- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.041
Gel valla normalde kahvaltı ustamızKahvaltını sağlam yap bari böyle yayila yayila hazırla da bende geleyim
Oğlanı yediriyorum okula götürcem çok useniuorum bugün yürümeyeniye gülüyorum acaba
Ayyy bende öyle yapıyordum şimdi kocam yokay bende çok üşeniyorum şu temizlik işine kuzu ya bazen kocişime yaptırıyorum iyi oluyor
GebeeeeeğğğğğğğğğğGünaydıııınn hamileyiiiz hamilee kalacağızz
Ayyy uzayımmmmGünaydın kızlarrharika müthiş enerjik bir gün olsun bugün çok bakamayacağım herkes iyi mi bir ses vereyim dedim. Paresilaaa arkadaşının korona testi ne oldu karantinaya aldılar mı sizi merak ettim canım. Bize de misafir gelecekti onlar karantinaya alındı
Tünaydın ciciTünaydınnn Güzel tontiş ponciş Bayanlarrrr
Gelmesinnnnnnnnn
Hiç bilgim yok bu konuda miniğim yaKızlar endo nın 5 mm olması normal midir ince değil mi sizce?
Bide kistim hala duruyor 40 mm yani 4 cm düşeceğini sanmıyorum dedi doktor.
Büyümese sıkıntı yok dedi. Zaten aylardır aynı büyümüyor
Gid mirning bacoGonaydinnn
Good afternoon kız o morning mi kaldiGid mirning baco
He ona dedim zati
Yarın işe giderken isyan ederim...He ona dedim zatibende sen 7 de kalktin bacım
Yarın işe giderken isyan ederim...
Offf ne ters bünye bee....
Şuanki modum
Bitti mi temizlik bacimŞuanki modum
Yer silmek kaldı oda yarına kalsınBitti mi temizlik bacim
Evde kimse yok bacım kirleten qde yok ne silip duruyonki ya aaaaaaa bu da benim gibi temizlik hastası cıktıYer silmek kaldı oda yarına kalsın
Herifim olaydı silerdi
Bacım hatayda havalar sıcak evi açıon havalandırıyorsn otururlen sıcaktan patlalamak için açıyorsun ee haliyle tozlanıyorEvde kimse yok bacım kirleten qde yok ne silip duruyonki ya aaaaaaa bu da benim gibi temizlik hastası cıktı
Tozlar bizim dusmanimiz degil olabilir bırak girsinler engel olma bağrını ac ve kabul etBacım hatayda havalar sıcak evi açıon havalandırıyorsn otururlen sıcaktan patlalamak için açıyorsun ee haliyle tozlanıyor
Mümkün değillllTozlar bizim dusmanimiz degil olabilir bırak girsinler engel olma bağrını ac ve kabul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?