Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MNbeyaz cim öyle diyon ama elde değil napalım yaa
Bal0ncuk dün uzanıyodum eşim arkasını dönük konusuyodu benimle, çocuktan tedaviden bahsediyordu, ki normalde hiç açmaz konuyu. O kadar buruk ki konusurken ses tonundan anlıyorum.
Onu teselli etmek için "bazılarının yıllar sonra olıyor, bazılarının tüp bebekle" diyorum ama içim acıyor bi yandan.
Hiç olmayanı da var dedi bana.
Olsun dedim beraber yaşlanırıs nolmus çocuk için mi evlendik sanki didim.

Kıyamam size.. Artık teknoloji gelişti..
Ve sizin yaşınız bize göre cok küçük..
Mücadele etmek için önünüzde koca seneler var..
Keşke bende 20li yaşlarda olsaydm

Kıyamam size.. Artık teknoloji gelişti..
Ve sizin yaşınız bize göre cok küçük..
Mücadele etmek için önünüzde koca seneler var..
Keşke bende 20li yaşlarda olsaydm
Evet elhamdülillah çok şükür ki bu devirde yaşıyoruz, herşeye rahatça ulaşabilir kolaylıkla tedaviler yapabiliyoruz.
Ben küçüğüm ama eşim 32 :/ baba olmak istiyor haliyle

Cnm bu dediğin hem tehlikeli.. Hemde yanlış.. Benim arkadaşm gebeydi ama bnunla gebe olmadğnı düşndü..
bence tehlikesi yoktur. birliktelikte parmak kadar ince olmuyor o zaman onunda tehlikesi olur eskiden kullanılan bir yöntemmiş. belki biz yapınca var mı yok mu anlayamayız o konuda haklısınız

Evet elhamdülillah çok şükür ki bu devirde yaşıyoruz, herşeye rahatça ulaşabilir kolaylıkla tedaviler yapabiliyoruz.
Ben küçüğüm ama eşim 32 :/ baba olmak istiyor haliyle
Önemli olan senin yaşn zaten miniğim

Bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyo musunuz peki?
Biz eşlerinde sperm sorunu olan kadınlar olarak tamamen çaresiz hissediyorz..
Hiç olmayacak gibi..
O yüzden sen rahat ol şükret çukulatam

bence tehlikesi yoktur. birliktelikte parmak kadar ince olmuyor o zaman onunda tehlikesi olur eskiden kullanılan bir yöntemmiş. belki biz yapınca var mı yok mu anlayamayız o konuda haklısınız
Bilmiyorm canm.. Benm aklıma pek yatmattı hele arkadaş gebe çıkınca zaten hiç yatmadı :)

Önemli olan senin yaşn zaten miniğim

Biz eşlerinde sperm sorunu olan kadınlar olarak tamamen çaresiz hissediyorz..
Hiç olmayacak gibi..
O yüzden sen rahat ol şükret çukulatam

ama bide şöyle düşün baloncuğum çocuk olmuyor ve hiçbi sebebi yok.. bi sebebi olsa belki çözülecek bi umut.. ama sebebi yok buda insanı derin düşüncelere daldırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…