- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.741
Tasiniyim bende basliycamKitap okumayada başlayacam
Şu tek yumurta ikizlerine bayılıyorummmmYarasinn kuzum bebeler pes pese ikiz ucuz gelsin
Kitap okumayada başlayacam
Bende bendeeeeTasiniyim bende basliycam
Ne okuyorsun haticemBende bendeeee
Bende bayılırım ama bizde hic yokŞu tek yumurta ikizlerine bayılıyorummmm
Ama gende yok
Ay çok halsizim ya hafif de üşütme var donuyorumBence mucizeeeee ♥♥♥♥
Yettim, kız bana taze gelin diyosunuz da ben 30 olcam Kasımda.ayyyyyyyy taptaze bir gelin ondan şaşırdım
bir tane daha gelinimiz vardı yaaMiss Bride kızz gelin bak senin üstüne kuma geldi nerdesin yetiş
Bizde çift yumurta ikizi var, kuzenlerim, biri erkek biri kız, biri sarışın biri esmer, biri yeşil gözlü, biri kahverengi. :))))))Şu tek yumurta ikizlerine bayılıyorummmm
Ama gende yok
Beyazımmmm nazaramı geldin geçmiş olsun..Ay çok halsizim ya hafif de üşütme var donuyorum
Kızzzz madem öyleee senden bir ikiz bekliyoruz o zamaaannnn...Yettim, kız bana taze gelin diyosunuz da ben 30 olcam Kasımda.
Haticem yeterince gerilmiyormuyuz zatenBal0ncuk Ben gerilim, polisiye seviyorum John Verdon'un kitaplarını okuyordum en son bitti işte.
Şimdi ne okuyacağım bilmiyorum ki önerilere bakıyorum.
Kişisel gelişim düşünüyorum
Bilemedim ki bacim ya yarın regl günüm ya ondan mi ki anlamadim kiBeyazımmmm nazaramı geldin geçmiş olsun..
Kızzzz madem öyleee senden bir ikiz bekliyoruz o zamaaannnn...
Artık sana ttaze demiecez
Haticem yeterince gerilmiyormuyuz zaten
Bir ömür nasıl yaşanır.. Buna başlıyorum
Bende diyorum ki nerde yanlış yapıyorum çok haklısınHaticem yeterince gerilmiyormuyuz zaten
Bir ömür nasıl yaşanır.. Buna başlıyorum
Bizde varda ne oluyorŞu tek yumurta ikizlerine bayılıyorummmm
Ama gende yok
Gitti kız tüm bunlar birkaç saat önce olduBütün romantizim gitti
Eee bugün?
Yok yok olmadı sonuç falan yok giriş gelişme bile yokAh bacım büyük talihsizlik olmuş tüh neyse sonuç iyiyse takma artık
Canım bak bu kitap kişisel gelişim gibi görünür adından dolayı ama alanında uzmanlar tarafından yazılan bilimsel bir kitaptır dili de ağır değil ve kesinlikle çok tavsiye ederim. "hayatı yeniden keşfedin" kendinle ve başkalarıyla ilgili bile pek çok süreci anlamlandırmana yardımcı olur kesinlikle herkese öneririmBal0ncuk Ben gerilim, polisiye seviyorum John Verdon'un kitaplarını okuyordum en son bitti işte.
Şimdi ne okuyacağım bilmiyorum ki önerilere bakıyorum.
Kişisel gelişim düşünüyorum
Hahaha ne güzel valla ben de öyle düşünmüştüm kramp bozdu işleriKizlar gorev tamam biz bi iki gun dinleniriz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?