Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı geceler, öğleden sonra pek giremedim. İzmirde ki depreme çok üzüldüm. Evsiz kalan, yaralılara ölenlere, göçükte kalan hayvanlara falan çok etkilendim nedense ağladım üzüldüm biraz, ne haberlere bakabildim, ne buraya girdim ama bildirimlere bakamadım izmirde olanlara depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın iyisiniz inşallah, varmı bir sıkıntısı olan? Benimde hala bat gelmedi, lekelenme falanda yok, belirtiler aynen devam ediyor. 2tane 2aylık hamile komşu ile tanıştım bu gün, onlarda aynı böyle belirti iz var diyordu ama hayırlısı

Ah kuzum ya beni unutmamanıza o kadar çok sevindim ki anlatamam evet biraz kendimi dinledim vee şimdi burdayıım

Oyyy tatlı kız.. İnşallah öyledir daha regl olmadın demi

Ah kuzum ya beni unutmamanıza o kadar çok sevindim ki anlatamam evet biraz kendimi dinledim vee şimdi burdayıım
Hoşgeldin hatunum
Toparlandn demi.. Çalışmakta iyi gelmiştir

Hoşgeldin hatunum
Olmadım ama test yaptım negatif kendim geciktiriyorum heralde psikolojik olarak.. Ya da geç döllenmedir, daha idrara yansımamıştır falan diye avutuyorum kendimi kuzum bakalım, pazartesi salıya kadar olmazsam kan veririm belki. Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?

Hoşgeldin hatunum
Toparladım Toparladım şükürler olsun evet ya gerçekten evde zaman geçmiyormuş onu farkettim ama ben kısa süreliğine girdim işe bir kaç aya çıkıcam

Kıyamam sana..
Ama üzülmek yoktu hani
Toparladım Toparladım şükürler olsun evet ya gerçekten evde zaman geçmiyormuş onu farkettim ama ben kısa süreliğine girdim işe bir kaç aya çıkıcam
Kız niye çıkıon madem iyi geldi

Demirbaşlar yerinde sayıyor canım

Siz köpekleri bırakın, ben kedi gibi ses çıkartayım...
Ay onu hiç söylemiyorum bile
Allahımmmm içim ürperiyor
Yaa elazığdada aynı şeyler yaşandı
Hiç ders almıyoruz...
Bu ödediğimiz vergiler nerdeeeeeeee nerdeeeee üff.. Valla yeter ya
Snra siyaset yapıyorsun derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…