- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.901
Sagol canım benim çok amin inş sizlerden de en kısa da güzel haberler alırız inşallahVuvvvvv
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin
Allah yardımcımız olsun ne deyim canım
Yok yok yapma ne olur ne olmaz canım
Zamanında gelsin bebişin
Hayırlısı ile en kısa zamanda bebişden gecikir inş canımAmin inşallah bende kan verecek bugün ardından gitcem eczaneye söktürücü alcam sokulsun bian önce
Hayırlısı bakalım artıkHayırlısı ile en kısa zamanda bebişden gecikir inş canım
Sağlıklı sıhhatli doğur canım Rabbimin emaneti onlar bize çok şükür bin şükür Rabbimesağol ballım benim
Sağol canım benim kalbi ni dinledinmi bebişin canım inş herşey yolundadırtebrik ederiiiiiiiiiim
Amin balım benim hamd olsun rabbime kimselere aratmasın bunaltmasın isyana sürüklemesinSağlıklı sıhhatli doğur canım Rabbimin emaneti onlar bize çok şükür bin şükür Rabbime
Ben artik yildim kizlar girip okumuyorum bile hic bisey sıkıldım gercekten beklemekten....
hay Allah kuzu ya negatif ya da pozitif çıkmasını da geçtim beklemek daha çok strese sokuyor insanıBöyle bir şey olabilir mi gittim kan sonucun çıkmamıs dedi şaka gibi ya yarım saat sonra tekrar gel bakalım dedi.
İdrar testi aldım ben de yaptım negatif çıktı
Böyle bir şey olabilir mi gittim kan sonucun çıkmamıs dedi şaka gibi ya yarım saat sonra tekrar gel bakalım dedi.
O nasıl iş öyle ya e nabız da falan çıkmıyor mu asm de yapılan kanlarBöyle bir şey olabilir mi gittim kan sonucun çıkmamıs dedi şaka gibi ya yarım saat sonra tekrar gel bakalım dedi.
Bugün 7 oldukaç gün geçmişti canım?
Bilmiyorum orda da gözükmüyorO nasıl iş öyle ya e nabız da falan çıkmıyor mu asm de yapılan kanlar
Kaç saat oldu ya hemen çıkan sonuç çok saçma. Kesin işleme geç koydularnbence. Kaç gün gecikmiştnnidrarda hala çıkmayabailir?Böyle bir şey olabilir mi gittim kan sonucun çıkmamıs dedi şaka gibi ya yarım saat sonra tekrar gel bakalım dedi.
Bir hafta epey uzun süre yumurtlama tarihini biliyor musun canım geç yumurtladıysan o zaman da çıkmamış olabilirBugün 7 oldu
Bir hafta epey uzun süre yumurtlama tarihini biliyor musun canım geç yumurtladıysan o zaman da çıkmamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?