Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım
Bir de geberik geline yani ciddi sanmışlar
Bugün Ogretmennhanimm cancağzımın transferi var
Hepinizin duasını isteriz kızlar
İnşallah bu sefee yeğen gelecek
Oyyyy her zaman
Allahın izni ile inşallah gelecek
Merkeze gidiyoruz şimdi kuzu , 9 buçukta burda olun dediler İnşallah bu sefer olur
Allahım inşallah
Tüm Duam senle canımın içi
Gunaydin kizlar hepimize
Nasıl söylenir bilmiyorum ama iyiki varsınız Rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah bu yürekten duamdır
Ben regl olmadım galiba hamileyim

tatlım yaaa... Amin inşallahhh bende dün olamam lazımdı hesapta olmadı. bu günü bekliyorum
Umarım 9 ay 10 gün gelmez fıstık
Bir de galiba diyor
Canımmmmmmmmmmm tebrikkkkkk ederimmmmmm
Dum tıs Dum tıs Dum tıs
Kan değerinde inşallah çok çok çok güzel çıkacak
Hayırlı olsun Birtanem.. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin, sağlıkla sıhhatle kucağına al canımın içi
Üzülme valla hemen haber vericem oğlan grip olmuş bir de Eleadora
Aaa çok geçmiş olsun canım, umarım çok çabuk iyileşir minik abi

Bu benim dediğim bacaklar omuza ya benziyor
Merhaba fıstık

inşallahh inşallah görürüm görürsünüz görürüsüz o günleri

Ne kadar güzel bir güne uyanmışız meğer
Günaydın hepinize
Kalktığımda hamile haberi almak müthiş
sağol canım benim çok güzel insanlarsınız hepiniz iyi ki tanimisim sizi Rabbim bu duyguları en kısa zamanda size de yasatsın inşallah hepiniz dualarimdasiniz

Çok teşekkür ederiz teyzesi daha bilmiyor abi olacağını kesinleşince soyliycez bakalim ne tepki vercek

Valla daha dün gece her şeyi bırakıp sadece iş-ev yapmak isterken bu sabah online bi sunum yaptım. Çok darlanıyorum ama sonra rahatlıyorum. Hayatımın darlanmadan aktığı dönemi gelsin artık kuzum ya ❤ çok özlüyorum ben de Evet geri sayıma az kaldı ama ben hiç heyecanlı değilim Geçen ayki hezeyandan dolayı heyecan yapamıyorum sanırım. Test bile almadım düşün, ki ben 5251551515 testi peş peşe yaparım bilirsin

Ne kadar güzel bir güne uyanmışız meğer
Günaydın hepinize
Kalktığımda hamile haberi almak müthiş

Sakin ol şampiyonnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…