- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.241
ne oldu kızsakin bal0ncuk sakin...
derin derin nefes al
Sıfırını da unutmuyorsunsakin bal0ncuk sakin...
derin derin nefes al
evet o yüzden yazmıştım zaten. baktım uzayacak ancak o şekilde kapanır konu diye...Biz tam bu muhabbeti yapıyorduk sen gelmeden önce okudun mu bilemiyorum ama, üstüne sen gelip böyle bir şey söyleyince kafamda deli sorular oluştu
sıfır önemli...Sıfırını da unutmuyorsun
uff biz üşüyoruz yarından itibaren de yağış görünüyorhava sıcak
yanlış zamanlama olmuş o zaman çünkü bu konuda mimliyiz biraz,evet o yüzden yazmıştım zaten. baktım uzayacak ancak o şekilde kapanır konu diye...
yağış dediğin buralara zor gelir bacımuff biz üşüyoruz yarından itibaren de yağış görünüyor
+1... hiç sevmem kışı yaz insanıyım benyağış dediğin buralara zor gelir bacım
geldimide gitmiyor
gelmese daha cok sevincem...
hiç sevmiyorum kışı yağmuru...
ne güzel yazın efil efil giy çık misss..+1... hiç sevmem kışı yaz insanıyım ben
Iyykkk düşüncesi bile korkutmaya yetti..ne güzel yazın efil efil giy çık misss..
yok bot yok mont yok üşüdüm yok ıslandım yok çamur oldum..
hiç biri yok
uff biz üşüyoruz yarından itibaren de yağış görünüyor
yanlış zamanlama olmuş o zaman çünkü bu konuda mimliyiz biraz,
neyse hoş geldin diyelim o zaman konuyu kapatalım..
Ee kendini anlat o zaman kimsin kimlerdesin buralara geldiğine göre bebişlenmeye geldin
Lilililili burdayım bacım acilin ben geldim
aynen bende öyle canım gözümle görene kadar anlamam regl olduğumu benimde bugün olmam lazım ama hala gelen giden yok inşallah ikimizde hayırlı haberle gelirizValla bu ay benimde öyle oldu canım, hiç anlamadım neden böyle. Normalde ben adet olduğumu takvime bakmasam çamaşır bakınca anlarım, hiç ağrım olmaz yani o kadar düşün. Ama bu ay böyle 4 gün önceden kasık ağrısı başladı. Acaba bebek istediğim için kendi kendime belirti mi yapıyor vücudum diye düşündüm.batlarımız aynı sanırım kuzum, 29u benim takvime göre. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Konuştum bacım o gün benim gideceğim dr çalışıyormuş bir sıkıntı yok dediler
Anladım ki hiç kimsesıfır önemli...
ben bildiğin balonlardan değilim.. Bal0ncuk
Ayyy çok güzel haberler vereceksin kiiiiKonuştum bacım o gün benim gideceğim dr çalışıyormuş bir sıkıntı yok dediler
Doktorlar biraz katı olabiliyorlar teşhis ve yorumlarını dile getirirken geçmiş olsun çok, sonrasında hiç test, kontrol vs olmadı mı bu durumu izlemek için ?ben de istemezdim de neyse işte olan oldu. 33 yaşımdayım. evleneli bir yılı biraz geçti. yeni denemeye başladık. 7-8 yıl önce bir yıl arayla iki yumurtalığımdan kist alındığı ve o zamanlar gittiğim doktorlar beni epey korkuttuğu için biraz endişeliyim. ameliyatlar yumurtalıklarda yapışmaya sebep olabilir vs diye ama bakalım. allah herkesin gönlüne göre versin
Inşallah kuzum Allah razı olsun hepinizdenAyyy çok güzel haberler vereceksin kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?