Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar
çoook sevindim canım gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah

canım benimde 27-28 gibi regl günüm bekliyorum bakalım gelecek mi
Ben az önce dayanamadım ovülasyon testleriyle gelen gebelik testi vardı yapanlardan heveslendim yaptım. Sonuç tabiki negatif Zaten olucanı hissetmiyordum da hevesten yaptım işte. Artık tek ümidim sensin
ahahahah aynen yanlış yapıyorum bu hafta sonu fark ettim. Keşke benim eşim de seninki gibi olsa valla benimki çocuk konusunda çok kararsız. Ben istiyorum diye yapıyor
kuzu birde sen günleri ne kadar sıklıkla değerlendiriyordun
Bacım biz son gün falan degerlendiremiyorduk hic bir ay takat kalmıyordu en son ay da 11 12 15 16 olmuştu ben normalde 14. 16.günler arası yum oluyor
Ben sürekli değerlendirdim ama olmadı valla. bir de bu günleri değerlendirme aşaması sizi de yoruyor mu kızlar yaaa. Tamam action maction yapıyoruz birşeyler ama habire ilişki de ne bilim yani... Ben mi böyleyim bir tek
Bebe olmaz ise ben topak topak olacağım
İçten yanmalı iyidir, yolda bırakmaz sizi

Ben az önce dayanamadım ovülasyon testleriyle gelen gebelik testi vardı yapanlardan heveslendim yaptım. Sonuç tabiki negatif Zaten olucanı hissetmiyordum da hevesten yaptım işte. Artık tek ümidim sensin
benimde benden hiç ümidim yok bu ay artık regl geçsin çalışmalara devam

Maşallah sağlıkla buyur inşallah
Yok ben gitmedim henüz yanlız hesapliyormusum ben haftayı eksik yani perşembe günü randevum var
Amin hepimizin ins canim Ben hesaplama yapmadim bal hic zaten hafta isinide pek anlamam betam 2346.88 oldu ertesi gun gittim normal bat gore 4+6 cikiyormus keseye gore ise 5+2 dedi tekrar cuma gel vitaminlere bakalim dedi tetkit yapacakmis persembe guzel haberlerle gel ins kuzum

tek değilsin canım birde sanki görevmiş gibi olunca iyice sıkıyor

merhaba kızlar işimde morfoloji %2 bu şekilde normal yolla gebe kalan oldu mu
cnm 0 ile bile kalan var.. ama morfoloji tek başına değerlendirilmez... morfolojinin şeklide önemli
baş anomiliimi kuyruk anomalimi diye
sayı ve hızda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…