- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.941
kuzu sadece yumurtlamayı bekleme ama 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış normalde deEvet ben dgerlendireym bgun yarin cteso Allah ne verdi ise artik
Oyle yapimmm kuzumm bencedeee bir umutSen yineden değerlendir kuzu ama test olarakta takipte kal bakalım yarın dahada koyulaşacak mı
Canım benim içinden öyle mi geçti gerçektenNe biliyim beyazım içimden geçeni söylüyorum bende
İyiyiz kuzum pazartesiye kdar işe gitmecem dinlenme modu sen neler yapıyorsun
Hiroşşşşşş
Gözünnn aydınnnnnn
Bana dua et emiiiii
Ben demedm mi bnlara ateşli olm dersi vercen hergn die
Ödev vermeden kaybolmuşn
Evet uzaycım... Eğer spermlerde aşırı derexe bir sorun yoksa sigara bırakmak ve akşamları yüeüyüş yapmak baya işe yaryor..
Ceviz fındığı unutmamak gerek
Bizim eliiz armut toplayama devam çikommm
Heyooo bende minnak nerelerde diyorm.. Yılmak yokkkk
Miniğim cancağzm balküpümm... Küçücüğü benim... İnşallah biz yanılırız güzel sonuçlar alırsn ama geç yumurrlamşsn gibime geliyor benimde..
@Ozgezz kuzum sana gelince.. Sende bir sorun yok.. Eşinde sperm sorunu var.. Ameliyat oldu, klomen kistte yapabilir.. Boşuna kendine hormon yükleme.. Aşılama ol.. İlla ikisinden birini olacaksan tabiki
Ya zaten hafta da 2 kesin oluyor da yumurtlama da daha cok uzerine dusuyordukkuzu sadece yumurtlamayı bekleme ama 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış normalde de
Gittim bu sefer kapatmışlarşimdi git gel mi yapacan?
bari telefonla ariim öyle söyleyin diyeydin yaa
Yılan hikayesine çevirdiler ya nasıl bir yermişGittim bu sefer kapatmışlar
Miniğim cancağzm balküpümm... Küçücüğü benim... İnşallah biz yanılırız güzel sonuçlar alırsn ama geç yumurrlamşsn gibime geliyor benimde..
Sorumsuz insanlar bzm aile hekimi de zaten doğru dürüst durmuyor yerinde haftada 1 ya var ya yok, ne zaman gitsem olmuyor yerinde bugün de bi doktor bi personel bi hemşire tek vardı personel ortada yoktu hemsire ye sonuçları soruyorm personele sor diyor. Personel ortada yok diyorum, e napayım bak oralardadır herhalde diyor. ÇıldıracamYılan hikayesine çevirdiler ya nasıl bir yermiş
Kuzum neye göre ama
Mesela eşinde sorn varmı.
Sende varmı.. Sebebsizmi
Gerçi takviyeler ilaç değil her türlü kullanabilirsimiz
İyiyim kocamı gönderdm 3 ay gelemeyecek gönlümün efendisi semineei var çömün
Amin kuzummm, insallahhhhhHiç belli olmaz kuzu
Bir bakmışsın a Aaa hamileyim demişsin
Oyyy hadi bakalım güzel haberlerle gel fıstık
Ne bebesi ya
Dün bugün kv ve görümcem bende
Bakalım adamı kandırırsam bugün denerim
Oldum kuzum da daha güncelleyemedim.
Kına vardı düğün vardı kv ve görümcem bende yani ağır misafirlerim var
Hayırlısı canım
Yeni regl tarihini dediğinde eklerim olur mu
Ay cok cok amin, hayırlısıyla insallah canim. Sana da coooook gecmis olsunnnNe mesela kuzum onu anlamadım ben o zaman
çoook geçmiş olsun dediğin gibi hiç bişicik olmadan pırrrrr diye olacak bir gün inşallah ama bu sene bitmeden olsun artık allaaaammmm
Etmezmiyim canım hep aklımdasınız 3 topik arası duva etmediğim kalmadı Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah canımNe biliyim beyazım içimden geçeni söylüyorum bende
İyiyiz kuzum pazartesiye kdar işe gitmecem dinlenme modu sen neler yapıyorsun
Hiroşşşşşş
Gözünnn aydınnnnnn
Bana dua et emiiiii
Ben demedm mi bnlara ateşli olm dersi vercen hergn die
Ödev vermeden kaybolmuşn
Evet uzaycım... Eğer spermlerde aşırı derexe bir sorun yoksa sigara bırakmak ve akşamları yüeüyüş yapmak baya işe yaryor..
Ceviz fındığı unutmamak gerek
Bizim eliiz armut toplayama devam çikommm
Heyooo bende minnak nerelerde diyorm.. Yılmak yokkkk
@Ozgezz kuzum sana gelince.. Sende bir sorun yok.. Eşinde sperm sorunu var.. Ameliyat oldu, klomen kistte yapabilir.. Boşuna kendine hormon yükleme.. Aşılama ol.. İlla ikisinden birini olacaksan tabiki
aşko benim kaset testlerimde bi sıkıntı çıkmadı 2 aydır acaba yanlış mı gösteriyor içime kurt düşürme
Ya kuzum varya arkdsm kullaniyo bu testi bir gorr yumurtlama gnunde resmen bordo yaniiii o kadar diyorum
Ben dedgnZ gbi ya kacirdm ya da yeni olacak ama ilkkez boyle kirmizi
İyiyiz dayloşşşşşş sen nasılsınnnnnHeeeyyyy naberssss gencclerrrrsss
Ayda 2 kere yumurtlama olabilir kuzum normalKızlar 11inde yumurtlwmwm olduğunu düşünüyorım. Çünkü pvulasyon takip ettiğimde hep düzenli oluyodu yumurtlamam. Ama bugün uzayan bi akıntı geldi, sizce yine mi yumurtlamw oluyo
Cok heyecanlandm suan 1saniyeAhahahahhaha güzel kızçelerrr sakin olun bazen olabiliyor dedimsadece şeritler daha pratik net.. Bunlarda kötü değil yoksa ama meleğe katılıtorm bence yaknda koyulaşır
İyiyiz dayloşşşşşş sen nasılsınnnnn
Ayda 2 kere yumurtlama olabilir kuzum normal
Buna verdgm parayi serite vereydim.keske eczanden almstm 5 tanesi 50 tlAynen şerit testler çok net görünüyor kafa karışıklığı yaşatmıyor ne kadar ise yaramasa da bende
Yaaaa. Ahahhahahaha sen cok tatlısın yaaaCok heyecanlandm suan 1saniyeilk kez gorunce neyapam anam
YaaaaaaYaaaa. Ahahhahahaha sen cok tatlısın yaaa
Bir o kdarda mütevaziYaaaaaasen bir de beni canlı gor diyormusum
sende cokkkk dadlukkksunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?