- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.721
Beline kuvvetGece yi sayarsak kök atacaz 4 gündebu ağrı ile ne olacak bakalım
Allah yardımcıları olsun kuzumBenimki gorevden gelip goreve gidiyor bu aralar görevkolik oldu adamlar
Amin askos sizler nasilsinizBeline kuvvet
Allah yardımcıları olsun kuzum
İyiyiz seni özledikAmin askos sizler nasilsiniz
Bende sizi coook❤Annemler geldiginden beri geziyoruz askos doguya ilk kez geldiler bu gece son geceleri bizde bende elimden geldiğince onlarla oldum❤❤İyiyiz seni özledik
Aile candır kuzumBende sizi coook❤Annemler geldiginden beri geziyoruz askos doguya ilk kez geldiler bu gece son geceleri bizde bende elimden geldiğince onlarla oldum❤❤
Seninki gelip gidiyormuş hiç değilse benimki gitti mi gelmek bilmiyorBenimki gorevden gelip goreve gidiyor bu aralar görevkolik oldu adamlar
Komandomu canim senin eşinSeninki gelip gidiyormuş hiç değilse benimki gitti mi gelmek bilmiyor
Ama gelemez oldum ki yaVurmasa geleceğin yok ki
Sevmesen de beni özledim sesini git desende gidemem kiiiiiiiiSevmiecem seni
Demi yaaa
Hayırrrr unuturmuyum hiç ballı böreğimUnuttu bizi artıkbir mucizee
AaaaaaMilletin profilinde geziyor
Hah merak edip bakman ne iyi olmuş..Ama gelemez oldum ki ya
Sevmesen de beni özledim sesini git desende gidemem kiiiiiiii
Hayırrrr unuturmuyum hiç ballı böreğim
Aaaaaakuru iftira evet benle aynı dr giden biri vardı ikize hamile kalmş birini kaybetmiş onu merak ettim onunda 2 yumurtası çıkmıştı
Evet kuzum timde benim eşim, bi var Bi yokKomandomu canim senin eşin
Merhaba canım buraya yeni gelmişsin yada ben uzun süredir girmedim pek fark etmedim hoşgeldin nasılsınMerhaba güzel gebe
Yeni adaylardanım canım ben, merhabalarMerhaba canım buraya yeni gelmişsin yada ben uzun süredir girmedim pek fark etmedim hoşgeldin nasılsın
Bizde ıyiyiz canım son 1 ay işte doktor öyle söyledi 1 ay sonra bekle artık dedi bakalım kısmet ağrılı sancılı devam bu gunlerin tadını çıkarın ana karnına düştüğü an başlıyor eziyetlerYeni adaylardanım canım ben, merhabalariyiyim çok şükür canım sen nasılsın, bebiş nasıl
Her bir evresi ayrı zor, ayrı zahmetli ama tüm zorluklar heralde kucağına alıp koklayınca biter yaBizde ıyiyiz canım son 1 ay işte doktor öyle söyledi 1 ay sonra bekle artık dedi bakalım kısmet ağrılı sancılı devam bu gunlerin tadını çıkarın ana karnına düştüğü an başlıyor eziyetler
Elbette kuzum herşeyin vakti zamanı var hic uzülme ben 4 yıl sonunda vazgeçtim kendiliğinden oluverdiHer bir evresi ayrı zor, ayrı zahmetli ama tüm zorluklar heralde kucağına alıp koklayınca biter yaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Çok beklemişsin sonu Allahın izniyle mutlulukla bitecek canım bak maşallah sana da bebişine deElbette kuzum herşeyin vakti zamanı var hic uzülme ben 4 yıl sonunda vazgeçtim kendiliğinden oluverdi
Roza ikra olucak kısmetse canım evet çok bekledik oldu sonunda şükürÇok beklemişsin sonu Allahın izniyle mutlulukla bitecek canım bak maşallah sana da bebişine de ayy adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?