafta sonu brakmayi dusunuyordum aslinda reglime tam 10 gun kaldi cnki devam et mi diyorsun yani adete kadar
En son bir kac ay once gittim ama herhangi bir sey demedi her sey guzel demisti yani bilmem gereken herhangi olumsuz birseyden bahsetmediyani yumurtlamadığın sürece adet de olamazsın zaten, eğer hala yumurtlamadıysan adetin de gecikecek.
olur da teste göre yumurtlamazsan ama adet olursan, o zaman da ya test bozuk / ya sıvı alımında problem oldu ya da dediğim gibi PCOS gibi başka bir konu var :)
hiç doktora gittin mi, hormondur, ultrasondur falan filan?
Benim kısa süreden anladığım buHemen yarin demedim ki kisa bir sure sonra dedim
Helal sana beyazımmmmmBugün 12.194 adım atmışım
Yöööööeeeee yöeeeeee şaka yapıyor olmalısınHelloo kızlar ay sinir oldum tam eniştenizle değerlendirme aşamasına geçişte omzuma kramp girdi bizim bütün mod gittigıcık oldum yaaa insanın omzuna da kramp mı girermişş
Ya keşke şaka olsa kız gıcık oldum üstelik akşam toplantı falan vardı geç olur diye erkenden hemen ayarlamıştım ortamıBenim kısa süreden anladığım bu
Helal sana beyazımmmmm ♥♥♥
Yöööööeeeee yöeeeeee şaka yapıyor olmalısın
Bütün romantizim gittiYa keşke şaka olsa kız gıcık oldum üstelik akşam toplantı falan vardı geç olur diye erkenden hemen ayarlamıştım ortamıgitti planlar suya düştü
Ah bacım büyük talihsizlik olmuş tüh neyse sonuç iyiyse takma artıkHelloo kızlar ay sinir oldum tam eniştenizle değerlendirme aşamasına geçişte omzuma kramp girdi bizim bütün mod gittigıcık oldum yaaa insanın omzuna da kramp mı girermişş
Kuzum benm daha başlamadı az snra tv karşısında başlarAkşamki fındık fıstık seansi başladı mi bacimBal0ncuk
Ben bu zamana kadar kullandığım tüm folikasitlerimi sabah akşam tok karna kullanmıştımKuzular Folidoce aldim folik asit gunde 1 kere mi icicem ac tok farkediyor mu yardim lutfenBal0ncuk
Tamam beybisiiKuzum benm daha başlamadı az snra tv karşısında başlar
Ben bu zamana kadar kullandığım tüm folikasitlerimi sabah akşam tok karna kullanmıştım
Şuanda imom kullanıorm oda öyle..
Ama folidoce kullanmadım.. Fakat birde kullansan 2de kullansan tok karna olcak o kesin :)
Kuzum benm daha başlamadı az snra tv karşısında başlar
Ben bu zamana kadar kullandığım tüm folikasitlerimi sabah akşam tok karna kullanmıştım
Ama folidoce kullanmadım.. Fakat birde kullansan 2de kullansan tok karna olcak o kesin :)
LililillililikilikileyleyAcılara yürüyor kormuorum tey tey tey
Kitap okumayada başlayacam
Yarasinn kuzum bebeler pes pese ikiz ucuz gelsinKuzum benm daha başlamadı az snra tv karşısında başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?