- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.101
Sağolasın balımBen kısa süre kullandım canım. Tohumunu alıp demlemiştim. Vitamin kullandığım için bırakmıştım. Şifa olsun tatlım
Merhaba çok geç gördüm ama inşallah ulaşır yazdıklarım. Bize doktorumuz klomen kullandı 2 milyona düştü sayımız. Ama o ay ben klomen kullanmıştım bir sürü yumurtam olmuştu ve çok güzel gelişmişti doktorum aşılama yapacaktı. Sadece bir hafta boyunca eşim şöyle beslendiSanırım siz güzel bir şeyler yapmışsınız Ben de yardım istesem sizden olur mu? sperm ileri hareketini arttıracak olan önerileriniz var mı sayıda sıkıntı yok. Sadece ileri hız düşük biraz da morfoloji alt sınırda.
olive_bluto ben mi artık seyrek geldiğimden göremiyorum yoksa yokmu ortalıkta ?
Kuzular trendeyim istanbuldan eskişehire gidiyorum. Hem çalışıyorum, hem okuyorum, hem ev hanımıyım resmen. o cenderede o kadar yoruluyorum ki evdeki işlerim bitiyor ve ben tavuklar kadar erken uyuyorumEvet olive nerdesin kuzu
Sen insanın içine su serpen minnoş bir melek misin ❤Düşünceli beyazım
Canım biri bana demişti ki sağlıklı bir hamilelik ise halter bile kaldırsan seninle olur...
Ve sen ne müthiş birisin ki bu durumda bile özel bir çocuğa yardım ediyorsun... Belki de Allah minik meleğe yardımının karşılığını verecek meleğini sana verecek
Ama tabi yine de dikkatli olmanda fayda var
Yok kız kovmam seni...
Sadece sana yasak başka yerler
Sorma beybi valla ucu ucuna kurtuldukGel valla normalde kahvaltı ustamız @Htceyldrm ama bende güzel hazırlarım
Ayyy bende öyle yapıyordum şimdi kocam yok
Gebeeeeeğğğğğğğğğğ
Ayyy uzayımmmm
Verilmiş sadakanız varmış valla
Tünaydın cici
Gelmesinnnnnnnnn
Gebeeee ol gebeeeee
Hiç bilgim yok bu konuda miniğim ya
Yaaa yerim onları mıncırırım tüylerinden yastık yaparımallahım kedişler dedin ben delirmek üzereyim.
taradıkça tüy çıkıyor hayvandan imdaaaaaaat
Hahaha bana da sorun değil gibi geliyor, amaan temiz çocuklar zaten diyip geçiyorumBizimkinin tuy dokmesi baslamadi dahaben alistim artik ya dokmuyor gibi geliyo
Ayy al benden de o kadar.. sonra gelemeyince de trip yiyorum kızlardannçoookkk işim vaaarrr
gelemiyorum buralara
O kızlar biz oluyoruz galibaSorma beybi valla ucu ucuna kurtuldukaylardır kimseyle görüşüyorduk zaten tam görüşeceğimiz gün karantinaya alındılar düşünsene
Yaaa yerim onları mıncırırım tüylerinden yastık yaparım
Hahaha bana da sorun değil gibi geliyor, amaan temiz çocuklar zaten diyip geçiyorum
Ayy al benden de o kadar.. sonra gelemeyince de trip yiyorum kızlardann
Hhahaha evet evet aynen sizsinizzzO kızlar biz oluyoruz galiba
Bütün gün firsat bulamayınca eve giderken yolda okuyorum şu anfırsat yaratıyorum yani
Allaaaaam çok üzgün oluyor kıyamıyorum ya benşm de bırakmam lazım tabiKızzzzz sus sus şikayet etmeeeeee
Sigarayı bıraksın.. daha ne istiyorsunnn
Katlan biraz legoşşş
Kızlardiğer topikte sordum bura da sorayım ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık.
