Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi olmana sevindim... Bazen malesef hayatın böyle tatsız yüzünüde görüyoruz..
3 gün gecikti gebelik olabilermeeeee

Ay bilmem olabilermeeee
Ama hala regl sancısı çekiyorum ara ara sancı giriyor karnımın alt kısmına. Ondan değildir diye kendimi inandırdım ki hayal kırıklığına uğramayayım.

Göğüslerim de o kadar şişti ki yürürken bile acıyor. Olsam da rahatlasam diye bakıyorum artık

E yuhh yani o neymis oyle benimkine soyledim o bile sasirdi
İlçede olunca atıyorlar bizim herifleri dağlara
Ah ah evde pineklemece

Gizli onun kocası

Kız yoksa seni. Herif alemleremi akıyor
Ay bilemedim yakında bdvye düşmezsem iyi kocam işe gidiyorum diye üstüme kuma bulmuş diye
Kuzenimin 1 yaşında cocuu var. Bidaha yapmam diyodu tek ilişki kaçamağında hamile kalmış sülale doğurgan anam bi ben değilim..... yooo yıkılmadım ayaktayım
Yav ben şöyle diyenler hiç anlamıyorum yatarifi neyse anlatsınlar nasıl oluyormuş bu kaçamak

Bende az öyle gözümü dinlendireyim demiştim, 2 saat uyumuşum rüyamda marketten asma yaprağı alıyordum sararım diye. Ay olsa da yesek

Piki hangi gün görmüştün sen

Ben bu muhabbeti kaçırsom kuzum senin eşin şehir dışında mı ?
Evet tatlım.. Antepte öğretmen

Kızzzz şaka yapıyoruz aman ha

Kuzum o zaman regl gecikmedi..
Yani umarm gebelim olmşturda..
Normal şartlarda çatlama gününden itibaren 14 15 gün saycan

Hof doğru ben kullandığım uygulamayı güncellemeyi unutmuşum. O zaman 30 günlük döngüm 40 güne çıktı. Pko için diyet yapmadan öncr faha düzenliydi

Biraz lekelenmişim, yarın falan sökülür sanırım adetim.

Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bu güne kadar. Normalde 28 günde bir olurum ama takip uygulamasının birinde döngü uzunluğu 31e çıkmış 3 gün geciktiğim için, diğeri hala 28. Benim adet döngüm mü değişti şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…