- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.481
Günaydın kızlar benim biraz uzaklaşmam lazım bu bebek konusu aklımı çok meşgul ediyor ve beni çok engelliyor. Biraz salmaya karar verdim artık olursa olur diyeceğim sanırım kafam karışık. Akışına bırakacağım sizler kendinize çok iyi bakın umarım döndüğümde bir sürü gebe haberi olur topikte
hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzumGünaydın kızlar benim biraz uzaklaşmam lazım bu bebek konusu aklımı çok meşgul ediyor ve beni çok engelliyor. Biraz salmaya karar verdim artık olursa olur diyeceğim sanırım kafam karışık. Akışına bırakacağım sizler kendinize çok iyi bakın umarım döndüğümde bir sürü gebe haberi olur topikte
Günaydın kızlar benim biraz uzaklaşmam lazım bu bebek konusu aklımı çok meşgul ediyor ve beni çok engelliyor. Biraz salmaya karar verdim artık olursa olur diyeceğim sanırım kafam karışık. Akışına bırakacağım sizler kendinize çok iyi bakın umarım döndüğümde bir sürü gebe haberi olur topikte
Bende iyiym canimcim çok şükürIyiyim kuzusen nasılsın
Evettt hamile nasıl kaçırdın ya sayfa sayfa muhabbetini yaptık
Hafta sonuna denk geldi belki ondandirEvettt hamile nasıl kaçırdın ya sayfa sayfa muhabbetini yaptık
Beyazim betan gayet guzel cikmis benim battan 1 gun sonra 366.6 cikti ayaklarimizi surtelim herkesi gebe olsun insallahHafta sonuna denk geldi belki ondandir
kız giremedim kaç gündür ay çook sevindimmmEvettt hamile nasıl kaçırdın ya sayfa sayfa muhabbetini yaptık
kuzuum hayırlı olsun ya Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinHafta sonuna denk geldi belki ondandir
kızlar bol bol dua edin nolurBeyazim betan gayet guzel cikmis benim battan 1 gun sonra 366.6 cikti ayaklarimizi surtelim herkesi gebe olsun insallah
Sağol canım.benim aramızda bir hafta var demi doğru inşallah sağlıkla kavusuruz canım benim bu topuğun hepsi hamile kalacak bu sene bitmeden inşallahBeyazim betan gayet guzel cikmis benim battan 1 gun sonra 366.6 cikti ayaklarimizi surtelim herkesi gebe olsun insallah
Sağol canım benim amin Inşallah Allah razı olsun herkese nasip etsin inşallahkuzuum hayırlı olsun ya Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?