- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.921
Bilmiyorum yumurtlama tarihimi tam olarak canımBir hafta epey uzun süre yumurtlama tarihini biliyor musun canım geç yumurtladıysan o zaman da çıkmamış olabilir
Değişiyor çok nadir bu kadar gecikir genelde 3 4 gün gecikirnormalde uzun aralıklarla mı olur reglin peki T Tamam ?
@Uzaygemisi35 haklı, eğer geç yumurtladıysan o nedenle idrara geçmemiş olabilir.
Bizim topiğin bu kan testlerinde bir talihsizliği var anladımBilmiyorum orda da gözükmüyor
Kesinlikle katılıyorumBizim topiğin bu kan testlerinde bir talihsizliği var anladım
Kesinlikle katılıyorum
Ne biliyim beyazım içimden geçeni söylüyorum bendebuna ancak gülünür bacım nerdeee regl sökülmedi galiba bana böyle eziyet etti bu ay
İyiyiz kuzum pazartesiye kdar işe gitmecem dinlenme modu sen neler yapıyorsunNapiyosunuz kizlar
HiroşşşşşşKızlar kan verdim 134.59 cıkmış
Ben demedm mi bnlara ateşli olm dersi vercen hergn dieAaa nedennnn
Evet uzaycım... Eğer spermlerde aşırı derexe bir sorun yoksa sigara bırakmak ve akşamları yüeüyüş yapmak baya işe yaryor..Hahaha harika sorma sorma tam zamanlı hem ev işleri hem iş işleri mükemmel
Ayyy çok heyecanlı ama yaaa.. düşüncesi bile kalbimi pır pır ettirdi. Ne güzel hevesle yapın canım çok güzel sağlıkla gelsin bebiş de inşallah
Ayy ne kadar fena idari izinlileri bile çağırmaları. O insana bişi olsa vebali kimin olacak.. inşallah atlatır yine kıyamam. Size de geçmesin ama göz göre göre gelmesini bekliyorlar resmen her yeri açarak
Hiiç korkma canım bak Instagram'da Zahide küçük var onun doğum videolarını izle, bir rahatlarsıngerçekten Her doğum öyle bağırmalı geçmiyor. Seninki de su gibi geçsin inşallah.
Hee valla haklısın sigarayı bırakması spermlere yaramıştır valla
Hadi canım dualarımız seninle inşallah
Bizim eliiz armut toplayama devam çikommmGebeler listesine bir yenisi daha eklendi huuu
Tebriklerrrr kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah
Heyooo bende minnak nerelerde diyorm.. Yılmak yokkkkBen artik yildim kizlar girip okumuyorum bile hic bisey sıkıldım gercekten beklemekten....
Miniğim cancağzm balküpümm... Küçücüğü benim... İnşallah biz yanılırız güzel sonuçlar alırsn ama geç yumurrlamşsn gibime geliyor benimde..Böyle bir şey olabilir mi gittim kan sonucun çıkmamıs dedi şaka gibi ya yarım saat sonra tekrar gel bakalım dedi.
İdrar testi aldım ben de yaptım negatif çıktı
Ekle resmi kuzumKizlarrrr ovu yaptimm gene ilk kez bu kadar kırmızı tamam yeterli degil bliyorum ama bir bakarmisinz
Yine silik kuzum pik değil...Bu bugun
kuzu tecrubeme göre yarın dahada koyulaşması lazım ama sen her ihtimale karşı bugünü değerlendirrrBu bugun
aşko benim kaset testlerimde bi sıkıntı çıkmadı 2 aydır acaba yanlış mı gösteriyor içime kurt düşürmeYine silik kuzum pik değil...
Bide şu testlerden kurtul biran önce
Şerit al onlar cok daha iy.. Bnlarda yanılma payı var
Ya kuzum varya arkdsm kullaniyo bu testi bir gorr yumurtlama gnunde resmen bordo yaniiii o kadar diyorumYine silik kuzum pik değil...
Bide şu testlerden kurtul biran önce
Şerit al onlar cok daha iy.. Bnlarda yanılma payı var
Biz elimizde armut da yok o kadar boşNe biliyim beyazım içimden geçeni söylüyorum bende
İyiyiz kuzum pazartesiye kdar işe gitmecem dinlenme modu sen neler yapıyorsun
Hiroşşşşşş
Gözünnn aydınnnnnn
Bana dua et emiiiii
Ben demedm mi bnlara ateşli olm dersi vercen hergn die
Ödev vermeden kaybolmuşn
Evet uzaycım... Eğer spermlerde aşırı derexe bir sorun yoksa sigara bırakmak ve akşamları yüeüyüş yapmak baya işe yaryor..
Ceviz fındığı unutmamak gerek
Bizim eliiz armut toplayama devam çikommm
Heyooo bende minnak nerelerde diyorm.. Yılmak yokkkk
Miniğim cancağzm balküpümm... Küçücüğü benim... İnşallah biz yanılırız güzel sonuçlar alırsn ama geç yumurrlamşsn gibime geliyor benimde..
T Tesla58 kuzum sana gelince.. Sende bir sorun yok.. Eşinde sperm sorunu var.. Ameliyat oldu, klomen kistte yapabilir.. Boşuna kendine hormon yükleme.. Aşılama ol.. İlla ikisinden birini olacaksan tabiki
Benim gunlerdir ilk kez bu kadar koyu çıkıyo bliyorum pik degil ama ilk kez kuzummkuzu tecrubeme göre yarın dahada koyulaşması lazım ama sen her ihtimale karşı bugünü değerlendirrr
Ve bgun sol kasigimda igne batmasi gibi bir sey var
Igne batirip batirip çıkarıyorlar. Ve oglen Afedersiniz pecete ile kendimi temizledgmde cok degil ama görünecek kadar seffaf akintm vardi
Sizce degerlendireymmi bugünü ne dersiniz
Evet ben dgerlendireym bgun yarin cteso Allah ne verdi ise artiksperm sayısında bir problem yoksa bir zararı olmaz ki, değerlendir gitsin
Sen yineden değerlendir kuzu ama test olarakta takipte kal bakalım yarın dahada koyulaşacak mıVe bgun sol kasigimda igne batmasi gibi bir sey var
Igne batirip batirip çıkarıyorlar. Ve oglen Afedersiniz pecete ile kendimi temizledgmde cok degil ama görünecek kadar seffaf akintm vardi
Sizce degerlendireymmi bugünü ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?