Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben burdayım hep canım, sohbete katılmasamda da grupta gizli gizli mesajları okuyan üye gibi okuyup dualara amin diyorum inşallah topik yeni gelenlere uğurlu gelir, gebeler böyle ard arda sıralanır da listemiz dolar taşar

Adetim 2gün kaldı benim de, kasık ağrısı, akıntı vs klasik belirtiler var işte. Yalnız bende hiç akıntı olmazdı adetten önce, acaba bebiş mi var dedim de harika bir tek çizgi ile karşılaştım, belki diyorum idrara geç yansıyor ya öyle bişeyler falan olmuştur amaan
Adet olursam şöyle evi baştan aşağı temizleyeceğim, ağlaya ağlaya cam silerim artık

Sen nasılsın kuzum? Bal0ncuk sizler nasılsınız ismini yazamadığım diğer güzel hanımlar?

grubumuzun tatlı şirin sessiz üyesi
iyiyim canım teşekkür ederim
öyle hemen karalar bağlama üzülme.. daha öncede konuşmuştuk senin eşinin görevi gereği olabilir öyle şeyler..
zaman lazım.. sabır lazım...
seninle aynı durumda olan Hemsirecik gibi olman lazım

inşallah kuzu bide normalde ben hiç regl sancısını önden çekmem hafif gelmeye başlar bikaç saat sonra ağrım başlar ama iki gündür önden ağrı geliyor enteresan
Valla bu ay benimde öyle oldu canım, hiç anlamadım neden böyle. Normalde ben adet olduğumu takvime bakmasam çamaşır bakınca anlarım, hiç ağrım olmaz yani o kadar düşün. Ama bu ay böyle 4 gün önceden kasık ağrısı başladı. Acaba bebek istediğim için kendi kendime belirti mi yapıyor vücudum diye düşündüm. batlarımız aynı sanırım kuzum, 29u benim takvime göre. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Ay böyle gık desen ağlayacak bir yapım var, adam evde yok, tekken canımda sıkılıyor kapı gıcırtısına oynayan insanlar varya bende gıcırtıya ağlayacak gibi sebepler buluyorum burcumda aslan ama yükselenim terazi, ondan biraz duygusalım heralde

Aslında konuşmayı severim ama sizin sohbetinizi okumakta hoşuma gidiyor, maşallah çok neşeli ve güçlü hanımlarsınız

Aynen canım uzun zamandır sabreden sizleri görüyorum maşallah hiç şikayet bile etmiyorsunuz, mükemmel bir teslimiyetiniz var, benim şikayet etmeye asla hakkım yok. Sabır her kapının anahtarıdır derler, bizimde bebek kapılarımızı açsın inşallah

hepimizin sabrının tükendiği zamanlar oluyor
yeri geliyor atar yapıyor gidiyoruz sonar hop tekrar burdayız
yeri geliyor birbirimize ağlıyoruz birbirimizden destek alıyoruz..
ama ne yapalım bizimde hayatla imtihanımız buymuş.. inşallah bu sınavıda atlatırız kuzum

topak topak karnınız olsun
hepimiznnnnnnnnnnnnnn

Ama sende neşeli güçlü bir kadınsın ve lütfen çekilme köşene
Derdin olur anlat mutluluğunu paylaş canım. paylaştıkça mutluluğun artar derdin azalır olur mu

tanıdığınız biri değilim. gerçekten yeni üyeyim. estirilen hava hoşuma gitmediği ve moralimi bozduğu için espriyle dağıtmak istedim.

Biz tam bu muhabbeti yapıyorduk sen gelmeden önce okudun mu bilemiyorum ama, üstüne sen gelip böyle bir şey söyleyince kafamda deli sorular oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…