- 22 Temmuz 2019
- 1.631
- 1.077
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.281
İnşAllah yavrum ya uzun zaman oldu neyi kullansam ne yapsam demeyeliKızzz pik olunc kahkahamı atıyor bu test
Oyy can hatunum benm.. İnşallah olacak
Ya sen beni öldürecen ya
İyiyim cukum..
Moraller yerinde demi
Kiz ben cok alıştım regl olmaya artik şaşırmıyorumMesela bende değilim
belki yerleşme kanaması dedikleri şey o bir dur bakalım. olmadı yarın da reglin başlamazsa tahlil yaptırırsın artıkBiraz lekelenmişim, yarın falan sökülür sanırım adetim.
Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bu güne kadar. Normalde 28 günde bir olurum ama takip uygulamasının birinde döngü uzunluğu 31e çıkmış 3 gün geciktiğim için, diğeri hala 28. Benim adet döngüm mü değişti şimdi?
İyice sökülmezse salı çarşamba giderim belki sağlık ocağına. İnsan psikolojisi bedenine gerçekten hükmediyormuş, onu anlamış oldum bu gün. Bence adet ama inşallah dediğin gibidir kuzum.belki yerleşme kanaması dedikleri şey o bir dur bakalım. olmadı yarın da reglin başlamazsa tahlil yaptırırsın artık
orası muhakkak. burnumda hem kemik hem de et var ve 1,5-2 yıl önce doktor er ya da geç o ameliyatı olacağımı söyledi. anesteziden korktuğum için istemiyordum. yine de gün almıştım gerekli bir ameliyat dedikleri için. doktor da, niye öyle bir bilgi verdiyse, ameliyatı anlatırken demişti ki "diyelim yatışını yaptık ve o sabah dudağında uçuk çıktığını farkettik. ameliyat iptal olur". benim bütün tetkikler, hazırlıklar yapıldı. yatış için hastaneye gideceğim günden bir gün önce dudağımda uçuk çıktı. ameliyat iptal oldu. beynim nasıl reddettiyse resmen düşünce gücüyle uçuk çıkardı. belirtiler de gecikmeler de beynimizin işi olabilir evet. ben de yapabildiğimden değil ama ümidi stres yüklenmeden korumak lazım aslında. hayırlısıyla ve sağlıkla olsun inşallah bekleyen, isteyen ve bu sorumluluğu taşıyabilecek herkes içinİyice sökülmezse salı çarşamba giderim belki sağlık ocağına. İnsan psikolojisi bedenine gerçekten hükmediyormuş, onu anlamış oldum bu gün. Bence adet ama inşallah dediğin gibidir kuzum.
İnsnaın beyni vücudunu yönlendiriyor dedikleri doğruymuş demekki canım, buna iyice emin oldum. Daha başındayım yolun ama işte insan acaba mı diye hevesleniyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaorası muhakkak. burnumda hem kemik hem de et var ve 1,5-2 yıl önce doktor er ya da geç o ameliyatı olacağımı söyledi. anesteziden korktuğum için istemiyordum. yine de gün almıştım gerekli bir ameliyat dedikleri için. doktor da, niye öyle bir bilgi verdiyse, ameliyatı anlatırken demişti ki "diyelim yatışını yaptık ve o sabah dudağında uçuk çıktığını farkettik. ameliyat iptal olur". benim bütün tetkikler, hazırlıklar yapıldı. yatış için hastaneye gideceğim günden bir gün önce dudağımda uçuk çıktı. ameliyat iptal oldu. beynim nasıl reddettiyse resmen düşünce gücüyle uçuk çıkardı. belirtiler de gecikmeler de beynimizin işi olabilir evet. ben de yapabildiğimden değil ama ümidi stres yüklenmeden korumak lazım aslında. hayırlısıyla ve sağlıkla olsun inşallah bekleyen, isteyen ve bu sorumluluğu taşıyabilecek herkes için
Amin canım kötüydü deprem hemde çok kötüTüm izmirde yasayan arkadaslara gecmis olsun rabbim
Beterinden korusun
Ben canım ben varımBaşka İzmir de yaşayan var mı bayraklı Bornova Alsancak taraflarinda
iyiyiz çok şükür artçı depremler baya fazla oluyor. umarım daha fazla can kaybı yaşanmaz.bizim için hayat akmaya devam ediyor aynı şekilde. sen nasılsın?
Orta yolu bulalımAaa 21 Nisan da benimkinin sjshahha hayır neden 9 şimdi olmadı bak
Geç yumurtlamşsn stresten.. Beyninin seni yönetmesine izin verme :)Biraz lekelenmişim, yarın falan sökülür sanırım adetim.
Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bu güne kadar. Normalde 28 günde bir olurum ama takip uygulamasının birinde döngü uzunluğu 31e çıkmış 3 gün geciktiğim için, diğeri hala 28. Benim adet döngüm mü değişti şimdi?
Efsane geri dönüyorİnşAllah yavrum ya uzun zaman oldu neyi kullansam ne yapsam demeyeli
Anammm doğru sende izmirdeydinnnnBen canım ben varım
Cok dikkat edin cnm lütfen..iyiyiz çok şükür artçı depremler baya fazla oluyor. umarım daha fazla can kaybı yaşanmaz.bizim için hayat akmaya devam ediyor aynı şekilde. sen nasılsın?
İnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın kızlarhayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bir hafta olur inşallah
hayırdır kirazım bebemi uyutmadıİnan inan gerçek
hmmmm 17 Nisan olsun o zamanOrta yolu bulalım
Geç yumurtlamşsn stresten.. Beyninin seni yönetmesine izin verme :)
Efsane geri dönüyor
Anammm doğru sende izmirdeydinnnn
İyimisin cnm sen ve bebek
Cok dikkat edin cnm lütfen..
Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?