Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bwnim bu testi yorumlar misiniz golge gibi bisi var teefondan oynadim resimle o sekilde gorundu sizde goruyo musunuz yer isareti felan mi bu yoksa gebelik olabilir mi

Eklentiler

• P01028-073336(1).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 43
kizlar bwnim bu testi yorumlar misiniz golge gibi bisi var teefondan oynadim resimle o sekilde gorundu sizde goruyo musunuz yer isareti felan mi bu yoksa gebelik olabilir mi
İnşallah vardır umut kırmak istemem ama benim buna benzerdi 0.192 gibi bir değer çıktı kanda Dilerim size gelmiştir evladınız

Selam canm

Bebek battaniyesi örüyorum güzel teyzeler, nasıl olmuş? evin küçük erkeği Herkül'de ipimi takip ediyor
Yaaaaaa minnoşşşş
Bunlar cok ciciiiiiiiiiiiii
Ellerine sağlık

BAT bir gün geçti. Bu forumda da buna üzüleceğim aklıma gelmezdi. Sırt ve kas ağrısı tam hızıyla devam.
İnşallah gebeliktendir

Allah kabul etsin güzel gönüllüm benim..

Günaydın kızlar. Bayağıdır yazamıyordum. Artık sona geliyoruz biz. Rabbim burdaki anne adaylarına tez zamanda gönüllerinden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Pinkk kuzum seni gördüğüme cok sevindim nasılsın...
Cok az kalmış.. Hayırlısı ile kucağına al inşallah

insallahh ilerledi mi gebeliginiz peki test yanilmasidir diye.fazla kapilmak istemiyorum
Hayır o sonuç zaten negatif :) en az 5 olması lazım pozitif denebilmesi için. 2. Aşılamama hazırlanıyorum şimdi. Umutsuz olmaz tabii ama kanda baktırmak lazım. Bu testler beni çok yanılttı.
Saçlarımı eskisi gibi sarı yapasım var
Ama yo yo yo şeytana uyma bal0ncuk
Bana da aynısı geliyor En son siyahtan zart diye sarıya geçmiştim saçımı pişmaniyeye çevirip küt kestirdim. sonra açık bir kahverengiye boyadım ve aktı, kendi öz kumralıma tam döndüm sayılır, sarı beni dürtüyor
Birbirimizi durduralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…