- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.841
kendimi çok kötü hissediyorum şuankuzu bir tekrar anlatım yapar mısın
White dan yazılı açıklama bekliyoruz bacımkuzu bir tekrar anlatım yapar mısın
Ay işte bu bea bukendimi çok kötü hissediyorum şuan
öhöö öhhöööö
şimdi kuzucum kısaca sen altta kalan taraf oluyorsun ve bacaklar yukarı belinin altına iki yastık kafa zeminde..
adeta bir yokuş oluşturacaksın
sonra ilişkiden sonra öyle kalıyorsun enişte beyler 10 dakika falan ayaklarını o şekil tutuyorlar sende kendini piremsesler gibim hissediyorsun
ahahah yaaa çoookk iyiiii gerçekten hemen deniycem regl geçsinkendimi çok kötü hissediyorum şuan
öhöö öhhöööö
şimdi kuzucum kısaca sen altta kalan taraf oluyorsun ve bacaklar yukarı belinin altına iki yastık kafa zeminde..
adeta bir yokuş oluşturacaksın
sonra ilişkiden sonra öyle kalıyorsun enişte beyler 10 dakika falan ayaklarını o şekil tutuyorlar sende kendini piremsesler gibim hissediyorsun
kuzu birde sen günleri ne kadar sıklıkla değerlendiriyordundeneyin pişman olmazsınız
bence bacaklar omuza pozisyonuda iyi ona da bir şey edinnnahahah yaaa çoookk iyiiii gerçekten hemen deniycem regl geçsin
günaydın tatlişko.. geldimi siparişinGunayydiiinnn
tamamdır kuzu onu arada bir yapıyoruz zatenbence bacaklar omuza pozisyonuda iyi ona da bir şey edinnn
Bacım biz son gün falan degerlendiremiyorduk hic bir ay takat kalmıyordu en son ay da 11 12 15 16 olmuştu ben normalde 14. 16.günler arası yum oluyorkuzu birde sen günleri ne kadar sıklıkla değerlendiriyordun
daha önce duyman imkansız onun patenti beyazda yokuş 06tamamdır kuzu onu arada bir yapıyoruz zatenama yokuşu ilk defa duydummm
Evet whitem önemli olan dışarı kaçışı minimuma indirmekbence bacaklar omuza pozisyonuda iyi ona da bir şey edinnn
amiiin cümlemizin kuzummm
Gelmedi daha kuzum gelince fotografini aticamgünaydın tatlişko.. geldimi siparişin
Reklâm filmi çekecemyokuş 06 pozisyonu ile herkes gebeeeeeeee
gel vatandaş gelllllllllllll
fındık fıstık cevizleri unutmayalım
kız onların büyükleri içinde olanı varmışGelmedi daha kuzum gelince fotografini aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?