- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.021
Ay gulsemmi aglasammi umutlanmaya bile korkuyor insan ya nasıl bir hale gelmişim bilmiyorumO zaman biz bir kaç gn daha bekleyelim
Heeee oda doğruuu bak şimdi
Beyin eror verdi
Sal gitsin amaaannn bacım canimizin kiymetini bilmiyoruz bizAyyy kalkıyım kahvaltı yapıp azıcıkta temizlik yapayım yaaa
Valla üşengeç bir kadın oldum
Doğru diyon ama salamıyorumSal gitsin amaaannn bacım canimizin kiymetini bilmiyoruz biz
Kahvaltını sağlam yap bari böyle yayila yayila hazırla da bende geleyim
umutlanma sen yine de varsa da sürpriz olur hem erken öğrenmemiş olursun yoksa da bir daha ki aya yeni pozisyonlarAy gulsemmi aglasammi umutlanmaya bile korkuyor insan ya nasıl bir hale gelmişim bilmiyorum
Cansın gerçektenumutlanma sen yine de varsa da sürpriz olur hem erken öğrenmemiş olursun yoksa da bir daha ki aya yeni pozisyonlar
Daha detaylı anlatma daha detaylı çalış anacımCansın gerçektenbu sefer daha detaylı anlatcam söz
Daha detaylı anlatma daha detaylı çalış anacım
kızçe kaç ay oldu sizin
Hadi bakalım 9 ay sonra da bebişini kucağına al inşallahtamam
9 ay oldu canım
Hep birlikte canım benim hic birimiz beklemeyelim artık hepimizin yüzü gülsünHadi bakalım 9 ay sonra da bebişini kucağına al inşallah
ay bende çok üşeniyorum şu temizlik işine kuzu ya bazen kocişime yaptırıyorum iyi oluyorAyyy kalkıyım kahvaltı yapıp azıcıkta temizlik yapayım yaaa
Valla üşengeç bir kadın oldum
En iyisi onlara yaptırmak ben bi yakalaşam yaptıracam daay bende çok üşeniyorum şu temizlik işine kuzu ya bazen kocişime yaptırıyorum iyi oluyor
Olabilir de olmayabilirdeGünaydıııınn hamileyiiiz hamilee kalacağızz
Yok canım ya çıkmadı sonucu. Diğer karantinaya alınan mahkemeye müdürümü ve katip arkadaşlarımı görevlendirdiler. Mahkemeler kapanmıyor. Bizler görevlendiriliyoruz. Vatandaşın ve avukatın işi insan sağlığından önemli çünkü....Günaydın kızlarrharika müthiş enerjik bir gün olsun bugün çok bakamayacağım herkes iyi mi bir ses vereyim dedim. Paresilaaa arkadaşının korona testi ne oldu karantinaya aldılar mı sizi merak ettim canım. Bize de misafir gelecekti onlar karantinaya alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?