- 8 Aralık 2012
- 4.164
- 6.015
- 358
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.701
Hoş buldummmHoşgeldin aramıza..
Umarım çok bekletmeden bebeğin gelir...
Bat tarihini de bildirirsen ekleyelim.
Ne edeyim bacım ya evin eksiklerini tamamlamaya calisiyrouz artık kavuşma vakti geldi çok heyecanliyimBeyazımmm ne edionnn
Teşekkür ederim hoşbuldum❤Iyi akşamlar kızlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorumselamlar saygılar
Yaaa çok sevindim onun adına o da çok stres yapıyordu telaş ediyordu çok iyi ya@nisandeniz gebeymiş kızlar.. Biliyorsunuz tüp bebeğe başlamıştı biraz stresliydi..
Bir arkadaşıyla haber göndermiş.. Cok şükür gebeymiş iyiymiş
Hepinize güzel dileklerini iletmiş
Darısı bizim başımıza
Valla biz senden cok heycanlıyızNe edeyim bacım ya evin eksiklerini tamamlamaya calisiyrouz artık kavuşma vakti geldi çok heyecanliyim
Kuzum bir çoğumuz ovulasyonlaKızlar tüm sayfaları okuyamadım hak verirsiniz ki,herkes ovulasyonla takip edip yumoşları gördü de ona göre mi bekliyorsunuz yoksa telefonda ki app lere göre mi
Darısı başımıza bacımmmYaaa çok sevindim onun adına o da çok stres yapıyordu telaş ediyordu çok iyi ya
Ah gülüüümay ne diyeceğimi bilemedim biraz fazla enerji doluyuz galiba
9. Aya kadar ilişkiye girenler var ya sende yapabilirsin hamileyim diye açmayın arayı
Sende sakla iste benimHahaha kiş kapida mutlaka lazim olucak
En azindan sen bebisine alirsin ben kime aldiysam
Ay ne yapayım ya
Kim çocuk düşünmeye başladık dese 1 ay sonra 4 haftalık hamileyim diyo
Ya uzun zamandır deniyorlar ama söylemiyorlar
Ya da cidden tek seferde tutturuyorlar
Cidden gözüm yok ama bu kadar kolay bir iş ise bizde niye olmuyor sorguluyorum
tek seferde tutturuyorlar sozunu ustume alindim bende baloncuk ile guluyordum tek iliskide hamilemi kalmis biz artik kacar olduk iliskiden diye bir arkadasa , meyer dogruymus canim ben hic umutsuz sekilde bir iliskide kaldim bu ay artik boslamisdim sıldım dedim zaten olmuyor dr giderim ilerde dusuncesi varken supriz yapti bebis darisi size gulme komsuna gelir basina insAllah gelir basiniza supriz bir minnak
Sanırım bu söylediğinize en güzel örnek benim,5 gebelik ve hepsi korunurken oldu her seferinde nasıl ya diye ağladım hazır değilim ben diyeAy ne yapayım ya
Kim çocuk düşünmeye başladık dese 1 ay sonra 4 haftalık hamileyim diyo
Ya uzun zamandır deniyorlar ama söylemiyorlar
Ya da cidden tek seferde tutturuyorlar
Cidden gözüm yok ama bu kadar kolay bir iş ise bizde niye olmuyor sorguluyorum
Amin canim sagol regli gelmeden belli olmaz olacagin hamilelikdede regli olacak gibi oluyor insan benim hala agrilarim var fark sadece alt kasikda hafif batma ani sanci oldu onun disinda hersey ayni birde gercekden stres yapmayinca oluyormus bebis ben bir yil bu ay kesin oldu hamileyim diye cok kesin olarak umutlandim bu ay ise o kadar emindimki dogru durust bile olmadi tek iliski ne yatip bekledim nede dikkat ettim biraz kavgaliydim esimleHarika bi haber. Bu ay bende yumurtlama testi kullandım hep. Yumurtlamadığım dönemde 3 4 kez denemişimdir. Ama yumurtlama döneminde hep denedim, her şeyi yaptım. Açıkcası yumurtlama testini ilk kez kullandım ve olacağına dair bir umut vardı içimde. Olmayınca büyük hayal kırıklığı oldu.
Henüz regl olmadım ama kasıklarım ağrıyor. 3 gün var büyük ihtimalle olacağım. Saldım artık.
Allah analı babalı büyütsün :)
Amin inaşllh hepimz görelim bu ay sağlıklı evlaylar olsun valla adet olacam gıbı de bacaklarm sızlıyo amahhhahahhahah ben hep hüsran olunca sonu test yapmıyorum artıkinşallah pozitifi görürsün canım
Benimde oyle kuzu merakla bekliyorumhello kızlar regliye son 3... bu ayda olmazsa yıkılıcam galiba...
