Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
buna ancak gülünür bacım nerdeee regl sökülmedi galiba bana böyle eziyet etti bu ay
Ne biliyim beyazım içimden geçeni söylüyorum bende

Napiyosunuz kizlar
İyiyiz kuzum pazartesiye kdar işe gitmecem dinlenme modu sen neler yapıyorsun

Kızlar kan verdim 134.59 cıkmış
Hiroşşşşşş
Gözünnn aydınnnnnn
Bana dua et emiiiii

Ben demedm mi bnlara ateşli olm dersi vercen hergn die
Ödev vermeden kaybolmuşn

Evet uzaycım... Eğer spermlerde aşırı derexe bir sorun yoksa sigara bırakmak ve akşamları yüeüyüş yapmak baya işe yaryor..
Ceviz fındığı unutmamak gerek

Gebeler listesine bir yenisi daha eklendi huuu
Tebriklerrrr kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah
Bizim eliiz armut toplayama devam çikommm

Ben artik yildim kizlar girip okumuyorum bile hic bisey sıkıldım gercekten beklemekten....
Heyooo bende minnak nerelerde diyorm.. Yılmak yokkkk

Böyle bir şey olabilir mi gittim kan sonucun çıkmamıs dedi şaka gibi ya yarım saat sonra tekrar gel bakalım dedi.
İdrar testi aldım ben de yaptım negatif çıktı
Miniğim cancağzm balküpümm... Küçücüğü benim... İnşallah biz yanılırız güzel sonuçlar alırsn ama geç yumurrlamşsn gibime geliyor benimde..

T Tesla58 kuzum sana gelince.. Sende bir sorun yok.. Eşinde sperm sorunu var.. Ameliyat oldu, klomen kistte yapabilir.. Boşuna kendine hormon yükleme.. Aşılama ol.. İlla ikisinden birini olacaksan tabiki

Yine silik kuzum pik değil...
Bide şu testlerden kurtul biran önce
Şerit al onlar cok daha iy.. Bnlarda yanılma payı var
Ya kuzum varya arkdsm kullaniyo bu testi bir gorr yumurtlama gnunde resmen bordo yaniiii o kadar diyorum
Ben dedgnZ gbi ya kacirdm ya da yeni olacak ama ilkkez boyle kirmizi

Biz elimizde armut da yok o kadar boş

Ve bgun sol kasigimda igne batmasi gibi bir sey var
Igne batirip batirip çıkarıyorlar. Ve oglen Afedersiniz pecete ile kendimi temizledgmde cok degil ama görünecek kadar seffaf akintm vardi

Sizce degerlendireymmi bugünü ne dersiniz

sperm sayısında bir problem yoksa bir zararı olmaz ki, değerlendir gitsin

Sen yineden değerlendir kuzu ama test olarakta takipte kal bakalım yarın dahada koyulaşacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…