- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.861
kuzu bende senin gibi daha ortada bebe yok birazcık alışveriş yaptım dayanamadımGelmedi daha kuzum gelince fotografini aticam
beyazım ard arda bu şekilde gebe kalan olursa bomba olur amaReklâm filmi çekecem
Ayyy hadi inşallah en ince ayrıntısına kadar whitem sağ olsun yazmış denemekte fayda var bacımbeyazım ard arda bu şekilde gebe kalan olursa bomba olur ama
herif gelince bende deneyeyimAyyy hadi inşallah en ince ayrıntısına kadar whitem sağ olsun yazmış denemekte fayda var bacım
Fındık Fıstık ceviz pekmez bal arı sütü prowomen içmekten içten yanmalı oldum heyokuş 06 pozisyonu ile herkes gebeeeeeeee
gel vatandaş gelllllllllllll
fındık fıstık cevizleri unutmayalım
Yeeaahhh çözüm senden denemek topik halkındanEvet whitem önemli olan dışarı kaçışı minimuma indirmek
sdjkhfkfghfdg slogan da hazıryokuş 06 pozisyonu ile herkes gebeeeeeeee
gel vatandaş gelllllllllllll
fındık fıstık cevizleri unutmayalım
gel gelllllllll yeğenlere gelllllllllllllllllllllllllllllDene bakalim ekiz annesi
ohhhhhhhhhhhhhhFındık Fıstık ceviz pekmez bal arı sütü prowomen içmekten içten yanmalı oldum he
Oyyyy gelsinler de patikler alalım yelekler örduürelim lokmalar dağıtalım inşallahgel gelllllllll yeğenlere gelllllllllllllllllllllllllllll
Bebe olmaz ise ben topak topak olacağımohhhhhhhhhhhhhh
topak topak bebe olsun inşallah paremmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy sorma... iştah açıyor yaBebe olmaz ise ben topak topak olacağım
Çok tesekkür ederim darısı isteyenlere inşallh en kosa zamandaHerkese kocaman bir güüü nayy dıııınnnnn
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Ne bereketli bir ay yıl kapanmadan herkes hamileliğini ilan ediyor valla nazar değmesin
Ne belirtilerin oldu reglden ne kadar önce yaptın testi biraz anlat da biz garibanlar da nasiplenelim
Ben de beklemedeyim kızlar 29 ekim bat. Bazen regl ağrısı da geliyor gibi hissediyorum ama hamilelik ağrıları da regl ağrılarına benzer diyorlar kafamda deli sorular
Sizler de ne var ne yok, nasılsınız anlatın bakalım
Memnuniyet topigi açalım bacım sen başkanımız ol ben beceremem amma sağ kolun olaraktan her daim göreve hazırım baluşda özel kalem müdürümüzYeeaahhh çözüm senden denemek topik halkından
Memnuniyet formu oluşturalım değerlendirmeler önemli
sdjkhfkfghfdg slogan da hazır
Ya bir de normal aldırmıyorayy sorma... iştah açıyor ya
ama olsun bebe için değer
çılgın yaMemnuniyet topuğu açalım bacım sen başkanımız ol ben beceremem amma sağ kolun olaraktan her daim göreve hazırım baluşda özel kalem müdürümüzBal0ncuk
bende sizlar için deneyimlerim kızlarMemnuniyet topigi açalım bacım sen başkanımız ol ben beceremem amma sağ kolun olaraktan her daim göreve hazırım baluşda özel kalem müdürümüzBal0ncuk
Ya bir de normal aldırmıyor
Bazı yerler şişiyor
Biri üflemiş gibi
Tabi bacım ilk sıraya seni yazarız ayıp ettinbende sizlar için deneyimlerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?