Yo yo yıkılmıcam ayaktayım
Amin canim sagol regli gelmeden belli olmaz olacagin hamilelikdede regli olacak gibi oluyor insan benim hala agrilarim var fark sadece alt kasikda hafif batma ani sanci oldu onun disinda hersey ayni birde gercekden stres yapmayinca oluyormus bebis ben bir yil bu ay kesin oldu hamileyim diye cok kesin olarak umutlandim bu ay ise o kadar emindimki dogru durust bile olmadi tek iliski ne yatip bekledim nede dikkat ettim biraz kavgaliydim esimleve oldu ben kizimdada kavga etmisdim galiba bizde bi anormallik var kavgayla geliyor bebisler bide siz deneyin azimle gidiyor korkudan herhal, beklemek gercekten cok zor ama su bir gercek rabbim onun vakti saatini vermisdir ne bir saniye once nede bir saniye geri,,,insAllah isyan etmeden saglikli sihatli saliha evlatlarimiz olur mukafattini aliriz bekleyislerimizin
Sanırım bu söylediğinize en güzel örnek benim,5 gebelik ve hepsi korunurken oldu her seferinde nasıl ya diye ağladım hazır değilim ben diyeAnnem,kız kardeşim,eşim dalga geçerlersi benimle hatta eşim yastık koycam aramıza uyurken sen çekiyon heralde spermleri dşye dalga geçerdi,en son ki kaybımdan sonra 2 sene cesaret edemedim sonra karar versiğim vakit kesin ilk aydan tuttu diye düşündüm yukarda başka mesajda yazdığım gibi tam 16 ay olmadı şaşırdık ailece olmadı çünkü niye çok istiyordum aklım fikrim bebekteydi çok fazla stres yaptım 2 ay olmadı diye ovulasyon testleri ayakları duvara dayamalar neler beler yok olmadı,en sonunda işe girmeye karar versim ve bingo 2 ay sonra hamileydim ne yumurtlama ne bişey sadece koca ayda 1 kere ilişki oldu ve çok alakasız bir zamandı ihtimal bile vermedim 3 gün gecikmişim haberim bile yok o derece velhasıl KAFAMDAN ATTIM HAMİLE KALDIM derler ya malesef ki çok doğru bir söz
Hepimize kuzum ❤Uğur getirsin avukat hanımcımmm
Hoşgekdin cnmmmm
Senide tanıyalımm
Aaaa bende hiç öyle olmuyor
Neden acaba.. Maşallah diyim
Aminnn bacım
Saklicam olana kadar sonrada kış bebesi olsun diye ugrasayimSende sakla iste benim
Kuzen de öyle yapmisti ama erkek bebek kyoaefti almisti okadar emindi ilk erkek bebegi olucaginaseninki en azindan cinsiyet farki yok yaz bebesi olmassa her türlü giyer
Evet malesef o öyle kolay olmuyor bi noktadan sonra beziyorsunuz artık ve gerçekten yorgunluk,bıkkınlık,boşvermişlik kendiliğinden çöküyor insanın üstüne ve işte o zaman oluyor.Ben de takmıcam artık dedim uğraşmıcam dedim ne duvara ayak dayadım ne başka bişeye dikkat ettim sözde takmıyorum ya saldım ama aslında hep aklımda insan herkesi kandırıyor ama kendini kandırmak çok zorBunu o kadar çok insandan duydum ki ama takmayacağım dediğimde bile rol yapıyorum gibi oluyor. Hani takmayınca oluyor ya
Gerçekten salacağım ve takmayacağım döneme girmem için negatifle bir kaç kez daha yüzleşmem gerek sanırım
Aynen hic kendini zorlama inana bir yerden sonra saliyor iste o zaman oluyor beklemedigin ay geliyor bunu diyenlere hep kizardim ne dediysem basima geldi iyikide demisim gogus belirtisi bu ay bende pikden 5 veya 6 gunu oldu hafif aci sislik sonra hic gecmedi normalde hic olmaz di son 4 aydir pik gunu baslar bat gunu gecerdi birde 12 ci gun kipriklerim karismisdi birde bata 4 gun kala uyuma basladi sanki dunyanin isini yapmisimda okadar yorgun ve uykusuz gibiydim ogle sonlari ve hala devam ins bu sene hamile olmayan kalmazSizler böyle söyleyince umutlanıyorum ama mesela sivilcem de çıktı, göğüslerim de şişti. Bunlar tam regl belirtileri bence. Bende salacağım artık belki olur
Canım doktora gittin mitek seferde tutturuyorlar sozunu ustume alindim bende baloncuk ile guluyordum tek iliskide hamilemi kalmis biz artik kacar olduk iliskiden diye bir arkadasa , meyer dogruymus canim ben hic umutsuz sekilde bir iliskide kaldim bu ay artik boslamisdim sıldım dedim zaten olmuyor dr giderim ilerde dusuncesi varken supriz yapti bebis darisi size gulme komsuna gelir basina insAllah gelir basiniza supriz bir minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?