- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.881
dkhfgkdj çıldıriceğimmmmMemnuniyet topigi açalım bacım sen başkanımız ol ben beceremem amma sağ kolun olaraktan her daim göreve hazırım baluşda özel kalem müdürümüzBal0ncuk
Bacım başkan sensin biz bilemeyikdkhfgkdj çıldıriceğimmmmkonu başlığına ne yazalım mesela
Yaa canım beyazım şenlendirdin yine buralarıBacım başkan sensin biz bilemeyikalt başlik bir deneyen pişman bir denemeyen olsun
Bebe olsun buyusun oyle alirizkız onların büyükleri içinde olanı varmış
bebemiz olunca alırız demi
Hahah napalim demi cok tatlilarr insan dayanamiyorkuzu bende senin gibi daha ortada bebe yok birazcık alışveriş yaptım dayanamadım
Bende şenlendim ya ne iyi geliyorsunuz Insana canimsinYaa canım beyazım şenlendirdin yine buraları
Amin amin amin sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleriyle gelsinler ❤❤❤sabah sabah iyi güldükkkkkkkkkkkk
rabbim bebelerimizide nasip etsin de daha cok gülelim
aynen canımBebe olsun buyusun oyle aliriz
Hahah napalim demi cok tatlilarr insan dayanamiyor
Evet evet ankara da olsaydık ne güzel olurdu birlikte bebeleri buyuturdukkeşke yakın yerlerde olsaydık
hayat ne güzel olurdu
Evet çok hoş olabilirdi, ortak noktada buluşalımkeşke yakın yerlerde olsaydık
hayat ne güzel olurdu
ankara istanbul arası ortak nokta olabilirdeEvet çok hoş olabilirdi, ortak noktada buluşalım
olsun geliverirsin sende ne olacakankara istanbul arası ortak nokta olabilirde
hatay işi bozuyor
Gittim canim 23 de keseyi gorduk cok sukur cuma tekrar gidecegiz saglikli buyuyormu diye kese bakalim sen henuz gitmedin sanirim canimCanım doktora gittin mi
He gel istanbul buluşması yapalimBal0ncuk
işte bu beklediğim cevapörnek al @Bal0ncukve gel
waaaooowwww kim istanbul'a gelebilir challenge hadi bakalımhodri meydan
Maşallah sağlıkla buyur inşallahGittim canim 23 de keseyi gorduk cok sukur cuma tekrar gidecegiz saglikli buyuyormu diye kese bakalim sen henuz gitmedin sanirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?