Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman sen de stres yapıyorsun sanırım inşallah bugünün hürmetine dualarımız kabul olur sabrın sonu selamet olur sen de üzme sıkma kendini
Eskiden yapıyordum.. Keşke yapmasaymışım... Geçti gitti.. Bundan snrası Allah kerim
Dile kolay 2 senedir bekliyorm cnkü

İyiyim baloncum, sen nasılsın? Okuyorum sinsi sinsi. Bir gün yoktun ya benim modumda düştü valla, go go go diye diye verdiğin gazlar efsane. Hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz, onu da belirteyim Doktorla konuşup takviye aldım işte beklemedeyim. Dört aylık depoladik

İyiyim bende abla teşekkür ederm.. Evet biraz canım sıkkındı
Canım sıkkın olunca buranın enerjisini düşürmek istemiyorum hokus pokusyok oluyorum
Ayy başladnzmı takviyelere
Harika bir haber

Bu bebe saçlarımı döktü ve beyazlattı
Öyle düşünme
Bu mevsimde saçlar dökülür.
Beyazlama genetik olabilir dıdının dıdısına çekmiş olabilirsin dimi
BAT bugün hala regl olmadım. Qma ilk kez umarım olurum diyorum çünkü iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı. Bende de kas ağrıları başladı. Endişeliyim
Çok geçmiş olsun canım... Su fazla iç, bağışıklığını güçlendirici şeyler ye olur mu

eczacı bile bunu diyorsa
Bende durdum eczacıya erken gebelik testini anlatıyorum bide. Dur ben araştırayım diyordu ben eczaneden çıkarken
Koltuklar da geldi bugün çok şükür Rabbime haftaya taşınıyorum inşallah
Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun canım
Hayırlısı olsun kuzum, bir sonraki aya bomba gibi hazırlanalım inşallah
Bu bebe saçlarımı döktü ve beyazlattı
Mevsim geçişlerinde dökülme oluyor canım ya, bitkisel bakımları yağlar falan denesene. Karanfil suyu çok iyi iti geliyor yapmıştım ben, saçta çıkarıyor.
BAT bugün hala regl olmadım. Qma ilk kez umarım olurum diyorum çünkü iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı. Bende de kas ağrıları başladı. Endişeliyim
Canım dikkat et kendine, sumak iyi geliyormuş tüket istersen. Ihlamur, nane limon, bal, sarımsak genel olarak bağışıklığı iyi gelen şeylerden tüket ya, Allah esirgesin inşallah bişeyciğin yoktur.

inşallah canım bidahaki aya diye diye 16 ay geçti

İş var iş senin gibi 12:00 de çıkmadık

Allah korusun canım dikkat et
Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. Kafamı kaldıramıyorum, uyuyacağım şimdi.
Regl döneminin sebep olduğu ağrı olduğunu umut etmek istiyorum.
Bir belirti daha görürsem veya yarın sabaha geçmemiş olursa test yaptıracağım. Kendimi karantinaya aldım.

Kızlar aklıma ne geldi. Bi de bu belirtiler covid değil gebelik belirtisi oluyomuş

Gerçi BAT bugün ama ben dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. bence akşama regl olurum ama öyle olursa gülerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…