Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki ya okudum ama pek kafama yatmadı gibi bir yer vardı hic yazasım gelmedi dedim hic bulaşma insanı pimpirik stres sahibi ederler en iyisi hoc gerek yok bence
bacım sen zaten tecrübeli annesin, senin ihtiyacın yok..
o gruplar daha çok benim gibi olaydan bi haber tiplere mantıklı, nerede rahatsan orada kaaaaal, ah neredeysen orda kaaaal

Arkadaşlar bir arkadaşım mol gebelik geçirdi, doktor 8 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin demiş. 7, 7 buçuk ayı bitti tekrar hamile şu an. Regli 1 veya 2 gün gecikti kan testi 1000 çıktı.
Sizce normal dimi, İnşallah tekrar yaşanmaz böyle bir durum..

Mol gebelikte beta çok yüksek olur atıyorum 10.000, 100.000 olur
Parçalı kanama olur
Haddinden fazla mide bulantısı tüylenme olur canım.
Doktora görülmedi mi

Mol gebelikte beta çok yüksek olur atıyorum 10.000, 100.000 olur
Parçalı kanama olur
Haddinden fazla mide bulantısı tüylenme olur canım.
Doktora görülmedi mi
Daha dün öğrendi gebeliği gidecek İnşallah doktora bugün yarın randevu bulamamış

bacım sen zaten tecrübeli annesin, senin ihtiyacın yok..
o gruplar daha çok benim gibi olaydan bi haber tiplere mantıklı, nerede rahatsan orada kaaaaal, ah neredeysen orda kaaaal
Evet aynen canım bende öyle düşünüyorum

Elbeeeet bir güüüünnnb kavuuuuşaaacağiiikkkkk inşallah
Kuzum git yaparlar ben sana testlerin adını vereyim 2 düşüğüm oldu de pozitif çıktı ama kanamam oldu de gitmedim dersin

kızlar dişim felaket ağrıyor ve daha yeni yaptırmıştım aslında kanal tedavisi ama sanırım sağlam yapamadılar ve bu aydan çok umutluyum antibiyotik falan kullanmak istemiyorum ama bunun ağrısı da duracak gibi değil

İnşallah canım. Spermiogramı özel laboratuvarda çektirdik. O yüzden bugün dr a gittik sonuçları değerlendirmesi için. Çok problem olmadığını ancak destek için promotil men kullanmasını önerdi. 1ay kullanıp testi tekrarlayın, bana getirin bakalım dedi. Hayırlısı

Tekrar göster canım dişçiye ilaç falan almadan bence eğer hamileysen dışle ilgili bir işlem yapmıyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…