- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.741
FıstıkkkkkKizlaaaarrrrr
Ya battaniye ayrı tatlı herkül ayrı tatlıBebek battaniyesi örüyorum güzel teyzeler, nasıl olmuş?evin küçük erkeği Herkül'de ipimi takip ediyor
Nasılsın canımFıstıkkkkk
Ya battaniye ayrı tatlı herkül ayrı tatlı
Kötü şeyler düşünmeBAT bir gün geçti. Bu forumda da buna üzüleceğim aklıma gelmezdi. Sırt ve kas ağrısı tam hızıyla devam.
Çok şükür canım iyiyimNasılsın canım
Iyiyiz canım son 1 ay işte sonrabekleyin dedi doktorumKötü şeyler düşünme
Stresten gecikmiş olabilir. O ağrıların regl habercisidir
Tut ki değil ağır atlatmayacağından eminim.
Bol bol su iç ve dinlen...
Kendini dinleme, ben iyiyim
On numarayım, süperim, bomba gibiyim de olur mu
Çok şükür canım iyiyim
Sen nasılsın, bebiş nasıl??
Ben düz kağıdı kesemem saçımı düşünemiyorum galibahic denemesem daha iyi
Ondan kolay ne var kız saçını arkada sıkı sıkı topla uzunsa bir kaç kez daha topla sonra ucundan kırt kırtBende düz kestiriyorum son 3 senedir..
Eskiden kat kat keserdim ama kendim kesemem illa kuaför
Eleadora cesur
Bu arada gebe kalınca beyaz saçlarmla depresyona girecem.. Boyada yapılmaz
Hangisine iltifat etsem bilemedimBebek battaniyesi örüyorum güzel teyzeler, nasıl olmuş?evin küçük erkeği Herkül'de ipimi takip ediyor
Maşallah adıyla yaşasın fıstıkRoza ikra olucak kısmetse canım evet çok bekledik oldu sonunda şükür
Rahat vermiyor ki öreyim saldırıp duruyorFıstıkkkkk
Ya battaniye ayrı tatlı herkül ayrı tatlı
Allah korusun canım olumsuz düşünme hemen. Bir ara eşimle bende öyle oldum, düğünden sonra. Kaynım hatta çok ateşlendi filan ama bişey çıkmadı şükür. Kendine besin takviyesi yap, bağışıklık artırıcı şeyler. Tam mevsim geçişindeyiz, biz üşütmedik zannetsekte farkında olmadan üşütüyoruz ondan da olabilir. Değilse bile Pare haklı, olumlu mesajlar ver bedenine, atlatırım, hafif geçiririm deBAT bir gün geçti. Bu forumda da buna üzüleceğim aklıma gelmezdi. Sırt ve kas ağrısı tam hızıyla devam.
Ah teşekkür ederiz White teyzemiiizOndan kolay ne var kız saçını arkada sıkı sıkı topla uzunsa bir kaç kez daha topla sonra ucundan kırt kırt
Yamukluk varsa kardeşim kontrol edip düzeltiyor oldu bitti maşallah
Hangisine iltifat etsem bilemedim
Kuzuuum, gozun aydinnnnAyy kizlar hala inanamiyorum taa istanbuldan kalkip gelmisler cok şaşkınım hic beklemiyordum moral oldu banada❤
Benimki ozel harekatta cok uzun goreve gitmiyorlar en fazla 3 4 gunluk oluyor bu ara cok sık gidiyorlar 1 gun kalip geliyorlarEvet kuzum timde benim eşim, bi var Bi yoksenin eşinde mi Öyle?
Sagol askosummm❤❤❤Kuzuuum, gozun aydinnnn
Benimki de öyle kuzum özel harekata, ilçede olduğumuz için uzun süreli gidiyor benim eşim. Allah korusun hepsini iyi olsunlar da varsın gidip gelsinler kuzum ne diyelimBenimki ozel harekatta cok uzun goreve gitmiyorlar en fazla 3 4 gunluk oluyor bu ara cok sık gidiyorlar 1 gun kalip geliyorlar
Yaaa ne tatlı telaşın vardır şimdiIyiyiz canım son 1 ay işte sonrabekleyin dedi doktorum
Oyun istiyor herkül napsınMaşallah adıyla yaşasın fıstık
Rahat vermiyor ki öreyim saldırıp duruyor
Allah korusun canım olumsuz düşünme hemen. Bir ara eşimle bende öyle oldum, düğünden sonra. Kaynım hatta çok ateşlendi filan ama bişey çıkmadı şükür. Kendine besin takviyesi yap, bağışıklık artırıcı şeyler. Tam mevsim geçişindeyiz, biz üşütmedik zannetsekte farkında olmadan üşütüyoruz ondan da olabilir. Değilse bile Pare haklı, olumlu mesajlar ver bedenine, atlatırım, hafif geçiririm de
Pes ettim valla yarın örerim bıktırdı beniYaaa ne tatlı telaşın vardır şimdi
Oyun istiyor herkül napsın
Sorma eşyaları tamam yikanicak utu olucak dolaba yerlesicek bu hafta hallederim çantasını hazırlarım kısmet kuzum bakalımYaaa ne tatlı telaşın vardır şimdi
Oyun istiyor herkül napsın
Ah bu minnoşlar ah ahPes ettim valla yarın örerim bıktırdı beni
Allahım onun minnak eşyalarını yesinlerSorma eşyaları tamam yikanicak utu olucak dolaba yerlesicek bu hafta hallederim çantasını hazırlarım kısmet kuzum bakalım
Bende uclarini kendim kesiyorumOndan kolay ne var kız saçını arkada sıkı sıkı topla uzunsa bir kaç kez daha topla sonra ucundan kırt kırt
Yamukluk varsa kardeşim kontrol edip düzeltiyor oldu bitti maşallah
Hangisine iltifat etsem bilemedim
Sorma söyle okuyumcs bende hevesliyorumda sonra aklima figer haftalar geliyor skintidan ptlarim biraz daha gec yapiyim diyorumSorma eşyaları tamam yikanicak utu olucak dolaba yerlesicek bu hafta hallederim çantasını hazırlarım kısmet kuzum bakalım
Ben de öyle düşük yaşadığım ay çok ağlaktım ama artık hiç belirtiyi gebeliğe yormucam. birlikte 2021 topiğine geçerizAy hem de ne ağlamaklı ama ben düşük yaşadığım ayda da öyle olmuştum o hali bile hamileliğe yoruyorum o yüzden hep
Amaaaa regl oldum nihayet bi rahatladım mutlu oldum anlatamam
Bu ay regl olduk önümüzdeki ay hamileliğe inşallah
Bu gidişle 2021 topiğine katılacam gibi geliyor ama olsun artık
kesinlikle.umarım çabuk geçer bu imtihanKesinlik.. İnsan neyi cok isterse o imtihanı oluyormuş, bizimki o misal sanırm
Kuzum çok basit gerçekten. Youtubeda videoları var, bir kaç deneme ile hemencik öğrenirsin. Sen yaparsın bu işiBen de öyle düşük yaşadığım ay çok ağlaktım ama artık hiç belirtiyi gebeliğe yormucam. birlikte 2021 topiğine geçerizregl olmanda iyi yeni çalışmalar başlar
kesinlikle.umarım çabuk geçer bu imtihan
Kedilervekitaplar çok güzel oluyor eline sağlık. Ben de bebek beklersem rengarenk bir battaniyeye başlıcam bir de oyuncak bebek yapıcam. tabi ilk bunları yapmayı öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?