- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.641
BurdaaayyımmmmHerkesçikler nerde
İyiyim bende abla teşekkür ederm.. Evet biraz canım sıkkındı
Canım sıkkın olunca buranın enerjisini düşürmek istemiyorum hokus pokusyok oluyorum
Ayy başladnzmı takviyelere
Harika bir haber
keşke insanın elinde değil tabi.dediğin gibi geçti gitti güzel günlere bakalım.zaman su gibi geçiyor normalde. ama bir şey bekleyince geçmek bilmiyor beklememek lazım belkide.Allah kerimEskiden yapıyordum.. Keşke yapmasaymışım... Geçti gitti.. Bundan snrası Allah kerim
Dile kolay 2 senedir bekliyorm cnkü
İyi iyi fazla kalmamışınGeldim hahahahah
Ay hem de ne ağlamaklı ama ben düşük yaşadığım ayda da öyle olmuştum o hali bile hamileliğe yoruyorum o yüzden hepregl zamanı hormonlardan herhalden insan sürekli ağlamaklı oluyor.hemen toparlan mutlu olduğun şeylere yönel. Her toparlanışın da hayallere daha yakın olucaksın inşallah. önünde önümüzde inşallah uzuuun bir ömür var eşine sevdiğin şeylere sarıl çok düşünme. Ben de öyle üstüne görme konusunu çok okudum sanki ben de görüyormuşum gibiçok okumak da iyi değil
Biri bana senin çocuğun olmaz derse anca rahatlarım düşünmem heraldekuzummm burda genelde ben etiketliyorum ya... diğer arkadaşların pek öyle huyu yoko yüzden hiç öyle düşünme direk konuya dal sen artık sende bizim topiğin bir prensesisin
BDV bir derdim var topiğigenelde derdi olan orda.. ama bazen fake konular olup gerginlik olup ban yiyip siteye girmeme cezası alıyorlar
kuzum eğer kafan dağılacaksa çok mantıklı yazıl bencede
kız legoşAllah seni ne etmeye çılgın seni
kendine cok dert etmeye başladın he..
bele olmaz
Kasıma ne olduAy hem de ne ağlamaklı ama ben düşük yaşadığım ayda da öyle olmuştum o hali bile hamileliğe yoruyorum o yüzden hep
Amaaaa regl oldum nihayet bi rahatladım mutlu oldum anlatamam
Bu ay regl olduk önümüzdeki ay hamileliğe inşallah
Bu gidişle 2021 topiğine katılacam gibi geliyor ama olsun artık
Biri bana senin çocuğun olmaz derse anca rahatlarım düşünmem heralde
Paresilaaa kuzuuuuum benim kırmızılar geldi beni 5 aralığa atayalım mümkünse
35-38 günde bir oluyorumKasıma ne oldu
Hııı35-38 günde bir oluyorum
Hepinizin bir yılda 12 şansı varsa benim 9.5-10 şansım var
Resmen bahtsızım
Hepimiz bahtsızız o zaman hüloloooğğğHııı
Ama bence bahtsız değilsin
Ben de varda ne oluyor tık yok
O zaman en kısa zamanda bu bahtsızlığı kırakHepimiz bahtsızız o zaman hüloloooğğğ
Bahtsızlar derneği kurcam hunisini alan gelsin
Bende eskiden içmezdm ama gebelik içinde şart kuzum başlaman lazm yavaştanCanım su da hiç içmem biliyor musub? İnşallah regl olurum ya o kadar halsizim ki sırtım falan hep ağrıyo
Corona testimi yapıorsm.. O ne gıııııBen burdayiiimm calisiyorum corona testi planliyorum bol bol
Ah parem moral veriyorsunda ı ıh değil yaniÖyle düşünme
Bu mevsimde saçlar dökülür.
Beyazlama genetik olabilir dıdının dıdısına çekmiş olabilirsin dimi
Çok geçmiş olsun canım... Su fazla iç, bağışıklığını güçlendirici şeyler ye olur mu
Eczacıya gebelik testini anlattğmz zamanlarıda gördükBende durdum eczacıya erken gebelik testini anlatıyorum bide. Dur ben araştırayım diyordu ben eczaneden çıkarken
Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun canım
Hayırlısı olsun kuzum, bir sonraki aya bomba gibi hazırlanalım inşallah
Mevsim geçişlerinde dökülme oluyor canım ya, bitkisel bakımları yağlar falan denesene. Karanfil suyu çok iyi iti geliyor yapmıştım ben, saçta çıkarıyor.
