Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim içinden öyle mi geçti gerçekten duygulandim

kuzu sadece yumurtlamayı bekleme ama 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış normalde de
Ya zaten hafta da 2 kesin oluyor da yumurtlama da daha cok uzerine dusuyorduk yani yumurtlama haftasinda gunde 2 falan bile oluyordu ben yarnda test yapayim baktm krmizilik yok benden bu aylik bu kadar yoruldum yeter da dinlemeye cekilecem

Miniğim cancağzm balküpümm... Küçücüğü benim... İnşallah biz yanılırız güzel sonuçlar alırsn ama geç yumurrlamşsn gibime geliyor benimde..

İnşallah canım bilemiyorum ki, yarın randevum var doktorumaa.
1 saate çıkıyor kan sonuçları hastanede, orda veririm artık

Yılan hikayesine çevirdiler ya nasıl bir yermiş
Sorumsuz insanlar bzm aile hekimi de zaten doğru dürüst durmuyor yerinde haftada 1 ya var ya yok, ne zaman gitsem olmuyor yerinde bugün de bi doktor bi personel bi hemşire tek vardı personel ortada yoktu hemsire ye sonuçları soruyorm personele sor diyor. Personel ortada yok diyorum, e napayım bak oralardadır herhalde diyor. Çıldıracam

Olsun beyaaa sen gidersin, yakıncacik yer valla
Amin kuzummm, insallahhhhh
Ne mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman

çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm
Ay cok cok amin, hayırlısıyla insallah canim. Sana da coooook gecmis olsunnn

Etmezmiyim canım hep aklımdasınız 3 topik arası duva etmediğim kalmadı Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah canım

Kızlar 11inde yumurtlwmwm olduğunu düşünüyorım. Çünkü pvulasyon takip ettiğimde hep düzenli oluyodu yumurtlamam. Ama bugün uzayan bi akıntı geldi, sizce yine mi yumurtlamw oluyo

aşko benim kaset testlerimde bi sıkıntı çıkmadı 2 aydır acaba yanlış mı gösteriyor içime kurt düşürme
Ya kuzum varya arkdsm kullaniyo bu testi bir gorr yumurtlama gnunde resmen bordo yaniiii o kadar diyorum
Ben dedgnZ gbi ya kacirdm ya da yeni olacak ama ilkkez boyle kirmizi

Ahahahahhaha güzel kızçelerrr sakin olun bazen olabiliyor dedim sadece şeritler daha pratik net.. Bunlarda kötü değil yoksa ama meleğe katılıtorm bence yaknda koyulaşır

Heeeyyyy naberssss gencclerrrrsss
İyiyiz dayloşşşşşş sen nasılsınnnnn

Kızlar 11inde yumurtlwmwm olduğunu düşünüyorım. Çünkü pvulasyon takip ettiğimde hep düzenli oluyodu yumurtlamam. Ama bugün uzayan bi akıntı geldi, sizce yine mi yumurtlamw oluyo
Ayda 2 kere yumurtlama olabilir kuzum normal

Aynen şerit testler çok net görünüyor kafa karışıklığı yaşatmıyor ne kadar ise yaramasa da bende

Cok heyecanlandm suan 1saniye ilk kez gorunce neyapam anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…