Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba çok geç gördüm ama inşallah ulaşır yazdıklarım. Bize doktorumuz klomen kullandı 2 milyona düştü sayımız. Ama o ay ben klomen kullanmıştım bir sürü yumurtam olmuştu ve çok güzel gelişmişti doktorum aşılama yapacaktı. Sadece bir hafta boyunca eşim şöyle beslendi
Bunun yanısıra her sabah ve akşam keçiboynuzu özü içti. Ve sayımız o kadar stres içinde vermesine rağmen 8 milyondu. Yıkandıktan sonra 6 milyona yakın sperm kaldı bunun %40 i ileri hızlı %45i ileri yavaş %10u yerinde hareketli %5i ise hareketsizdi.

Bizim ileri hızımızı çakşır artırdı %0 dan %40a çıktı 1 haftada. Yıkama işlemi de hızı artırıyormış ama 0'dan 40'a bizim için büyük başarı

Eklentiler

• d3de8eed-4dae-42c3-9fb6-7dcd6b86244f.webp
    88 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Sen insanın içine su serpen minnoş bir melek misin ❤
Kuzum benim ya. Ben de öyle diyip avunuyorum. Ne kadar dikkat etsem de benim bebeler çok kontrollü hareket etmiyor bi gün sanki bilir gibi iki tanesi karnıma vurdu biri yaptı güldü sonra diğeri yaptı güldü:) çok sert değildi ama. Ben de a aa öğretmenin göbeğine vurulmazz gıdıklarım diye yakaladım güldük beraber. Öyle geçiyor günlerimiz. Yavrum da oluştuysa inşallah sağlıklıysa başına bişey gelmez, Allahım korur. Ama daha tedbirliyim. Düşünmeden hareket etmiyorum reflekslerim aşırı kuvvetlendi

Sorma beybi valla ucu ucuna kurtulduk aylardır kimseyle görüşüyorduk zaten tam görüşeceğimiz gün karantinaya alındılar düşünsene
allahım kedişler dedin ben delirmek üzereyim.

taradıkça tüy çıkıyor hayvandan imdaaaaaaat
Yaaa yerim onları mıncırırım tüylerinden yastık yaparım
Bizimkinin tuy dokmesi baslamadi daha ben alistim artik ya dokmuyor gibi geliyo
Hahaha bana da sorun değil gibi geliyor, amaan temiz çocuklar zaten diyip geçiyorum
çoookkk işim vaaarrr
gelemiyorum buralara
Ayy al benden de o kadar.. sonra gelemeyince de trip yiyorum kızlardann

O kızlar biz oluyoruz galiba
Bütün gün firsat bulamayınca eve giderken yolda okuyorum şu an fırsat yaratıyorum yani

Kızzzzz sus sus şikayet etmeeeeee
Sigarayı bıraksın.. daha ne istiyorsunnn
Katlan biraz legoşşş
Allaaaaam çok üzgün oluyor kıyamıyorum ya benşm de bırakmam lazım tabi
Bugün rüya gördüm testim pozitif çıkıyormuş allahım sana şükürler olsun diyordum
Gece yatmadan sadakatsiz dizisine göz atmıştım
Oradan aklımda kaldı demek ki
Napıyoruz bi tarafımız açık uyumuyoruz

Kızlardiğer topikte sordum bura da sorayım ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık.

Ben seneye temmuzda yurtdışında bir kongrede sunum yapacağım. Tabi ilk denemeye başlarken belki hemen olur diye düşündüm. Hatta sağlık sigortası yaptık ve karşılasın ne olur ne olmaz diye bir ay korunduk. Hep düşünüyordum, üç aylık bebeyle gidilir mi, iki aylık bebeyle gidilir mi, 1 aylık bebeyle gidilir mi derken... Şu an tam temmuzdan 9 ay öncesindeyiz
Kafamda deli sorular... Bu ay hamile kalırsam gebelik haftasına göre uçuş izni alabilir miyim, aldım diyelim ya oralarda ya da uçakta doğum gerçekleşirse naparım diye kaygılanmaya başladım. Bu ay korunsak mı acaba diye de düşünüyorum ama kaç aydır da olmuyor ve her geçen ay belki çikolata kistim büyümeye devam ediyorsa beklediğim her ay da bana zarar. Bu arada tabi pandemi bu şekilde devam ederse belki kongreyi online a dönüştürürler ama şimdilik öyle bir durum söz konusu değil.

Ne dersiniz sizce ne yapmalı bı ayı atlamalı mıyım

Zor bir karar bende bazen böyle geçici olaylar için (tabi bu kadar ciddi olanıyla karşılaşmadım henüz ) kararsız kalıyorum zaten olmuyor ama ya olursa düşüncesi yoruyor..
Empati yapıyorum ben olsaydım sanırım bir ay atlardım.
Bu arada hangi ülkeye gidiyorsun bilmiyorum ama doğum avantajı güzel bir ülke ise denk bile getirebilirsin
Ben şahsen Kanada'da doğum yapmak isterim

Hayıt suyunu keşfettim bebeğim alternatif tıp ile ilgilenen arkadaşım varr birebir dedi
Ben kısa süre kullandım canım. Tohumunu alıp demlemiştim. Vitamin kullandığım için bırakmıştım. Şifa olsun tatlım
Hayit muhtesem bisi eski pco lu olarak üstüne yemin ederim sayesinde regl oluyordum

ben ama bitkisel hapini kullaniyordum agnu caston diye geciyor siddetle tavsiye edilir

Bence hayır asla atlamayın
Her nasip vaktine esirdir bir şeyler olur yoluna girer mutlaka çözülür çaresine bakılır bence ertelemeyin yani korunmayın

Şahsen ben kendi sorunumu bildiğim için korunmazdım

çoookkk işim vaaarrr
gelemiyorum buralara
Bende diyorum buralarda ne eksik
Çikom eksik

Nette dolaşıyor
Fake istediğine ulaşmış
Ayyy bunu hatırlıyorum
İnst. Mı düşmüşşşş

Oyyy minnoşum nasıl ayrılırım
Ona yavaş yavaş tuvalet eğitimi veriyorum artık. Mamaya alıştırıcam 10 güne
Ohh ellerine sağlık haticem
Doğmuş büyümüş eğitilmiş daha ne isterim

Çok iyi yaaa akmoşş

İyiyiz kuzum sen nasılsın
10 parmağnd 10 marifet ama özlüyoruz bilesim :) geri sayımada az kaldı :)

Sadakatsiz bir çok Kdının aklına bir çok şey sokacak gibime geliyor yuvalar dağılmasa bari
Legoş sen daha sigarayı bırakmadınmı?

Kızlar iyi akşamlar
Selammm beyazmmmm naberr

Ben olsan korunmazdım kaldıki bence gebelikte plan olmaz hep yanıltıyor bu bebeler bizi.. Gebelil elde edersen tüm bunları düşünirsün... Bas gaza gitsin uzayım

Nasılsınız kızlar
İyiyiz cnm sen daha iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…