Canım dikkat et kendine, sumak iyi geliyormuş tüket istersen. Ihlamur, nane limon, bal, sarımsak genel olarak bağışıklığı iyi gelen şeylerden tüket ya, Allah esirgesininşallah bişeyciğin yoktur.
Bak yaaaİş var iş senin gibi 12:00 de çıkmadık
Allah korusun canım dikkat et
Kıyamam nurum.. Rahatlamadnmı dahaBenim aklım burada ama kendim giremiyorum
Ayyy keşke kızzzzz... Valla göbek ataeız gebelikseKızlar aklıma ne geldi. Bi de bu belirtiler covid değil gebelik belirtisi oluyomuş
Gerçi BAT bugün ama ben dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. bence akşama regl olurum ama öyle olursa gülerim.
Yine az kaldın haBurdaaayyımmmm
YaaaBaşladık hemen, çok teşekkür ederim, vesile oldunRabbım yüzünü güldürsün insallah
Geçmiş olsun cnmAyy Dişim
Ayy Başım
Ayy Kasıklarım...
bu gün deli gibi yatıp uyumakk istiyorummmmmmm
Kesinlik.. İnsan neyi cok isterse o imtihanı oluyormuş, bizimki o misal sanırmkeşke insanın elinde değil tabi.dediğin gibi geçti gitti güzel günlere bakalım.zaman su gibi geçiyor normalde. ama bir şey bekleyince geçmek bilmiyor beklememek lazım belkide.Allah kerim
Allah razı olsun kuzumBu gün mübarek kandil, akşam hepimize bol bol dua edeceğim, rahmet kapıları hepimize açık olsun inşallah sonuna kadar
Töbe est töbe töbeAy hem de ne ağlamaklı ama ben düşük yaşadığım ayda da öyle olmuştum o hali bile hamileliğe yoruyorum o yüzden hep
Amaaaa regl oldum nihayet bi rahatladım mutlu oldum anlatamam
Bu ay regl olduk önümüzdeki ay hamileliğe inşallah
Bu gidişle 2021 topiğine katılacam gibi geliyor ama olsun artık
Biri bana senin çocuğun olmaz derse anca rahatlarım düşünmem heralde
Paresilaaa kuzuuuuum benim kırmızılar geldi beni 5 aralığa atayalım mümkünse
Ahanda görümceme gıcık olmuşken bunu görmem
O şimdi sindirella ÖZÜNDE sinsirella
Yok ben sadece randevulari ayarliyorum test yapmiyorumBende eskiden içmezdm ama gebelik içinde şart kuzum başlaman lazm yavaştan
Corona testimi yapıorsm.. O ne gııııı
Ah parem moral veriyorsunda ı ıh değil yani
Eczacıya gebelik testini anlattğmz zamanlarıda gördük
Bak yaaahemen laf yidim iyimi
Kıyamam nurum.. Rahatlamadnmı daha
Ayyy keşke kızzzzz... Valla göbek ataeız gebelikse
Yine az kaldın ha
Miniğim sen neden akıllı durmuyorsun
Yaaane mutlu bana ablacım..
İnşallah herşey gönlünce olur inşallah
Geçmiş olsun cnm
Kesinlik.. İnsan neyi cok isterse o imtihanı oluyormuş, bizimki o misal sanırm
Allah razı olsun kuzum
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Töbe est töbe töbe
Bak ne diyor ya.... Dövecem
Ahahahaha yinemiiAhanda görümceme gıcık olmuşken bunu görmem
Bende senin gazınla aldım randevuyu yarın saat 10aYok ben sadece randevulari ayarliyorum test yapmiyorum
Afferinn sanaAhahahaha yinemii
Ah bu görümceler..
Görümce görmim ömrünceee
Bende senin gazınla aldım randevuyu yarın saat 10a
Bugün ilk defa kocam bana sen o sitede cok takılma dediAfferinn sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?