Ben seneye temmuzda yurtdışında bir kongrede sunum yapacağım. Tabi ilk denemeye başlarken belki hemen olur diye düşündüm. Hatta sağlık sigortası yaptık ve karşılasın ne olur ne olmaz diye bir ay korunduk. Hep düşünüyordum, üç aylık bebeyle gidilir mi, iki aylık bebeyle gidilir mi, 1 aylık bebeyle gidilir mi derken... Şu an tam temmuzdan 9 ay öncesindeyiz
Kafamda deli sorular... Bu ay hamile kalırsam gebelik haftasına göre uçuş izni alabilir miyim, aldım diyelim ya oralarda ya da uçakta doğum gerçekleşirse naparım diye kaygılanmaya başladım. Bu ay korunsak mı acaba diye de düşünüyorum ama kaç aydır da olmuyor ve her geçen ay belki çikolata kistim büyümeye devam ediyorsa beklediğim her ay da bana zarar. Bu arada tabi pandemi bu şekilde devam ederse belki kongreyi online a dönüştürürler ama şimdilik öyle bir durum söz konusu değil.
Ne dersiniz sizce ne yapmalı bı ayı atlamalı mıyım
Hayıt suyunu keşfettim bebeğim alternatif tıp ile ilgilenen arkadaşım varr birebir dedi
Hayit muhtesem bisi eski pco lu olarak üstüne yemin ederimBen kısa süre kullandım canım. Tohumunu alıp demlemiştim. Vitamin kullandığım için bırakmıştım. Şifa olsun tatlım
Hemen unutulmuşumNasılsınız kızlar
Bence hayır asla atlamayınKızlardiğer topikte sordum bura da sorayım ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık.
Ben seneye temmuzda yurtdışında bir kongrede sunum yapacağım. Tabi ilk denemeye başlarken belki hemen olur diye düşündüm. Hatta sağlık sigortası yaptık ve karşılasın ne olur ne olmaz diye bir ay korunduk. Hep düşünüyordum, üç aylık bebeyle gidilir mi, iki aylık bebeyle gidilir mi, 1 aylık bebeyle gidilir mi derken... Şu an tam temmuzdan 9 ay öncesindeyiz
Kafamda deli sorular... Bu ay hamile kalırsam gebelik haftasına göre uçuş izni alabilir miyim, aldım diyelim ya oralarda ya da uçakta doğum gerçekleşirse naparım diye kaygılanmaya başladım. Bu ay korunsak mı acaba diye de düşünüyorum ama kaç aydır da olmuyor ve her geçen ay belki çikolata kistim büyümeye devam ediyorsa beklediğim her ay da bana zarar. Bu arada tabi pandemi bu şekilde devam ederse belki kongreyi online a dönüştürürler ama şimdilik öyle bir durum söz konusu değil.
Valla hafta yorgunluğu canımNasılsınız kızlar
Şahsen ben kendi sorunumu bildiğim için korunmazdımKızlardiğer topikte sordum bura da sorayım ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık.
Bende diyorum buralarda ne eksikçoookkk işim vaaarrr
gelemiyorum buralara
Ayyy bunu hatırlıyorumNette dolaşıyor
Fake istediğine ulaşmış
Ohh ellerine sağlık haticemOyyy minnoşum nasıl ayrılırım
Ona yavaş yavaş tuvalet eğitimi veriyorum artık. Mamaya alıştırıcam 10 güne
Çok iyi yaaa akmoşş
İyiyiz kuzum sen nasılsınKuzular trendeyim istanbuldan eskişehire gidiyorum. Hem çalışıyorum, hem okuyorum, hem ev hanımıyım resmen. o cenderede o kadar yoruluyorum ki evdeki işlerim bitiyor ve ben tavuklar kadar erken uyuyorumsizi çok merak ediyorum ve özlüyorum. Neler yapıyorsunuz??
Sadakatsiz bir çok Kdının aklına bir çok şey sokacak gibime geliyorAllaaaaam çok üzgün oluyor kıyamıyorum ya benşm de bırakmam lazım tabi
Bugün rüya gördüm testim pozitif çıkıyormuş allahım sana şükürler olsun diyordum
Gece yatmadan sadakatsiz dizisine göz atmıştım
Oradan aklımda kaldı demek ki
Napıyoruz bi tarafımız açık uyumuyoruz
Selammm beyazmmmm naberrKızlar iyi akşamlar
Ben olsan korunmazdımKızlardiğer topikte sordum bura da sorayım ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık.
İyiyiz cnm sen daha iyimisinNasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?