- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.181
Yeter gariii öleceeemmmmBütün içtenliğimle anlattim bacilar ne eksik ne fazla valla neyse o yeter ki işinize yarasin
ne gülüyon kadın tutturmuş işte sen ona bakAyyyy şuannm gülmemem gereken bir yerdeym ama kahkaha atıyorum
Şahsen bende yokuş aşağı pozisyonundan olduğunu düşünüyorum..
Denemekten ne kaydersiniz?
Hiç birşey...
Bence denenmeli
Bacım önümüzdeki ay a bir dene belkim ise yarar bak patentini alalım diyor eşim dün bu pozisyonun dedim adını falan da buldum yokuş 06ne gülüyon kadın tutturmuş işte sen ona bak
Benden geçti :)sen yine de bir dene bence bacım
Merhaba cnmMaraba
jshdkdfkj ben diyecektim de yokuş 06 diye de diyemedim yanlış anlarsın diyeBacım önümüzdeki ay a bir dene belkim ise yarar bak patentini alalım diyor eşim dün bu pozisyonun dedim adını falan da buldum yokuş 06
Sende adamı bulunca dene canım aaaaaaBenden geçti :)
Merhaba cnm
Bu pozisyon bir kaç kişide daha tutarsajshdkdfkj ben diyecektim de yokuş 06 diye de diyemedim yanlış anlarsın diye
Ay gulmedin opmedin ne soguk bir merhaba olduBenden geçti :)
Merhaba cnm
Geçti bitti cnm artk bulsamda bulmasamdaSende adamı bulunca dene canım aaaaaa
Yok bacım sen dersin de yanlız anlarmiyim iyi ki varsınızjshdkdfkj ben diyecektim de yokuş 06 diye de diyemedim yanlış anlarsın diye
deniycem ve tutarsa söyliyeceğimmmmmBu pozisyon bir kaç kişide daha tutarsa
Patenti bizim topiğe alalım
kız pozisyonunla övün bence artıkkkkYok bacım sen dersin de yanlız anlarmiyim iyi ki varsınız
Oyyyy minnooşşşşşşşşşAy gulmedin opmedin ne soguk bir merhaba oldune yazmam gerektgni bilemedim ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?