- 19 Kasım 2019
- 53.646
- 136.219
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.081
Şu kızın ateşinin yarısı bende olsa yaMalum günlerdeyiz askos sabah adama pekmezi dayadim
Bu baloncukların hepsi aynıBüyüyor minnoşlarım 1 aylık oldular. Pıtır pıtır koşmaya oynamaya başladılar
Ahahaha Baloncuk fena fena çok başına buyruk
Ayyy nasıl kestircen.. Gerçi sen tesettürlüydün demi askos.? Şöyle evde efil efillllll sexsi sexsiKızlar bugün saçımı kestiriyorummm
Beta negatif ama başka sorun yokmus regli bekle dedi 2 ay gecşkirse gelirsin dediGel valla normalde kahvaltı ustamızHtceyldrm ama bende güzel hazırlarım
Ayyy bende öyle yapıyordum şimdi kocam yok
Gebeeeeeğğğğğğğğğğ
Ayyy uzayımmmm
Verilmiş sadakanız varmış valla
Tünaydın cici
Gelmesinnnnnnnnn
Gebeeee ol gebeeeee
Hiç bilgim yok bu konuda miniğim ya
Omuzlara kadar kat kat istiyorum zaten cok sacim var hep kat kat yaptırıyorum ama ilk defa bu kadar kestiricem bakalim nasil olcammŞu kızın ateşinin yarısı bende olsa ya
Bu baloncukların hepsi aynı
Ne edem ben bizi
Ayyy nasıl kestircen.. Gerçi sen tesettürlüydün demi askos.? Şöyle evde efil efillllll sexsi sexsi
Aklımdasın sana sözüm varYaa kalırsa biri benim bakk
Ahaha Baloncuk koyduk adını böyle oldu valla yollarım sanaBu baloncukların hepsi aynı
Ne edem ben bizi
Selam bebitomHErkeşe selamm
Ooooooooo geceler gecelerrrr yıktı gecelerr lalalallaAdam aradı şimdi erken geliyormuş başımıza taş yağacak bugün bizim
Eskiden bem öyle kullanırdım şimdi yaşlandım, düz kestiriyorumOmuzlara kadar kat kat istiyorum zaten cok sacim var hep kat kat yaptırıyorum ama ilk defa bu kadar kestiricem bakalim nasil olcamm
Kuzum regl maydanoz suyu söktürür diye biliyorumAdet olmak için soğan suyu içsem mi kızlar
BeklemedeymAklımdasın sana sözüm var
Ahaha Baloncuk koyduk adını böyle oldu valla yollarım sana
Neeyynnnn varrrr
Oyy ben onu pamuklara sararımBeklemedeymbal0ncuk bizimdir bizim kalacak
Evet ist geldiğimde alacam onu bağaja saklayacamOyy ben onu pamuklara sararım
Baloncuk'lara sahip çıkalım
çoookkk işim vaaarrrSelam bebitom
Ooooooooo geceler gecelerrrr yıktı gecelerr lalalalla
Gözün aydın beyazım, nabzın yerine gelmiştir
Eskiden bem öyle kullanırdım şimdi yaşlandım, düz kestiriyorum
Kuzum regl maydanoz suyu söktürür diye biliyorum
Beklemedeymbal0ncuk bizimdir bizim kalacak
Neeyynnnn varrrr
Kistin var ise soğan suyuAdet olmak için soğan suyu içsem mi kızlar
Oyyy minnoşum nasıl ayrılırımEvet ist geldiğimde alacam onu bağaja saklayacam
Hayıt suyunu keşfettim bebeğim alternatif tıp ile ilgilenen arkadaşım varr birebir dediKistin var ise soğan suyu
Regl için ise maydanoz suyu ya da aspirin içebilirsin canım
Hayıt zaten hayat kurtarıcı canım hormonları da düzenliyor. Hamileliği de kolaylaştırıyor diyorlarHayıt suyunu keşfettim bebeğim alternatif tıp ile ilgilenen arkadaşım varr birebir dedi
Hayıt kullandım daha önce ama suyu daha etkili diyolar doğal suyuHayıt zaten hayat kurtarıcı canım hormonları da düzenliyor. Hamileliği de kolaylaştırıyor diyorlar
Ben kısa süre kullandım canım. Tohumunu alıp demlemiştim. Vitamin kullandığım için bırakmıştım. Şifa olsun tatlımHayıt kullandım daha önce ama suyu daha etkili diyolar doğal suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?