- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.661
Hahaha niyee oyle dedi kiBugün ilk defa kocam bana sen o sitede cok takılma dedi
Herif kredi çekince artk kuruş sayar oldu
Kuaförde bütün bakımları yaptırmaya karar verince direk paraya gider akıl erkeklerdeHahaha niyee oyle dedi ki
Krediyle baglantisini cozemedim sitenin
Vallahi benimki de öyle diyor, taktın şu siteye haa diyorduBugün ilk defa kocam bana sen o sitede cok takılma dedi
Merak ediyorlar gülüm merakVallahi benimki de öyle diyor, taktın şu siteye haa diyordune var ya biz orda sohbet muhabbet ediyoruz dedim ver bende bakayım diyordu dedim sen anlamazsın bırak irkekler giremez
Valla ya çok bilmiş herşey den haberi olsun istiyorMerak ediyorlar gülüm merak
Benim kocam XL ya hiç merak etmediValla ya çok bilmiş herşey den haberi olsun istiyor
Ah ah biz gittik ona bize götüreceğiz. Gelir gelmez ayyyhh sizin ağırlığınız üzerime geldi dedi yaAhahahaha yinemii
Ah bu görümceler..
Görümce görmim ömrünceee
Bende senin gazınla aldım randevuyu yarın saat 10a
Bizi Sensiz mi bırakacakmış enişte beyyyyyyBugün ilk defa kocam bana sen o sitede cok takılma dedi
Sabancınınkini izledim müthişşşşBu 'Sabancı' nın her sene Atatürk ile ilgili reklamları harika oluyor ya....
Bayılıyorum valla... Bide Koç'ların
Ağırlıkmı... Hey yarabbimAh ah biz gittik ona bize götüreceğiz. Gelir gelmez ayyyhh sizin ağırlığınız üzerime geldi dedi ya
Bizi Sensiz mi bırakacakmış enişte beyyyyyy
Sabancınınkini izledim müthişşşş
Kadın dayanışması yapıyoruz deBenim kocam XL ya hiç merak etmedi
Ama bazen hopp kzlarn gazınamı geldin diyor
Bizimle baş edemezlerKadın dayanışması yapıyoruz de
Ah bu yürek eşinin sevgisi ile doluuuuuuAğırlıkmı... Hey yarabbim
Parem sendeki yüreğe hayranım
İyi akşamlar fıstıkIyi akşamlar
İyi akşamlar beyazımmmmIyi akşamlar
Kız yerim eş sevgisini.. Yolarm ben bnuAh bu yürek eşinin sevgisi ile doluuuuuu
Tamam ben iki konuyu karistirdim o yuzden anlamadimKuaförde bütün bakımları yaptırmaya karar verince direk paraya gider akıl erkeklerde
Iyi aksamlarrrIyi akşamlar
Nerden biliyorsun bu kadar güzel olduğumuİyi akşamlar fıstık
Kıyamam ben benim kocama kızzzz..Tamam ben iki konuyu karistirdim o yuzden anlamadim
Hic sorma ya benimkide her seferinde ayni seyi soyluyor sanki her gun veriyoruz o paralari
Öleceeemmmmmm ahaahhahahahaNerden biliyorsun bu kadar güzel olduğumudoğru tahmin
Ya kıyamıyorum adamıma.. Masum masum bakıyor. Yüzü asılıyor. İçine atıyor. Ben de laf söylersem daha çok üzülecek bir de ben mi üzemİyi akşamlar beyazımmmm
Kız yerim eş sevgisini.. Yolarm ben bnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?