- 3 Mayıs 2011
- 13.838
- 49.143
- 798
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.581
İşteeee buuuuu
Bugn yarn ve öbür gnnnnEveeeet
Bugün ve yarını mı değerlendirmeliyim?
Evet önemli oBugn yarn ve öbür gnnnn
İlişkiden snra ayaklarını 10 dk dik tut beybisi
Genelde 1 saat yatıyorum belimde yastıklaBugn yarn ve öbür gnnnn
İlişkiden snra ayaklarını 10 dk dik tut beybisi
Ay valla 29 du a+b+c değeri. Her gün akşam çerez yediriyorum. Sabah da keçiboynuzu pekmezi... umarım faydaaı olur.İnşallah Paremm
A+B dedikleri yani ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı için o referans değeri diye biliyorum toplam motiliteydi ismi de galibaNe demek inşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤
Hayirli olsun insallah canim bende bu ay evlilik yildonumunde suprizi yapmak istiyorum bizimde 3. Deneme ayimizMerhabaa. Bat 5 kasım 4 aydır deniyoruz. Ovülasyonu programla takip ediyorum şu an o dönemlerdeyim. 17sinde basladı 21inde pik yapacağı görünüyor 23ünde biticek dönem. 17 ve 19unu değerlendirdik sıra bu gece ya da yarın gecede. İnşallah Kasım ayı isteyen herkese uğurlu gelir. Eşime unutamayacağı bir hediye vermeyi nasip eder Allah
Evlilik yıl dönümü hediyesi ben de çok istedim fakat nasip olmadı, umarım size nasip olur. Kasım da doğum günü inşallah bu sefer nasip olur çok istiyoruz çokkkk.Hayirli olsun insallah canim bende bu ay evlilik yildonumunde suprizi yapmak istiyorum bizimde 3. Deneme ayimiz
İnsallah tesekkurlerÜzme canını ne olur...
Vakti saati henüz gelmemiş demek ki....
En doğru zamanda meleğim gelecek
Kız bir hafta sonra değeri yükselenler var ya ondan içimdeki umut oluyor yine sonra bi 4-5 gğn toparlanıp kendime geliyorumOhhhh yarasınnnnn miniğimize
Hahahahahha kan testine güvenebilirsin
Ondan ötesi yok
Kıyamam sana
Dünyanın öbür ucuna bile gitsek
İçimizdeki bu isteği atamayız
Herşeyden önce anaçlık ruhumuzda var legoşş
Ayyyy amiiiiiinnmm yine başka bir rüyamda benim de değerim 330lu çıkıyordu hahahah rüyalarımı yaşıyorsunBenim bat 16 ekimdi canim 17 sinde 366.6 cikti yeni yani dr gitmedim cuma gitmeyi dusunuyorum Allah dan birsey olmazsa rabbim saglikla kavustursun cumlemizi topik hamile kalacak ins 2020 cikmadan
Bir hafta nefessiz değerlendir benceEveeeet
Bugün ve yarını mı değerlendirmeliyim?
Yanma bilmiyorum ama bulantı olur heraldeArkadaşlar bir sorum var. Ovülasyon döneminde mide yanması ve mide bulantısı olur mu?
Bir bilsek ahhhh sorun olması bir başka olmaması da bambaşka bir dert gerçekten dua edip bekliyoruz bende çok sordum bu soruyu kendimeİyi aksamlar herkese hanimlar konuya direk dalicam ben anlamiyorum evlenir evlenmez hamile kalanlar nasil oluyo bu? Bizim niye olmuyo aylardir dene dene sonuc hayal kirikligi doktora da gittim kontrol icin sorun yok. Esim de gidecek bi kontrole. Ben gercekten anlayamiyorum etrafimdan duyuyorum yeni evlenip çat diye hamile kalanlari nasil oluyo yani biz mi yanlış yapıyoruz biseyleri? Sigara mi engel oluyo esim kullaniyor. ya da Baska biseyler mi icmeli bitkisel olarak falan..ne yapmali yardim edin
Olur diye düşünüyorum, yani inşallah olur. bizim b değerimizi ve c değerimizi artırmış sayımızı artırmış ama a değerimizi artıramamıştı keçi boynuzu. Ayı da çakşır çözdü. 1 haftada öyle olduğu için biz 1-2 aylık kullanımla mlde 8 olan değerimizi en az 15e yükseltebiliriz diye umut ediyoruzAy valla 29 du a+b+c değeri. Her gün akşam çerez yediriyorum. Sabah da keçiboynuzu pekmezi... umarım faydaaı olur.
kuzum nasip kısmet diye birşey var...İyi aksamlar herkese hanimlar konuya direk dalicam ben anlamiyorum evlenir evlenmez hamile kalanlar nasil oluyo bu? Bizim niye olmuyo aylardir dene dene sonuc hayal kirikligi doktora da gittim kontrol icin sorun yok. Esim de gidecek bi kontrole. Ben gercekten anlayamiyorum etrafimdan duyuyorum yeni evlenip çat diye hamile kalanlari nasil oluyo yani biz mi yanlış yapıyoruz biseyleri? Sigara mi engel oluyo esim kullaniyor. ya da Baska biseyler mi icmeli bitkisel olarak falan..ne yapmali yardim edin
kıyamam kız sana..Kız bir hafta sonra değeri yükselenler var ya ondan içimdeki umut oluyor yine sonra bi 4-5 gğn toparlanıp kendime geliyorum
Bu kadar isteyip olmayınca demek ki henüz anne olacak kıvamda değilim daha kendime bakamıyorum aman yeaaa sıpa gel ikimiz de harap olup gideriz işte me var diyorum
Ayyyy amiiiiiinnmm yine başka bir rüyamda benim de değerim 330lu çıkıyordu hahahah rüyalarımı yaşıyorsundarısı bana,bize topiğimize
keşke banada yapsalar ya bu genetik testleri..Bu arada ben yazmadım da bana genetik testler de yapıldı baya bi şeye bakıldı
Protein s değerim,ifa zayıf pozitif,pai de 4g 4 g çıktı bunun 5g 5g olması lazımmış
Hamile kalırsam iğne kullanmam gerekiyor pıhtılaşmam barmış
Önceki gebeliğimde de bundan dolayı sorun olmuş olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?