- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.901
çoook sevindim canım gözün aydınÇok tesekkür ederim darısı isteyenlere inşallh en kosa zamandabiraz uzun benım ki şöyle ki kist var ve yumurtam gec catlıyomuş dr gıttım o soyledı sonra ben tabı arastır arastır bi hal oldum adet olamıydm eylulde adet olmak iiin ilaç içtün ve adet sökturucu masaj var onu yaptm bu masaj yumurtanın erken catlamısnında saglıyomş . bide ters rahım pozısyonu denedm bu ay duzenli ilişkş ile belirti son 15 gundur hiç uyuyamıyrdm ve bimüşüydm bi ateş basıyodu . son iki üç gündürde siddetli baş agrısı ,ihtahsızlık yemeknyeyınce sanki bogazımda kalıyo hala başka belirti yok bide dunden beri adetnolcam gıbı sancım var duzensız benm ki ,bugun sat dan sonra 36 gun
Beeeennnnn gelirim bacım ayipsinwaaaooowwww kim istanbul'a gelebilir challenge hadi bakalım
Gel beyazım gel yakınsın zatenBeeeennnnn gelirim bacım ayipsin
Teşekkür ederim darısı size inaşllhaaa hadi hayırlı olsun canıım
Eğleniriz coşarız bacım da nere gideriz korona var onu bilmiyom sarilamayiz da hic birseyin de tadını bırakmadılar beaGel beyazım gel yakınsın zaten
Off onu demeyeydin iyiydi yaaaa dertlendim bak :Eğleniriz coşarız bacım da nere gideriz korona var onu bilmiyom sarilamayiz da hic birseyin de tadını bırakmadılar bea
Insallah iyilesir bacim ya kime ne etki edecegi de belli degil bu zıkkım hastaliginOff onu demeyeydin iyiydi yaaaa dertlendim bak :
patronlarımızdan birini hastaneye kaldırdılar covidden
Ben az önce dayanamadım ovülasyon testleriyle gelen gebelik testi vardı yapanlardan heveslendim yaptım. Sonuç tabiki negatifcanım benimde 27-28 gibi regl günüm bekliyorum bakalım gelecek mi
ahahahah aynen yanlış yapıyorum bu hafta sonu fark ettim. Keşke benim eşim de seninki gibi olsa valla benimki çocuk konusunda çok kararsız. Ben istiyorum diye yapıyorhahahaha ah bu erkekler
kız sende azıcık uyanık olbebekli ailelerle görüştürme bebeyi alana kadar
iyiyim canm ne olsun
benim eşimde öyle şeyler yok valla düz duvara tırmansada bebeyi istiyor
o pozisyon bundan sonra topiğimizin iftiharı
kuzu birde sen günleri ne kadar sıklıkla değerlendiriyordun
Ben sürekli değerlendirdim ama olmadı valla. bir de bu günleri değerlendirme aşaması sizi de yoruyor mu kızlar yaaa. Tamam action maction yapıyoruz birşeyler ama habire ilişki de ne bilim yani... Ben mi böyleyim bir tekBacım biz son gün falan degerlendiremiyorduk hic bir ay takat kalmıyordu en son ay da 11 12 15 16 olmuştu ben normalde 14. 16.günler arası yum oluyor
İçten yanmalı iyidir, yolda bırakmaz siziBebe olmaz ise ben topak topak olacağım
inşallah yaaaa çok üzüldüm..Insallah iyilesir bacim ya kime ne etki edecegi de belli degil bu zıkkım hastaligin
biz ezik yengeçlere ne olcakKızlar çok sevdiğim bir astrolog var kasım ayı oğlak ve yükselen oğlaklara hamilelik olabilir dediBenim yükselenim oğlak, var mı başka oğlak olan
Allah korusun bacım ❤inşallah yaaaa çok üzüldüm..
işin diğer boyutu bir haftadır hastaydı ve çalışıyordu hayırlısı artık
benimde benden hiç ümidim yok bu ay artık regl geçsin çalışmalara devamBen az önce dayanamadım ovülasyon testleriyle gelen gebelik testi vardı yapanlardan heveslendim yaptım. Sonuç tabiki negatifZaten olucanı hissetmiyordum da hevesten yaptım işte. Artık tek ümidim sensin
Amin hepimizin ins canim Ben hesaplama yapmadim bal hic zaten hafta isinide pek anlamam betam 2346.88 oldu ertesi gun gittim normal bat gore 4+6 cikiyormus keseye gore ise 5+2 dedi tekrar cuma gel vitaminlere bakalim dedi tetkit yapacakmis persembe guzel haberlerle gel ins kuzumMaşallah sağlıkla buyur inşallah
Yok ben gitmedim henüz yanlız hesapliyormusum ben haftayı eksik yani perşembe günü randevum var
tek değilsin canım birde sanki görevmiş gibi olunca iyice sıkıyorBen sürekli değerlendirdim ama olmadı valla. bir de bu günleri değerlendirme aşaması sizi de yoruyor mu kızlar yaaa. Tamam action maction yapıyoruz birşeyler ama habire ilişki de ne bilim yani... Ben mi böyleyim bir tek
cnm 0 ile bile kalan var.. ama morfoloji tek başına değerlendirilmez... morfolojinin şeklide önemlimerhaba kızlar işimde morfoloji %2 bu şekilde normal yolla gebe kalan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?