- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.621
Kuzum bu bi btarafı bde ışık çarpmş
bir iki tel olur öyle benim saç komple beyazladı Allahtan boya diye bir şey var yoksa eşimin dalgası olurdumdökülmeye panten dökülme karşıtı iyi geldi bana ama herkes ersağ öneriyor
o zaman sen de stres yapıyorsun sanırımKuzum bu bi btarafı bde ışık çarpmş
Yoksa baya beyaz
Eskiden yapıyordum.. Keşke yapmasaymışım... Geçti gitti.. Bundan snrası Allah kerimo zaman sen de stres yapıyorsun sanırıminşallah bugünün hürmetine dualarımız kabul olur sabrın sonu selamet olur sen de üzme sıkma kendini
İyiyim baloncum, sen nasılsın? Okuyorum sinsi sinsi. Bir gün yoktun ya benim modumda düştü valla, go go go diye diye verdiğin gazlar efsane. Hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz, onu da belirteyimmavitosbik07 ablacım nasılsın
İyiyim bende abla teşekkür ederm.. Evet biraz canım sıkkındıİyiyim baloncum, sen nasılsın? Okuyorum sinsi sinsi. Bir gün yoktun ya benim modumda düştü valla, go go go diye diye verdiğin gazlar efsane. Hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz, onu da belirteyimDoktorla konuşup takviye aldım işte beklemedeyim. Dört aylık depoladik
Ayy Allah korusun...BAT bugün hala regl olmadım. Qma ilk kez umarım olurum diyorum çünkü iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı. Bende de kas ağrıları başladı. Endişeliyim
Canım su da hiç içmem biliyor musub? İnşallah regl olurum ya o kadar halsizim ki sırtım falan hep ağrıyoAyy Allah korusun...
Bol bol su tüket cnm
Ben burdayiiimm calisiyorum corona testi planliyorum bol bolHerkesçikler nerde
Öyle düşünmeBu bebe saçlarımı döktü ve beyazlattı
Çok geçmiş olsun canım... Su fazla iç, bağışıklığını güçlendirici şeyler ye olur muBAT bugün hala regl olmadım. Qma ilk kez umarım olurum diyorum çünkü iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı. Bende de kas ağrıları başladı. Endişeliyim
Bende durdum eczacıya erken gebelik testini anlatıyorum bide. Dur ben araştırayım diyordu ben eczaneden çıkarkeneczacı bile bunu diyorsa
Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun canımKoltuklar da geldi bugün çok şükür Rabbime haftaya taşınıyorum inşallah
Hayırlısı olsun kuzum, bir sonraki aya bomba gibi hazırlanalım inşallahNegatif
Mevsim geçişlerinde dökülme oluyor canım ya, bitkisel bakımları yağlar falan denesene. Karanfil suyu çok iyi iti geliyor yapmıştım ben, saçta çıkarıyor.Bu bebe saçlarımı döktü ve beyazlattı
Canım dikkat et kendine, sumak iyi geliyormuş tüket istersen. Ihlamur, nane limon, bal, sarımsak genel olarak bağışıklığı iyi gelen şeylerden tüket ya, Allah esirgesinBAT bugün hala regl olmadım. Qma ilk kez umarım olurum diyorum çünkü iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı. Bende de kas ağrıları başladı. Endişeliyim
İş var iş senin gibi 12:00 de çıkmadıkHerkesçikler nerde
Allah korusun canım dikkat etBAT bugün hala regl olmadım. Qma ilk kez umarım olurum diyorum çünkü iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı. Bende de kas ağrıları başladı. Endişeliyim
Bende durdum eczacıya erken gebelik testini anlatıyorum bide. Dur ben araştırayım diyordu ben eczaneden çıkarken
Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun canım
Hayırlısı olsun kuzum, bir sonraki aya bomba gibi hazırlanalım inşallah
Mevsim geçişlerinde dökülme oluyor canım ya, bitkisel bakımları yağlar falan denesene. Karanfil suyu çok iyi iti geliyor yapmıştım ben, saçta çıkarıyor.
Canım dikkat et kendine, sumak iyi geliyormuş tüket istersen. Ihlamur, nane limon, bal, sarımsak genel olarak bağışıklığı iyi gelen şeylerden tüket ya, Allah esirgesininşallah bişeyciğin yoktur.
Olsun umudumuzu yitirmek yok, bizim de kahverengi dallarımızdan pembe çiçekler açacakinşallah canım bidahaki aya diye diye 16 ay geçti
Öyle düşünme
Bu mevsimde saçlar dökülür.
Beyazlama genetik olabilir dıdının dıdısına çekmiş olabilirsin dimi
Çok geçmiş olsun canım... Su fazla iç, bağışıklığını güçlendirici şeyler ye olur mu
Bende durdum eczacıya erken gebelik testini anlatıyorum bide. Dur ben araştırayım diyordu ben eczaneden çıkarken
Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun canım
Hayırlısı olsun kuzum, bir sonraki aya bomba gibi hazırlanalım inşallah
Mevsim geçişlerinde dökülme oluyor canım ya, bitkisel bakımları yağlar falan denesene. Karanfil suyu çok iyi iti geliyor yapmıştım ben, saçta çıkarıyor.
Canım dikkat et kendine, sumak iyi geliyormuş tüket istersen. Ihlamur, nane limon, bal, sarımsak genel olarak bağışıklığı iyi gelen şeylerden tüket ya, Allah esirgesininşallah bişeyciğin yoktur.
Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. Kafamı kaldıramıyorum, uyuyacağım şimdi.İş var iş senin gibi 12:00 de çıkmadık
Allah korusun canım dikkat et
Benim aklım burada ama kendim giremiyorumHerkesçikler nerde
Geldim hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?