Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben kontrole gittim d vit eksikligi disinda bisey cikmadi sonuclarda biz yine denedik yine olmadi artik esim de gidecek kontrole cok üzülüyorum hergün cevremde biri hamile kaliyo gercekten anlayamiyorum iyice psikolojim bozuldu

Bize de o ilaca benzer bir ilaç vermişti klomenin yanında doktorumuz. Klomen eşimde düşürücü etki yapınca o tedaviyi bıraktık ama opstravent isimli multivitamine devam ediyoruz. İnşallah güzel sonuç gelir. Hatta 1 aya kalmadan hamilelik haberi gelir

Ay valla 29 du a+b+c değeri. Her gün akşam çerez yediriyorum. Sabah da keçiboynuzu pekmezi... umarım faydaaı olur.
Merhaba bu a b c dediginiz nedir keçiboynuzu kesin faydasi oluyo mu acaba kullanmali mi? Bir de esinize mi test yapildi nasil oluyor benim esim de kontole gidecek hic bi fikrim yok da merak ediyorum hangi testler nasil yapiliyo

Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Ağzın bal yesin demek istiyorum. 17 gün önce hsg çektirdim temiz çıktı. Dr ilaç aldın bu ay korun dedi. Adetten sonra umarım olumlu sonuç alırız. Bugünkü ürolog da eşime hsg ardından hamilelik ihtşmalinin çok arttığından bahsetmiş. Umarım öyle olur.

Merhaba bu a b c dediginiz nedir keçiboynuzu kesin faydasi oluyo mu acaba kullanmali mi? Bir de esinize mi test yapildi nasil oluyor benim esim de kontole gidecek hic bi fikrim yok da merak ediyorum hangi testler nasil yapiliyo
Merhaba, a, b ve c nin toplamı spermin hareket derecesi. İleri hareket yavaş hareket gibi oranları ifade ediyor. %50nin üstünde olması isteniyor toplamın. Testin adı spermiogram testi. Biz özel laboratuvarda yaptırdık dr önerdi. Sperm miktarı konsantrasyonu hareketliliği gibi değerleri belirleyen bir test. önce bir dr ile görüşebilirsiniz ya da bu testi yapan bir yere direkt başvurun. en az 3 en fazla 7gün önce boşalma olması lazım. Yani spermin erkek vücudunda belli bir olgunluğa erişmesi ancak geçkin sperm olmaması gerekiyormuş. Eğer eşin yapılsın istiyorsa hiç vakit kaybetmeyin bence. Sorun yoksa içiniz rahat eder, sorun varsa bir an önce çözüm bulunur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keçiboynuzuna yeni başladık, etkisini bilemiyorum ama çok öneren oldu

Cok tesekkurler cevap icin umarim saglikli bebeklere kavusuruz kisa zaman icinde hayirlisi ile

Gerçekten öyle oluyormuş. Benim de hsgnin 2. Ayı ve aşılama yaptırdık :) ama sanki erken mi yaptık aşılamayı ona emin olamıyorum. Herkese iğneden 36 saat sonra yapmışlar bana 12 saat sonra aşılama yapıldı, gerçi iğneyi de gün olarak geç vuruldum ben o yüzden öyle yapmış olabilir. Doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği diyorum iç rahatlatıyorum :) Hadi ikimiz de hsg sonrası bebeklenenlerden olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…