- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.521
Hahahaha deliiiçılgın yabaşladınmı işe
İnşallahhhhhhhhhhh
Düşük sonrası ilk regl miKeşke ben de güne böyle başlayabilseydim maşallah sana. Ben bir umut bu sabahta test yaptım negatif2 3 günlük bir gecikmeyle olsa çıkardı herhalde. sanırım düşük sonrası adet düzensizliği oldu nasip dicez.
regl ne kadar var kuzumKeşke ben de güne böyle başlayabilseydim maşallah sana. Ben bir umut bu sabahta test yaptım negatif2 3 günlük bir gecikmeyle olsa çıkardı herhalde. sanırım düşük sonrası adet düzensizliği oldu nasip dicez.
2.reglDüşük sonrası ilk regl mi
17sinde olmam lazımdı hala ortada bir şey yok. olsa da diğer aya baksam keşkeregl ne kadar var kuzum
canm saskınım iyiyim sen nasılsınCanım nasılsınn
kuzummmmmmmmmmm kıyamam sana...Keşke ben de güne böyle başlayabilseydim maşallah sana. Ben bir umut bu sabahta test yaptım negatif2 3 günlük bir gecikmeyle olsa çıkardı herhalde. sanırım düşük sonrası adet düzensizliği oldu nasip dicez.
ooooooooooooooo kariyerli bebeğim benimmmmmmmmmmmmmmmHahahaha deliii
15 dk sonra ilk egitim baslicak haftaya pazartesi ise baslamis olucam ama guzel olan hem evdeyim hem egitim veriyorlar hem parami alicam
Daha yeniymiş bu ay sonrası normale döner.2.regl
İyi olmaya çalışyorum bende balım . Nee var ne yok bi değişiklik var mı görüşmeyelicanm saskınım iyiyim sen nasılsın
kuzummmmmmmmmmm kıyamam sana...
hepimize maşallah öyle deme..
bak ben 2 yıldır negatif görüyorum... ama yılmak yok.. pes etmek yok...
ooooooooooooooo kariyerli bebeğim benimmmmmmmmmmmmmmm
inşallah. teşekkür ederim çok sağolunDaha yeniymiş bu ay sonrası normale döner.
Ayrıca başın sağolsun, Allah sabır versin canım
Cansincanm saskınım iyiyim sen nasılsın
Size de Allah sabır versin çok zordur eminim. aynen pes etmek olmazcanm saskınım iyiyim sen nasılsın
Iyiyimmm canimm sen nasilsin kuzucumvalla zaten dünden anlamıştım ben.. işin içinden çıkamamıştım yazdıklarından uzayım...
kendini dinle biraz.. herşey gönlüne göre olur inşallah
kızz tatliş naberrrr
yok kuzum aynı.. sen nerelerdeydinİyi olmaya çalışyorum bende balım . Nee var ne yok bi değişiklik var mı görüşmeyeli
Cansin
Okulu bosuna mi okudum bosuna mi borclandim hersey kariyer icin
kesinlikle öyle tatlım.. hadi gülümseSize de Allah sabır versin çok zordur eminim. aynen pes etmek olmaz
iyiyim kuzum süperimIyiyimmm canimm sen nasilsin kuzucum
Bende kestirmek istiyorum ama ilk defa bu kadar uzayınca kıyamadımOhh saçlarımı kestirdim geldim üstümden yük kalktı sanki
bende kestirdim canım kısacık valla başım hafiflediOhh saçlarımı kestirdim geldim üstümden yük kalktı sanki
yok kuzum aynı.. sen nerelerdeydin
kesinlikle öyle tatlım.. hadi gülümse
iyiyim kuzum süperim
hepimiz süperizzzzzzz
Bende kestirmek istiyorum ama ilk defa bu kadar uzayınca kıyamadım
bende kestirdim canım kısacık valla başım hafifledi
cok dökülüyor evetbenimde cok uzamıstı cok dökülüyoduuu kestir baloncugum rahatl
ahh aynen öyle kafamda ağırlık varmış resmenb
aynen kuzu nerdeyse 10 yıldır belimdeydi uzun kullanıyordum ilk defa omuzlarımda kulagımın altına kadar kestirdim valla rahatlık varmışbenimde cok uzamıstı cok dökülüyoduuu kestir baloncugum rahatl
ahh aynen öyle kafamda ağırlık varmış resmenb
Kestirince düzelir belkı kuzumcok dökülüyor evet
Ben o ladar değilde omuzlarda kestirdimaynen kuzu nerdeyse 10 yıldır belimdeydi uzun kullanıyordum ilk defa omuzlarımda kulagımın altına kadar kestirdim valla rahatlık varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?