- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.761
inşallah canısıKuzum çok basit gerçekten. Youtubeda videoları var, bir kaç deneme ile hemencik öğrenirsin. Sen yaparsın bu işi
İnşallah vardır umut kırmak istemem ama benim buna benzerdi 0.192 gibi bir değer çıktı kandakizlar bwnim bu testi yorumlar misiniz golge gibi bisi var teefondan oynadim resimle o sekilde gorundu sizde goruyo musunuz yer isareti felan mi bu yoksa gebelik olabilir mi
Canım bak ben burdan öğrenmiştim. Popcorn yapmayı çözünce istediğin her şekli yapabilirsin.
inşallah canısıtavsiye ettiğin youtuber var mı?
Selam canmKizlaaaarrrrr
Yaaaaaa minnoşşşşBebek battaniyesi örüyorum güzel teyzeler, nasıl olmuş?evin küçük erkeği Herkül'de ipimi takip ediyor
İnşallah gebeliktendirBAT bir gün geçti. Bu forumda da buna üzüleceğim aklıma gelmezdi. Sırt ve kas ağrısı tam hızıyla devam.
Allah kabul etsin güzel gönüllüm benim..Canlar hepimiz adına Meryem suresi okudum dilim döndüğünce, dua ettim, amin dedim. Rabbim bu mübarek günde bizi dualarımıza kavuştursun, kucaklarımızı doldursun inşallahseviliyorsunuz güzel hanımlar, geceniz hayır olsun
Pinkk kuzum seni gördüğüme cok sevindim nasılsın...Günaydın kızlar. Bayağıdır yazamıyordum. Artık sona geliyoruz biz. Rabbim burdaki anne adaylarına tez zamanda gönüllerinden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah
insallahhİnşallah vardır umut kırmak istemem ama benim buna benzerdi 0.192 gibi bir değer çıktı kandaDilerim size gelmiştir evladınız
yapma yapma gebe olınca bakımı yapamayıp mutsuz olacanSaçlarımı eskisi gibi sarı yapasım var
Ama yo yo yo şeytana uyma bal0ncuk
Şimdide kumral ama bu seferde beyazlarm belliyapma yapma gebe olınca bakımı yapamayıp mutsuz olacan
Hayır o sonuç zaten negatif :) en az 5 olması lazım pozitif denebilmesi için. 2. Aşılamama hazırlanıyorum şimdi. Umutsuz olmaz tabii ama kanda baktırmak lazım. Bu testler beni çok yanılttı.insallahhilerledi mi gebeliginiz peki test yanilmasidir diye.fazla kapilmak istemiyorum
Bana da aynısı geliyorSaçlarımı eskisi gibi sarı yapasım var
Ama yo yo yo şeytana uyma bal0ncuk
Ben yapim miyapma yapma gebe olınca bakımı yapamayıp mutsuz olacan
o bende de var hesapta bu c.tesi gidecektim ama şimdi pik görünce emin olamadım. eşimde izin vermez şimdi deŞimdide kumral ama bu seferde beyazlarm belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?