- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.261
teşekkür ederim. uzun süre düzenli kontrol altında tutuldum. muayenelerde sorun yok gibi görünüyor ama benim vücut biraz cins. ilk ameliyattan sonra "bu kist zaten doğuştan geliyor. tekrar etmez. diğer yumurtalıkta da olsaydı görürdük" dediler. bir yıl geçmeden diğer yumurtalıkta da çıktı. o yüzden yapışıklık var mı yok mu konusunda emin olamıyorum. deneyip göreceğizDoktorlar biraz katı olabiliyorlar teşhis ve yorumlarını dile getirirken geçmiş olsun çok, sonrasında hiç test, kontrol vs olmadı mı bu durumu izlemek için ?
Topik sana uğur getirsin inşallah
inşallah yoktur ve tekrarlamaz diyelim o zaman.teşekkür ederim. uzun süre düzenli kontrol altında tutuldum. muayenelerde sorun yok gibi görünüyor ama benim vücut biraz cins. ilk ameliyattan sonra "bu kist zaten doğuştan geliyor. tekrar etmez. diğer yumurtalıkta da olsaydı görürdük" dediler. bir yıl geçmeden diğer yumurtalıkta da çıktı. o yüzden yapışıklık var mı yok mu konusunda emin olamıyorum. deneyip göreceğiz
hoşgeldin yaaaLilililili burdayım bacım acilin ben geldim
ohh süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKonuştum bacım o gün benim gideceğim dr çalışıyormuş bir sıkıntı yok dediler
Anladım ki hiç kimse
Hiç kimse sen değil
Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil
Ben giriyorumBDV'de takılma fikri çık aklımdan
beğenmedimci tayfaya denk gelirsen görürsünBen giriyorum
Ama tutuyorum kendimi beğenmedim atıp çıkıyorum
Ben engel olamıyorummmmmBDV'de takılma fikri çık aklımdan
Yok bacım kutu koli ev uyuyacak zamanım yok hichoşgeldin yaaaacaba dedm uyuya felanmı kalıyor bu kız
ohh süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anaammm doğruuuuuuuuuuYok bacım kutu koli ev uyuyacak zamanım yok hic
akşam olduuuuuuuuuuuuuTunaydiiinn arada iki saat fark olunca burda daha saat 12.47 aksam gelmis gibi oldum
yaa ben seni ne edem şimdiiiiiiiiiiiBugün biraz yordum kendimi galiba ağrım var ya
Uzandım şimdi 1 saat yaticam oğlan 4 de geliyoryaa ben seni ne edem şimdiiiiiiiiiii
ah beyazım...Uzandım şimdi 1 saat yaticam oğlan 4 de geliyor
Koli yaptım içini doldurdum ayağımla iterek sürükledim kaldırmadım da eğil kalk kasıklarma ağrı girdi geçer inşallahah beyazım...
uzan tabi... yorma kendini çok eğilme şu sıralar... hay ben kolilere ya
iterken çünkü kendini geriyosun... güç kullanıyorsun balımmmKoli yaptım içini doldurdum ayağımla iterek sürükledim kaldırmadım da eğil kalk kasıklarma ağrı girdi geçer inşallah
Sen nasılsın bacım iyi misiniterken çünkü kendini geriyosun... güç kullanıyorsun balımmm
ayy süperimSen nasılsın bacım iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?