- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.079
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.801
Askos gel browni yiyelim biseycin kalmazkızlar iyiyim gerçekten
böyle moralim bozulur ama kalkarım ayağa
yani inşallah :)
Browni güzel olur evetAskos gel browni yiyelim biseycin kalmaz
O zaman caya bana geliyorsunuzBrowni güzel olur evet
İyi ki yanımda değilsin yoksa çok pis gıdıklardımkızlar iyiyim gerçekten
böyle moralim bozulur ama kalkarım ayağa
yani inşallah :)
Sen gebe kaldın bizi unuttunkızlar nasılsınız
uzun zamandır uğramıyorum bu başlığa merak ettim sizleri bir bakayım dedim gebeliğe hazırlık sayfalarında olsam da burası ilk göz ağrım
bacım sen zaten tecrübeli annesin, senin ihtiyacın yok..Bilmiyorum ki ya okudum ama pek kafama yatmadı gibi bir yer vardı hic yazasım gelmedi dedim hic bulaşma insanı pimpirik stres sahibi ederler en iyisi hoc gerek yok bence
Mol gebelikte beta çok yüksek olur atıyorum 10.000, 100.000 olurArkadaşlar bir arkadaşım mol gebelik geçirdi, doktor 8 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin demiş. 7, 7 buçuk ayı bitti tekrar hamile şu an. Regli 1 veya 2 gün gecikti kan testi 1000 çıktı.
Sizce normal dimi, İnşallah tekrar yaşanmaz böyle bir durum..
Daha dün öğrendi gebeliği gidecek İnşallah doktora bugün yarın randevu bulamamışMol gebelikte beta çok yüksek olur atıyorum 10.000, 100.000 olur
Parçalı kanama olur
Haddinden fazla mide bulantısı tüylenme olur canım.
Doktora görülmedi mi
Evet aynen canım bende öyle düşünüyorumbacım sen zaten tecrübeli annesin, senin ihtiyacın yok..
o gruplar daha çok benim gibi olaydan bi haber tiplere mantıklı, nerede rahatsan orada kaaaaal, ah neredeysen orda kaaaal
Elbeeeet bir güüüünnnb kavuuuuşaaacağiiikkkkk inşallahkuzum nasip kısmet diye birşey var...
bizimde zamanımız var...
sen ve eşin tüm testleri yaptırdınızmı peki ?
kıyamam kız sana..
elbet birgün bizde
keşke banada yapsalar ya bu genetik testleri..
valla nasıl yaptırdınız bilmiyorum burda yapmıyorlar
legoşum iyi olmuş böylece gebelikte temkinli olursun
Heyyooooo evet öyle bende trabzondayım ve buzzz gibiTrabzon da da hava karanlık sis yağmur
Ama stres yapmasın sakin olsun.Daha dün öğrendi gebeliği gidecek İnşallah doktora bugün yarın randevu bulamamış
İnşallah canım. Spermiogramı özel laboratuvarda çektirdik. O yüzden bugün dr a gittik sonuçları değerlendirmesi için. Çok problem olmadığını ancak destek için promotil men kullanmasını önerdi. 1ay kullanıp testi tekrarlayın, bana getirin bakalım dedi. HayırlısıOlur diye düşünüyorum, yani inşallah olur. bizim b değerimizi ve c değerimizi artırmış sayımızı artırmış ama a değerimizi artıramamıştı keçi boynuzu. Ayı da çakşır çözdü. 1 haftada öyle olduğu için biz 1-2 aylık kullanımla mlde 8 olan değerimizi en az 15e yükseltebiliriz diye umut ediyoruz
Tekrar göster canım dişçiye ilaç falan almadan bence eğer hamileysen dışle ilgili bir işlem yapmıyorlar çünkükızlar dişim felaket ağrıyor ve daha yeni yaptırmıştım aslında kanal tedavisi ama sanırım sağlam yapamadılar ve bu aydan çok umutluyum antibiyotik falan kullanmak istemiyorum ama bunun ağrısı da duracak gibi değil
Aynen canim randevu aldim aksam gidicem agrimaz agrimaz agriycagi tuttu midemde yaniyorTekrar göster canım dişçiye ilaç falan almadan bence eğer hamileysen dışle ilgili bir işlem yapmıyorlar çünkü
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bat ne zamandı seninAynen canim randevu aldim aksam gidicem agrimaz agrimaz agriycagi tuttu midemde yaniyor
27 ekim kuzum yumurtlama erken oldugu icin one geldiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine bat ne zamandı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?