Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok sevindim onun adına o da çok stres yapıyordu telaş ediyordu çok iyi ya

Ne edeyim bacım ya evin eksiklerini tamamlamaya calisiyrouz artık kavuşma vakti geldi çok heyecanliyim
Valla biz senden cok heycanlıyız

Kızlar tüm sayfaları okuyamadım hak verirsiniz ki,herkes ovulasyonla takip edip yumoşları gördü de ona göre mi bekliyorsunuz yoksa telefonda ki app lere göre mi
Kuzum bir çoğumuz ovulasyonla

Yaaa çok sevindim onun adına o da çok stres yapıyordu telaş ediyordu çok iyi ya
Darısı başımıza bacımmm

ay ne diyeceğimi bilemedim biraz fazla enerji doluyuz galiba
9. Aya kadar ilişkiye girenler var ya sende yapabilirsin hamileyim diye açmayın arayı
Ah gülüüüm
Ahh hamilelikten degil ki bana sorsan hic basim agrimaz bizde bas agrisi hapini hahir tutan benim adam okadar uzakk ki hamilelikte tabi ayri bahanesi oldu

Hahaha kiş kapida mutlaka lazim olucak
En azindan sen bebisine alirsin ben kime aldiysam
Sende sakla iste benim
Kuzen de öyle yapmisti ama erkek bebek kyoaefti almisti okadar emindi ilk erkek bebegi olucagina seninki en azindan cinsiyet farki yok yaz bebesi olmassa her türlü giyer

tek seferde tutturuyorlar sozunu ustume alindim bende baloncuk ile guluyordum tek iliskide hamilemi kalmis biz artik kacar olduk iliskiden diye bir arkadasa , meyer dogruymus canim ben hic umutsuz sekilde bir iliskide kaldim bu ay artik boslamisdim sıldım dedim zaten olmuyor dr giderim ilerde dusuncesi varken supriz yapti bebis darisi size gulme komsuna gelir basina insAllah gelir basiniza supriz bir minnak

Harika bi haber. Bu ay bende yumurtlama testi kullandım hep. Yumurtlamadığım dönemde 3 4 kez denemişimdir. Ama yumurtlama döneminde hep denedim, her şeyi yaptım. Açıkcası yumurtlama testini ilk kez kullandım ve olacağına dair bir umut vardı içimde. Olmayınca büyük hayal kırıklığı oldu.
Henüz regl olmadım ama kasıklarım ağrıyor. 3 gün var büyük ihtimalle olacağım. Saldım artık.

Allah analı babalı büyütsün :)

Sanırım bu söylediğinize en güzel örnek benim,5 gebelik ve hepsi korunurken oldu her seferinde nasıl ya diye ağladım hazır değilim ben diyeAnnem,kız kardeşim,eşim dalga geçerlersi benimle hatta eşim yastık koycam aramıza uyurken sen çekiyon heralde spermleri dşye dalga geçerdi,en son ki kaybımdan sonra 2 sene cesaret edemedim sonra karar versiğim vakit kesin ilk aydan tuttu diye düşündüm yukarda başka mesajda yazdığım gibi tam 16 ay olmadı şaşırdık aileceolmadı çünkü niye çok istiyordum aklım fikrim bebekteydi çok fazla stres yaptım 2 ay olmadı diye ovulasyon testleri ayakları duvara dayamalar neler beler yok olmadı,en sonunda işe girmeye karar versim ve bingo 2 ay sonra hamileydim ne yumurtlama ne bişey sadece koca ayda 1 kere ilişki oldu ve çok alakasız bir zamandı ihtimal bile vermedim 3 gün gecikmişim haberim bile yok o derece velhasıl KAFAMDAN ATTIM HAMİLE KALDIM derler ya malesef ki çok doğru bir söz

Amin canim sagol regli gelmeden belli olmaz olacagin hamilelikdede regli olacak gibi oluyor insan benim hala agrilarim var fark sadece alt kasikda hafif batma ani sanci oldu onun disinda hersey ayni birde gercekden stres yapmayinca oluyormus bebis ben bir yil bu ay kesin oldu hamileyim diye cok kesin olarak umutlandim bu ay ise o kadar emindimki dogru durust bile olmadi tek iliski ne yatip bekledim nede dikkat ettim biraz kavgaliydim esimle ve oldu ben kizimdada kavga etmisdim galiba bizde bi anormallik var kavgayla geliyor bebisler bide siz deneyin azimle gidiyor korkudan herhal, beklemek gercekten cok zor ama su bir gercek rabbim onun vakti saatini vermisdir ne bir saniye once nede bir saniye geri,,,insAllah isyan etmeden saglikli sihatli saliha evlatlarimiz olur mukafattini aliriz bekleyislerimizin

Sizler böyle söyleyince umutlanıyorum ama mesela sivilcem de çıktı, göğüslerim de şişti. Bunlar tam regl belirtileri bence. Bende salacağım artık belki olur

Bunu o kadar çok insandan duydum ki ama takmayacağım dediğimde bile rol yapıyorum gibi oluyor. Hani takmayınca oluyor ya
Gerçekten salacağım ve takmayacağım döneme girmem için negatifle bir kaç kez daha yüzleşmem gerek sanırım

Uğur getirsin avukat hanımcımmm

Hoşgekdin cnmmmm
Senide tanıyalımm

Aaaa bende hiç öyle olmuyor
Neden acaba.. Maşallah diyim

Aminnn bacım
Hepimize kuzum ❤
Sende sakla iste benim
Kuzen de öyle yapmisti ama erkek bebek kyoaefti almisti okadar emindi ilk erkek bebegi olucagina seninki en azindan cinsiyet farki yok yaz bebesi olmassa her türlü giyer
Saklicam olana kadar sonrada kış bebesi olsun diye ugrasayim
Aynen o yuzden aldim kiz erkek fark etmiyor giyinir
Baskada bisey almam olana kadar

Evet malesef o öyle kolay olmuyor bi noktadan sonra beziyorsunuz artık ve gerçekten yorgunluk,bıkkınlık,boşvermişlik kendiliğinden çöküyor insanın üstüne ve işte o zaman oluyor.Ben de takmıcam artık dedim uğraşmıcam dedim ne duvara ayak dayadım ne başka bişeye dikkat ettim sözde takmıyorum ya saldım ama aslında hep aklımda insan herkesi kandırıyor ama kendini kandırmak çok zorO yüzden o boşvermişliğin kendiliğinden gelmesi lazım umarım hiç birşeye gerek kalmaz ve bu ay hamile olduğunuzu öğrenirsiniz❤

Sizler böyle söyleyince umutlanıyorum ama mesela sivilcem de çıktı, göğüslerim de şişti. Bunlar tam regl belirtileri bence. Bende salacağım artık belki olur
Aynen hic kendini zorlama inana bir yerden sonra saliyor iste o zaman oluyor beklemedigin ay geliyor bunu diyenlere hep kizardim ne dediysem basima geldi iyikide demisim gogus belirtisi bu ay bende pikden 5 veya 6 gunu oldu hafif aci sislik sonra hic gecmedi normalde hic olmaz di son 4 aydir pik gunu baslar bat gunu gecerdi birde 12 ci gun kipriklerim karismisdi birde bata 4 gun kala uyuma basladi sanki dunyanin isini yapmisimda okadar yorgun ve uykusuz gibiydim ogle sonlari ve hala devam ins bu sene hamile olmayan kalmaz

Canım doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…