- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.121
Evet evet bende okumuştummmNe kadar inanırsınız bilmem ama bi çok astrolog kasım aralık ayı için gebelik ayı diyor. Güzel güzel değerlendirelim kızlar kasım ayını olmazsa aralığı. Takdir Allahın tabi nasibimizse olur ama yinede deneyelim
Teşekkür ederim canım Kimlerde ne var var ne yok Bayadır görüşmüyoruzKendini toparlayıp tekrar buraya geldiğine çok sevindim canım...
Ah kuzum ya beni unutmamanıza o kadar çok sevindim ki anlatamam evet biraz kendimi dinledim vee şimdi burdayıımAaaa neden acaba bildieimler gelmemiş..
Hemeb hemen hergn eriketledik.. Ama sen gelmeyince pes ettk
En son girişin 1 eylüldü hep baktm
Bizde cok özledik ama belkide kendini dinlemek istiyor dedk
İyiyim kuzum bende cok saol..
Anaçlık ruhumuzda var kuzum.. Burdan gitsekte gitmesekte hiç birşey değişmiyor..
Cnkü içten içe istediğimz birşey anne olmak..
Tüm gün kafamızı dağıtsak bile en fazla yastığa baş koyana kdar..
Snra hop tekrar aynı yerdeyiz..
Akıldan çıkmaz ama önemli olan takıntı haline getirmemek
Oyyy tatlı kız.. İnşallah öyledir daha regl olmadın demiKızlar hayırlı geceler, öğleden sonra pek giremedim. İzmirde ki depreme çok üzüldüm. Evsiz kalan, yaralılara ölenlere, göçükte kalan hayvanlara falan çok etkilendim nedense ağladım üzüldüm biraz, ne haberlere bakabildim, ne buraya girdim ama bildirimlere bakamadımizmirde olanlara depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın iyisiniz inşallah, varmı bir sıkıntısı olan? Benimde hala bat gelmedi, lekelenme falanda yok, belirtiler aynen devam ediyor. 2tane 2aylık hamile komşu ile tanıştım bu gün, onlarda aynı böyle belirti iz var diyordu ama hayırlısı
Hoşgeldin hatunumAh kuzum ya beni unutmamanıza o kadar çok sevindim ki anlatamam evet biraz kendimi dinledim vee şimdi burdayıım
Olmadım ama test yaptım negatifOyyy tatlı kız.. İnşallah öyledir daha regl olmadın demi
Hoşgeldin hatunum
Toparlandn demi.. Çalışmakta iyi gelmiştir
Toparladım Toparladım şükürler olsun evet ya gerçekten evde zaman geçmiyormuş onu farkettim ama ben kısa süreliğine girdim işe bir kaç aya çıkıcamOyyy tatlı kız.. İnşallah öyledir daha regl olmadın demi
Hoşgeldin hatunum
Toparlandn demi.. Çalışmakta iyi gelmiştir
Kıyamam sana..Olmadım ama test yaptım negatifkendim geciktiriyorum heralde psikolojik olarak.. Ya da geç döllenmedir, daha idrara yansımamıştır falan diye avutuyorum kendimi kuzum bakalım, pazartesi salıya kadar olmazsam kan veririm belki. Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
Kız niye çıkıon madem iyi geldiToparladım Toparladım şükürler olsun evet ya gerçekten evde zaman geçmiyormuş onu farkettim ama ben kısa süreliğine girdim işe bir kaç aya çıkıcam
Demirbaşlar yerinde sayıyor canımTeşekkür ederim canım Kimlerde ne var var ne yok Bayadır görüşmüyoruz
Siz köpekleri bırakın, ben kedi gibi ses çıkartayım...Şu enkazdan çıkarılan buse
Beni cok etkiledi
Ay onu hiç söylemiyorum bileDemirbaşlar yerinde sayıyor canım
Siz köpekleri bırakın, ben kedi gibi ses çıkartayım...
Beni de çok kötü oldum izlerken kendime gelemedimŞu enkazdan çıkarılan buse
Beni cok etkiledi
Bizimde morfoloji 2eşimde morfoloji %2 çıktı eşime vitamin verdi. bende rahim filmi çektrdim hormon testi yaptırdım bir sorun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?