- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.221
Ben burdayım hep canım, sohbete katılmasamda da grupta gizli gizli mesajları okuyan üye gibi okuyup dualara amin diyorum
grubumuzun tatlı şirin sessiz üyesiBen burdayım hep canım, sohbete katılmasamda da grupta gizli gizli mesajları okuyan üye gibi okuyup dualara amin diyoruminşallah topik yeni gelenlere uğurlu gelir, gebeler böyle ard arda sıralanır da listemiz dolar taşar
Adetim 2gün kaldı benim de, kasık ağrısı, akıntı vs klasik belirtiler var işte. Yalnız bende hiç akıntı olmazdı adetten önce, acaba bebiş mi var dedim de harika bir tek çizgi ile karşılaştım, belki diyorum idrara geç yansıyor ya öyle bişeyler falan olmuştur amaan
Adet olursam şöyle evi baştan aşağı temizleyeceğim, ağlaya ağlaya cam silerim artık
Sen nasılsın kuzum?Bal0ncuk sizler nasılsınız ismini yazamadığım diğer güzel hanımlar?
Valla bu ay benimde öyle oldu canım, hiç anlamadım neden böyle. Normalde ben adet olduğumu takvime bakmasam çamaşır bakınca anlarım, hiç ağrım olmaz yani o kadar düşün. Ama bu ay böyle 4 gün önceden kasık ağrısı başladı. Acaba bebek istediğim için kendi kendime belirti mi yapıyor vücudum diye düşündüm.inşallah kuzu bide normalde ben hiç regl sancısını önden çekmem hafif gelmeye başlar bikaç saat sonra ağrım başlar ama iki gündür önden ağrı geliyor enteresan
Bu hallerine bayılıyorum ya
Valla yeter başka şey istemiyorumne vereyim ablama
topak topak bebiş olsun diyeyim
ben topak topak oldum 48 dim 50 oldum sonra 52Bu hallerine bayılıyorum ya
Valla yeter başka şey istemiyorum
Bu gidişle topak topak ben olacam
Ay böyle gık desen ağlayacak bir yapım var, adam evde yok, tekken canımda sıkılıyor kapı gıcırtısına oynayan insanlar varya bende gıcırtıya ağlayacak gibi sebepler buluyorumgrubumuzun tatlı şirin sessiz üyesi
iyiyim canım teşekkür ederim
öyle hemen karalar bağlama üzülme.. daha öncede konuşmuştuk senin eşinin görevi gereği olabilir öyle şeyler..
zaman lazım.. sabır lazım...
seninle aynı durumda olanHemsirecik gibi olman lazım
Şarkıdaki dünyayı değiştiripben topak topak oldum 48 dim 50 oldum sonra 52
şimdi 54yaşasın kilolar
ben topak topak oldum 48 dim 50 oldum sonra 52
şimdi 54yaşasın kilolar
topak topak karnınız olsunBu hallerine bayılıyorum ya
Valla yeter başka şey istemiyorum
Bu gidişle topak topak ben olacam
hepimizin sabrının tükendiği zamanlar oluyorAy böyle gık desen ağlayacak bir yapım var, adam evde yok, tekken canımda sıkılıyor kapı gıcırtısına oynayan insanlar varya bende gıcırtıya ağlayacak gibi sebepler buluyorumburcumda aslan ama yükselenim terazi, ondan biraz duygusalım heralde
Aslında konuşmayı severim ama sizin sohbetinizi okumakta hoşuma gidiyor, maşallah çok neşeli ve güçlü hanımlarsınız
Aynen canım uzun zamandır sabreden sizleri görüyorum maşallah hiç şikayet bile etmiyorsunuz, mükemmel bir teslimiyetiniz var, benim şikayet etmeye asla hakkım yok. Sabır her kapının anahtarıdır derler, bizimde bebek kapılarımızı açsın inşallah
hepimiznnnnnnnnnnnnnntopak topak karnınız olsun
Ama sende neşeli güçlü bir kadınsın ve lütfen çekilme köşeneAy böyle gık desen ağlayacak bir yapım var, adam evde yok, tekken canımda sıkılıyor kapı gıcırtısına oynayan insanlar varya bende gıcırtıya ağlayacak gibi sebepler buluyorumburcumda aslan ama yükselenim terazi, ondan biraz duygusalım heralde
Aslında konuşmayı severim ama sizin sohbetinizi okumakta hoşuma gidiyor, maşallah çok neşeli ve güçlü hanımlarsınız
Aynen canım uzun zamandır sabreden sizleri görüyorum maşallah hiç şikayet bile etmiyorsunuz, mükemmel bir teslimiyetiniz var, benim şikayet etmeye asla hakkım yok. Sabır her kapının anahtarıdır derler, bizimde bebek kapılarımızı açsın inşallah
Heyyyyyy bizi yalnız bırakmak olmazzzztopak topak karnınız olsun
Hep beraberHeyyyyyy bizi yalnız bırakmak olmazzzz
Senin ve diğer herkesin de olsun
bana folidays verdi doktorHangisini acaba ? Bende alacağım ama bir sürü var hangisini alsam bilemedim
o değil de sen kimsin ben hala oradayımbana folidays verdi doktor
tanıdığınız biri değilim. gerçekten yeni üyeyim. estirilen hava hoşuma gitmediği ve moralimi bozduğu için espriyle dağıtmak istedim.o değil de sen kimsin ben hala oradayım
tanıdığınız biri değilim. gerçekten yeni üyeyim. estirilen hava hoşuma gitmediği ve moralimi bozduğu için espriyle dağıtmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?