- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.301
Hepimizeeeeee guuuunaaaaayyyyydddddiiiiinnnnnnnnnn
Ne oldu yaaaaaa
o kadar etiketliyoruz yoksunuz hanımefendiNe oldu yaaaaaa
Hiç biri gelmedi baluşum valla hep baktım mesajlara hic bildirim gelmedi olsa yazmazmiyimo kadar etiketliyoruz yoksunuz hanımefendi
nerelerdesiniz...
taşındızmı yoksammmmmmmmm
bende dedim taşındı galiba bizim kızHiç biri gelmedi baluşum valla hep baktım mesajlara hic bildirim gelmedi olsa yazmazmiyim
Yok bacım bu hafta sonuna ancak dün eşim kolileri elden geçirdi ortalığı topladı artık kafayı yicem ben böyle yaşamaktan birşey de yapamıyorum hep başkalarından iş beklemek ne zormusbende dedim taşındı galiba bizim kız
ay aman beyazımYok bacım bu hafta sonuna ancak dün eşim kolileri elden geçirdi ortalığı topladı artık kafayı yicem ben böyle yaşamaktan birşey de yapamıyorum hep başkalarından iş beklemek ne zormus
Canımsın senin etiketlerine cevap vermeyen eller taş olur taş
Bir görsen hak verirsin bacım valla isyaaaannnn diye bagirasim varay aman beyazım
sen kendine dert arıyorsun gerçekten....
bir sal kendini... bırak yapan yapsın..
olduğu kadar... sağlığından önemlimi yahu
kız yatak geldiyse... çek git hemen diğer eve boşver.. diğer eşyalar gelirBir görsen hak verirsin bacım valla isyaaaannnn diye bagirasim varbizim.yan komşuda korona olmuş diken üstündeyim
Bacım tezgah gelmedi daha ocak yok oğlan var doğalgaz bağlanmadı daha hava buz Ankara da donuyoruz nasıl gidemkız yatak geldiyse... çek git hemen diğer eve boşver.. diğer eşyalar gelir
oda doğruBacım tezgah gelmedi daha ocak yok oğlan var doğalgaz bağlanmadı daha hava buz Ankara da donuyoruz nasıl gidem
Yok bacım aldık evi çok şükür 8 sene kiradaydim zor gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içini de yaptırdık istediğiniz gibi ondan böyle uzun oldu ama değdi son bir hafta yıkılmadım ayaktayimoda doğru
Allah yardımcın olsun beyazım..
kirayamı çıkıon ev seninmi..
eğer seninse değer.. en azından artık rahat oalcaksın
Amaannn dikkat et beyazımBir görsen hak verirsin bacım valla isyaaaannnn diye bagirasim varbizim.yan komşuda korona olmuş diken üstündeyim
ohhhhhhhhhhhhhhYok bacım aldık evi çok şükür 8 sene kiradaydim zor gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içini de yaptırdık istediğiniz gibi ondan böyle uzun oldu ama değdi son bir hafta yıkılmadım ayaktayim
yaşıyorum canım
özledik yayaşıyorum canım
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?