Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben hatayda yaşıyorum aşırı sıcak
Ve kilerim tüm gün güneş görüyor ama hiç öyle olmadı
Ay bende anlamadm havamı aldılar acaba
Bende hatay da yaşıyrm ilçesinde ben yaz başı dolaba koyuyrm tıkıs tıkış taki kış gelene kadar ,ama yeni eve gectm kalorıfer sistemi ev yıne sıcak yaz kış dolapta ,tuz atıyrm içine yıne fayda etmıyo bıde defne denıcem

Ben hep oyle yapıyrm her yıl dolap kuru gıdadan başka bişey almaz oluyo ama napim mecbur , benım ki 15 evde degıldm dolaba koymamştm ni geldm ev kelebek dolmuş zorla kurtuldm

Hahaha kiş kapida mutlaka lazim olucak
En azindan sen bebisine alirsin ben kime aldiysam
Uğur getirsin avukat hanımcımmm

Hoşgekdin cnmmmm
Senide tanıyalımm

Aaaa bende hiç öyle olmuyor
Neden acaba.. Maşallah diyim

Allah herkese böyle güzel enerjiler versin
Aminnn bacım

Kızlar bu arada bir sorum var , ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ( yazz ) kutu bitmeden bıraktım 2 gün önce , sizce kutunun bitmesini beklemelimiyimdim ?

Uğur getirsin avukat hanımcımmm

Hoşgekdin cnmmmm
Senide tanıyalımm

Aaaa bende hiç öyle olmuyor
Neden acaba.. Maşallah diyim

Aminnn bacım
Oğlum var 14 yaşında 2.için uğraşıyorum oğlumdan sonra 4 tane pek te sevimli olmayan gebelik hikayelerim var ama kimsenin moralini bozup canını sıkmaya gerek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Kızlar bu arada bir sorum var , ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ( yazz ) kutu bitmeden bıraktım 2 gün önce , sizce kutunun bitmesini beklemelimiyimdim ?
Bu konu hakknda bilgim yok kuzum
Ama genelde bitirilmesi gerektiği söyleniyor

Oğlum var 14 yaşında 2.için uğraşıyorum oğlumdan sonra 4 tane pek te sevimli olmayan gebelik hikayelerim var ama kimsenin moralini bozup canını sıkmaya gerek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Allah bağışlasın maşallah cnm
En azından gebe kalmanda sorın yok

Bu konu hakknda bilgim yok kuzum
Ama genelde bitirilmesi gerektiği söyleniyor

Allah bağışlasın maşallah cnm
En azından gebe kalmanda sorın yok
Yoktu diyelim5 gebeliğimde korunurken olduanlamadan hamile kalırdım ben ama son kaybımdan sonra ilk defa ama ilk defa planlı olsun dedik korunmayı bıraktık bende havaşar 1500 kesin hamileyim kafasında geziyorumşak diye günümde regl oldum şok oldukVe tam 16 ay olmadı sanırım çok kafaya taktığımdan sonra işe girdim 2.ay günüm geçmiş 3 gün farkında bile değilim sonra hamile olduğumu öğrendim ama uzun sürmedi işte6 ay korunduk küretajdan sonra akabinde pandemi olunca da korunmaya devam ettim riske atmak istemedim 3-4 aydır tekrar denemeye başladık 2 ay önce kimyasal off çok uzun oldu kusura bakmayın ama en kısa hali bu

Kafaya takmamak dedikleri doğruymuş demekki?

İnanıyoruz hala ümidimiz var çok şükür demi

Doğmamış bebene yelek örebilirsin mesela
Ümitsiz olmaz kuzum
Merhaba bende 2020 bitmeden bebek istiyorum benide listeye yazın :)
1) 28 yaşındayım , 15 aydır evliyiz ilk defa deneyeceğiz
2) yumurtlamayı uygulamayla takip ediyorum
3) her günü değerlendiriyoruz
Hoşgeldin aramıza..
Umarım çok bekletmeden bebeğin gelir...
Bat tarihini de bildirirsen ekleyelim
Sağlıkla sıhhatle devam etsin...
Sopa şart, belki korkarlar

Ahshhahdha ilk zamanlar gelir sonra ara verir, her hafta sonu gelinir mi, dursun accik
Yok anacım ya benim ki sopadan da anlamaz
Umarım uğur getiririz hoşgeldiniz....

Benim de son dört ama dün açık kahverengi lekem geldi kesildi bi açılsaydı artık da rahatlasaydım test de yaptım tertemiz bir negatif tabiiiii,3-4 seans hüngür şakırt derken dibe batış haftasına hoş geldiiik
O değil de tatile gideceğiz haftaya 3-4 günlük kaçamak yaplım dedik regl olursam tampon mu kullansam acaba o kadar planlayıp Alanya’da denize girmezsem çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…