- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.721
Amiiin inşallahhh, adet belirtileriyle aynı olabiliyomuş kuzum bazendeAmin inaşllh hepimz görelim bu ay sağlıklı evlaylar olsun valla adet olacam gıbı de bacaklarm sızlıyo ama
Benimde oyle kuzu merakla bekliyorum
Milyonda bir ihtimal aslında yanyana gelmeleri bir mucize denilebilecek bir olay o kdr kolay değil ki zaten bunu çoğumuz deneyimlemiste olduk malesefAl işte
O kadar deneme yaptık, her gün saatlerce uzandım bekledim. Hem de yumurtlama döneminde. 3 gün önceydi yumurtlamam.
Takvime göre 3 gün sonra regl zamanım. Ve şu an regl sancısı çekiyorum.
Bu ay da boşa gitti denemelerim.
Moralim yerlerde
Bir yumurtayla spermin yanyana gelmezi bu kadar zor olmamalı
Çok sevindim inşallah seninde güzel haberlerini alcaz balom tez zamanda@nisandeniz gebeymiş kızlar.. Biliyorsunuz tüp bebeğe başlamıştı biraz stresliydi..
Bir arkadaşıyla haber göndermiş.. Cok şükür gebeymiş iyiymiş
Hepinize güzel dileklerini iletmiş
Darısı bizim başımıza
Ne tesaduf bende canime hadi bakalım en azından birimizden hayırlı haber çıksınben kendimden ümitsizim....
Ne tesaduf bende canimagrilarim basladi maalesef
Ahdhahd eve eppek getir de dersin sen, yanlis anlayip her cikista ekmek alip tepmesin bi de onca yoluCok haklısın kuzum..
Kendini yormadan yavaş yavaş
Darısı bize :)
Hahahahahha zaten artkk hep gelemeyecek
Gitsin çalışsn evde cocuklar aç
Ay yok benimki de inat cokkkÜmitsiz olmaz kuzum
Hoşgeldin aramıza..
Umarım çok bekletmeden bebeğin gelir...
Bat tarihini de bildirirsen ekleyelim
Sağlıkla sıhhatle devam etsin...
Yok anacım ya benim ki sopadan da anlamaz
Umarım uğur getiririz hoşgeldiniz....
hadi ya havada almadılar demek ki bana dedikleri gibi evden kaynaklı.Kuzum ben hatayda yaşıyorum aşırı sıcak
Ve kilerim tüm gün güneş görüyor ama hiç öyle olmadı
Ay bende anlamadm havamı aldılar acaba
valla benim de öyle kelebek dolmuştu ben de dışarıdan geliyor sanıyorum saf gibi.iyi bari kurtulmuşsun. Ben de öldüre öldüre hepsine ata ata kurtuldum galibaBen hep oyle yapıyrm her yıl dolap kuru gıdadan başka bişey almaz oluyo ama napim mecbur , benım ki 15 evde degıldm dolaba koymamştm ni geldm ev kelebek dolmuş zorla kurtuldm
Yaaa hadi hayırlı olsunnnn , çok sevindimmmmm
Çok teseklür ederm ya gorunve şok oldum uykum da kactıYaaa hadi hayırlı olsunnnn , çok sevindimmmmm
İçini ferah tut canım olmayacaksın bence , bugün bi doktora da gidip kan testi yaptır ama inşallah o da destekler bu sonucuÇok teseklür ederm ya gorunve şok oldum uykum da kactıya adet olcam hınınahrım var adet olmam demi ne bilim ya kprkuyrm
Gidemıyrm malesef eşim askeri peesonal ve gorevdeİçini ferah tut canım olmayacaksın bence , bugün bi doktora da gidip kan testi yaptır ama inşallah o da destekler bu sonucu
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerlesinGidemıyrm malesef eşim askeri peesonal ve gorevdeama gelince gıdecem hemen tssekkürler
Çok teşekkürlerHayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin
Ooooo hayırlı olsun canım...
Çok teşekkürlerOoooo hayırlı olsun canım...
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin...
Kan değerin de çok çok güzel çıksın
Amin inşallahÇok teşekkürlersaglıklı bir şekilde benımde ısteyen herkesn bu ay göbüşleri dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?