- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.681
Hahaha kiş kapida mutlaka lazim olucakTamda ihriycaim olaninanirmisin bebek odasi ve emzik haric hic birsey almadim daha
Bende hatay da yaşıyrm ilçesinde ben yaz başı dolaba koyuyrm tıkıs tıkış taki kış gelene kadar ,ama yeni eve gectm kalorıfer sistemi ev yıne sıcak yaz kış dolapta ,tuz atıyrm içine yıne fayda etmıyo bıde defne denıcemKuzum ben hatayda yaşıyorum aşırı sıcak
Ve kilerim tüm gün güneş görüyor ama hiç öyle olmadı
Ay bende anlamadm havamı aldılar acaba
Ben hep oyle yapıyrm her yıl dolap kuru gıdadan başka bişey almaz oluyo ama napim mecbur , benım ki 15 evde degıldm dolaba koymamştm ni geldm ev kelebek dolmuş zorla kurtuldmson 2 günde bütün kuru gıdalarım böceklendi sıcaktandır diyorlar her şeyim çöp oldu. çöpe atmadığım bir çay kaldı sizce çay böceklenir mi? paketin ucunu katlamıştım o kadar tiksindim ki onu da atasım geliyor? artık her şeyi buzdolabına koyucam mecbur
Allah herkese böyle güzel enerjiler versinKız maşallaaahh hergün hergün
Enerjinize maşallaaaahhhh
Uğur getirsin avukat hanımcımmmHahaha kiş kapida mutlaka lazim olucak
En azindan sen bebisine alirsin ben kime aldiysam
Hoşgekdin cnmmmmBen de geldim kızlarbu grup totemim olsun 2 ay kaldı 2020 nin bitmesine inşAllah 2 ay içinde bebişler gelir Hamile olan arkadaşlarıma da saglıkla kavuşmaları dileklerimle❤Ben de ovulasyonla takip ediyorum ama daha pik yok Sanırım canım yumoşum bu ay benimle değil bekleyip görecez artık
Aaaa bende hiç öyle olmuyorBende hatay da yaşıyrm ilçesinde ben yaz başı dolaba koyuyrm tıkıs tıkış taki kış gelene kadar ,ama yeni eve gectm kalorıfer sistemi ev yıne sıcak yaz kış dolapta ,tuz atıyrm içine yıne fayda etmıyo bıde defne denıcem
Aminnn bacımAllah herkese böyle güzel enerjiler versin
MaşallahAaaa bende hiç öyle olmuyor
Neden acaba.. Maşallah diyim
Oğlum var 14 yaşında 2.için uğraşıyorum oğlumdan sonra 4 tane pek te sevimli olmayan gebelik hikayelerim var ama kimsenin moralini bozup canını sıkmaya gerek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkUğur getirsin avukat hanımcımmm
Hoşgekdin cnmmmm
Senide tanıyalımm
Aaaa bende hiç öyle olmuyor
Neden acaba.. Maşallah diyim
Aminnn bacım
Bu konu hakknda bilgim yok kuzumKızlar bu arada bir sorum var , ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ( yazz ) kutu bitmeden bıraktım 2 gün önce , sizce kutunun bitmesini beklemelimiyimdim ?
Allah bağışlasın maşallah cnmOğlum var 14 yaşında 2.için uğraşıyorum oğlumdan sonra 4 tane pek te sevimli olmayan gebelik hikayelerim var ama kimsenin moralini bozup canını sıkmaya gerek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Yoktu diyelimBu konu hakknda bilgim yok kuzum
Ama genelde bitirilmesi gerektiği söyleniyor
Allah bağışlasın maşallah cnm
En azından gebe kalmanda sorın yok
Kafaya takmamak dedikleri doğruymuş demekki?Yoktu diyelim5 gebeliğimde korunurken oldu anlamadan hamile kalırdım ben ama son kaybımdan sonra ilk defa ama ilk defa planlı olsun dedik korunmayı bıraktık bende havaşar 1500 kesin hamileyim kafasında geziyorum şak diye günümde regl oldum şok olduk Ve tam 16 ay olmadı sanırım çok kafaya taktığımdan sonra işe girdim 2.ay günüm geçmiş 3 gün farkında bile değilim sonra hamile olduğumu öğrendim ama uzun sürmedi işte 6 ay korunduk küretajdan sonra akabinde pandemi olunca da korunmaya devam ettim riske atmak istemedim 3-4 aydır tekrar denemeye başladık 2 ay önce kimyasal off çok uzun oldu kusura bakmayın ama en kısa hali bu
Ümitsiz olmaz kuzumİnanıyoruz hala ümidimiz var çok şükür demi
Doğmamış bebene yelek örebilirsin mesela
Hoşgeldin aramıza..Merhaba bende 2020 bitmeden bebek istiyorum benide listeye yazın :)
1) 28 yaşındayım , 15 aydır evliyiz ilk defa deneyeceğiz
2) yumurtlamayı uygulamayla takip ediyorum
3) her günü değerlendiriyoruz
Sağlıkla sıhhatle devam etsin...@nisandeniz gebeymiş kızlar.. Biliyorsunuz tüp bebeğe başlamıştı biraz stresliydi..
Bir arkadaşıyla haber göndermiş.. Cok şükür gebeymiş iyiymiş
Hepinize güzel dileklerini iletmiş
Darısı bizim başımıza
Yok anacım ya benim ki sopadan da anlamazSopa şart, belki korkarlar
Ahshhahdha ilk zamanlar gelir sonra ara verir, her hafta sonu gelinir mi, dursun accik
Umarım uğur getiririz hoşgeldiniz....Ben de geldim kızlarbu grup totemim olsun 2 ay kaldı 2020 nin bitmesine inşAllah 2 ay içinde bebişler gelir Hamile olan arkadaşlarıma da saglıkla kavuşmaları dileklerimle❤Ben de ovulasyonla takip ediyorum ama daha pik yok Sanırım canım yumoşum bu ay benimle değil bekleyip görecez artık
Benimde son dort dıye dusunuyrm duzensız ama bugun test aldm yarın yapcam dayanamıyrm bende yoksa salacam artık bu ne yahello kızlar regliye son 3... bu ayda olmazsa yıkılıcam galiba...
Yo yo yıkılmıcam ayaktayım
Hosgeldin , Masallah hergünp degerlendiriyormzssunuz inshallah fazla bekletmez ozmnsuan hamile olmasam seni kiskana bilirdim bilenler biliyor su bebeyi yaptirana kadar canim cikti
Lüks bu lüüüüüks
Beyazımmm ne edionnnIyi akşamlar kızlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorumselamlar saygılar
Benimde son dort dıye dusunuyrm duzensız ama bugun test aldm yarın yapcam dayanamıyrm bende yoksa salacam artık bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?