- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.161
Nerdeyse amuda kalktı kadın ya
Gebe kaldn diye artisrlik yapma dünden beri tesr yap diyoruz ykkk bem regl olcaaammmben size demistim
sdsfgdhjgOlacaaakkkkk
Beyazzzzııımmmmmmmmmmm
Gollllllllllll
Çikoooooo o pozisyon neydiiiiiii hemennn uygulaaaaa
Ne yaptıysa anlatsn uygulasdsfgdhjgMNbeyaz hanımı sahneye alıyoruz, hem onu denememişti yaaaa bir daha ki ay diyordu ayağını acıttığı pozisyondan olabilir
Yok valla artislik yok aşk olsun ne istiyorsanız anlatırım ben suçsuzumGebe kaldn diye artisrlik yapma dünden beri tesr yap diyoruz ykkk bem regl olcaaammm
Kıyamayızzz sanaaaaaYok valla artislik yok aşk olsun ne istiyorsanız anlatırım ben suçsuzum
Bacım bu ay çok karışık pozisyonlar denedim 1. Si yan yatıyorsun sağa ya da sola ayağının birini kendine çek o şekildesdsfgdhjgMNbeyaz hanımı sahneye alıyoruz, hem onu denememişti yaaaa bir daha ki ay diyordu ayağını acıttığı pozisyondan olabilir
Evet bende çok şaşırdım bu kadar koyu olmasına bakalim bacım kısmetKıyamayızzz sanaaaaa
Kızz acaba ikizmiiiii
Baya koyu çıkmş çünkü
Ders başladııııBacım bu ay çok karışık pozisyonlar denedim 1. Si yan yatıyorsun sağa ya da sola ayağının birini kendine çek o şekilde
bundan mı oldu diyorsunBacım bu ay çok karışık pozisyonlar denedim 1. Si yan yatıyorsun sağa ya da sola ayağının birini kendine çek o şekilde
2. Si yokuş pozisyonu onu en son bir kere olmuştu belin altına iki kat ince yastik koy başının altinda yastik olmayacak yani yokuş aşağı gibi yatacaksın bacaklar havaya ve ilişki den sonra 5 10 dak ayakları havaya kaldirttin siz değil ama eniştelere yaptırın siz kendinizi kasmayin
kız sen bunu denedin mi2. Si yokuş pozisyonu onu en son bir kere olmuştu belin altına iki kat ince yastik koy başının altinda yastik olmayacak yani yokuş aşağı gibi yatacaksın bacaklar havaya ve ilişki den sonra 5 10 dak ayakları havaya kaldirttin siz değil ama eniştelere yaptırın siz kendinizi kasmayin
Bence yokuş dan oldu bacım çünkü hic dışarı sperm kaçmadı hic yani ilk defa eşim de hissetmiş derinliği yani öyle soyledibundan mı oldu diyorsun
Bir kere yaptık bacım 16. Gunde yum olduğu günkız sen bunu denedin miben bir dahaki aya sandımmm
Bence yokuş dan oldu bacım çünkü hic dışarı sperm kaçmadı hic yani ilk defa eşim de hissetmiş derinliği yani öyle soyledi
huuuuuuuu kesin ondan oldu heeeeBir kere yaptık bacım 16. Gunde yum olduğu gün
aşk olsun
huuuuuuuu kesin ondan oldu heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?