- 19 Kasım 2019
- 53.646
- 136.219
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.121
Dualarımız seninleBugünOgretmennhanimm cancağzımın transferi var
Hepinizin duasını isteriz kızlar
İnşallah bu sefee yeğen gelecek
Merkeze gidiyoruz şimdi kuzu , 9 buçukta burda olun dedilerBugünOgretmennhanimm cancağzımın transferi var
Hepinizin duasını isteriz kızlar
İnşallah bu sefee yeğen gelecek
Teşekkür ederim Canım
Rabbim güzel haberler alabilmenizi nasip etsin transferiniz en güzel şekilde gerçekleşir inşallahTeşekkür ederim Canım
Gunaydin kizlar hepimize
Nasıl söylenir bilmiyorum ama iyiki varsınız Rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallahbu yürekten duamdır
Ben regl olmadım galiba hamileyim
Ayyy hadi inşallah bir haber de senden aliriz kuzutatlım yaaa... Amin inşallahhh bende dün olamam lazımdı hesapta olmadı. bu günü bekliyorum
Test isterizzzzz kan testiGunaydin kizlar hepimize
Nasıl söylenir bilmiyorum ama iyiki varsınız Rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallahbu yürekten duamdır
Ben regl olmadım galiba hamileyim
Senden de test isteriz o zamantatlım yaaa... Amin inşallahhh bende dün olamam lazımdı hesapta olmadı. bu günü bekliyorum
Ayyy hadi inşallah bir haber de senden aliriz kuzu
Test isterizzzzz kan testi
Senden de test isteriz o zaman
inşallah kop koyulu çizgili bol betalı sonuçlarınız olsun
Dur bakalim belki denk gelmiştir canım takip de etmemişsin ki hemen olmaz deme inşallah vardırinşallah ama sanmıyorum.. çünkü pek değerlendirme olmadı. kaçırdım mı naptım bilmiyorum ev telaşından
Teşekkür ediyorum canımRabbim güzel haberler alabilmenizi nasip etsin transferiniz en güzel şekilde gerçekleşir inşallah
Dur bakalim belki denk gelmiştir canım takip de etmemişsin ki hemen olmaz deme inşallah vardır
Amin canım inşallahNasibimizde varsa olur inşallah..
Rabbim hepimizin kucağunu doldursun.
yaaaaaaaaaaa hemen kan vermen lazımmmmmm
Evet canımbu yeni mi yaniiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?