- 11 Ekim 2020
- 53
- 40
- 3
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.001
bir gün mü geçti şimdiYok olmadım bekliyorum beklerken daha da şiştim 37 lerde ateş bilemedim sökülmedi gitti
Hakikaten işe gitmediğin günler neden erken kalkıyorsun kuzum alışkanlık mı olduTatlı uykular kirazm
Offf ben niye uyandım pekiiiiii
İşe giderkend keşke böyle uyansam
Evet canım dün sabah saatlerinde bekliyordum bugün olur heraldebir gün mü geçti şimdi
olcak gibi hissediyor musun yani ne bileyim test yap demeye de korkuyorumEvet canım dün sabah saatlerinde bekliyordum bugün olur heralde
Cok şiştim bacim acayip onun disinda dun regl olacakmisim gibi kasik agrim oldu aha geldi dedim yok ben anlamadim vallaolcak gibi hissediyor musun yani ne bileyim test yap demeye de korkuyorum
neyse biraz daha bekle bakalımCok şiştim bacim acayip onun disinda dun regl olacakmisim gibi kasik agrim oldu aha geldi dedim yok ben anlamadim valla
Ben hiçççç o taraflara bulaşmayayımKizlaaar kimler uyanik ve iceride
Az önce insta da anne gebelik ilgili bi sayfada yorumlarda okudum sizinle paylasmak istedim .
Bir ve birden fazla düsük yapanlar kendi aralarinda konusuyorlardi Muska takiyorlarmis ve bu hastalik anneanneden anneden geciyormus . Ümmü sübyan diye bi hastalik varmis . Acikcasi benlm ne oldugu hakki da hic bi fikrim yoktu duymamistimda hic
dua muskasi takinca saglikli bi sekilde hamile kalip saglikla doguryorlarmis
Tip ta hic bu htsaligi duymamistim bi bakiyim neymis dediydim ama biraz ürktüm ve kapattim sayfayi
belki birilerinin ilgisini ceker bilemiyorum normalde ürkülcek birsey degil benim icin ama hamile oldugumdan beri ürkek tavuk gibiyim
Aynen bekleyim bakalimneyse biraz daha bekle bakalım
Sanırım kirazımHakikaten işe gitmediğin günler neden erken kalkıyorsun kuzum alışkanlık mı oldu
Lekelenme vs vs oldumu beyazmEvet canım dün sabah saatlerinde bekliyordum bugün olur heralde
Yok canım olmadi leke geçen aylarda olmuştu umutlanmistim fos cıktı öyleSanırım kirazımı Çldıracağm
Lekelenme vs vs oldumu beyazm
Ben regl lekelenmesinden bahsettm zatem..Yok canım olmadi leke geçen aylarda olmuştu umutlanmistim fos cıktı öyle
Anladım canım Bilmiyorum ki negatif çıkarsa bozulurum şimdi zaten çok duygusal bir tuhafımBen regl lekelenmesinden bahsettm zatem..
Ben regl olmadan önce lekelenirim
Ayyy testmi yapsan kızzzz
İnşallah gebesindir de hepimiz takla atarız sonra burdaAnladım canım Bilmiyorum ki negatif çıkarsa bozulurum şimdi zaten çok duygusal bir tuhafım
O değilde bir de tutuyormuş benim pozisyon ise yarıyormuş
Seninle 2 tur degil 5turda atarim ama sen Urfadaykene ben İstanbulda olacaktim nasil olcekkEn son 2 sene önce geldim tanışıyor olsaydık bir tur atardık
İnşallah gebesindir de hepimiz takla atarız sonra burda
O zaman biz bir kaç gn daha bekleyelimAnladım canım Bilmiyorum ki negatif çıkarsa bozulurum şimdi zaten çok duygusal bir tuhafım
O değilde bir de tutuyormuş benim pozisyon ise yarıyormuş
Heeee oda doğruuu bak şimdiSeninle 2 tur degil 5turda atarim ama sen Urfadaykene ben İstanbulda olacaktim nasil olcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?