- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.401
heh işte hazır anlamışkenAnne sen hamile misin dedi o gün bana o anlamış zaten bacım
Kahvaltı yapıldı masa toplanacak hoc halim de yok oğlan da oyun oynayalım diyor bunları niye anlatıyorum bilmiyorum öyle yazayım dedim
Sende haklisin bacim her gun aksam gelince simdi alismak zaman isterkızz şaşırıyorum işte
ağlıyım mı
oğlana yavaş yavaş anlatmaya başla istersen beyazım
yormasın seni
Benim ki sohbet etsem de anlamaz o oyun oynanacak balon top araba yarışı mutlaka ve bir kac kere oynamadan bırakmaz simarttik galibaheh işte hazır anlamışken
yavaş yavaş sohbetler başlayabilir
kız senin oğlan kaç yaşındaKardeşime oyuncaklarımi vermicem diyor her yeri salya yaparmış onun odası da ayrı olsun diyor yazık garibim gelmeden duyduklarına bak
sen işe başladın demi
Sen yaz biz okuyoruz dizi izler gibi oluyor
Hatta gunluk tut burda
Sende haklisin bacim her gun aksam gelince simdi alismak zaman ister
Sen hep gul hic aglama sadece mutluluktan agla pozitifi gorunce
Ok o zaman sıkıldık demeyin de
Sen yaz biz okuyoruz dizi izler gibi oluyor
Hatta gunluk tut burda
Sende haklisin bacim her gun aksam gelince simdi alismak zaman ister
Sen hep gul hic aglama sadece mutluluktan agla pozitifi gorunce
6 teyzesikız senin oğlan kaç yaşında
maşallah büyümüşte küçülmüş
sen işe başladın demi
Bacım benden zeki ben kendimi bazen yanında salak gibi hissediyorum çaktır.iyorum inanılmaz bir önsezi ve öğrenme yeteneği şimdikiler böyle seninkiler de öyle olacalkkkkkkkkkkmaşallah ya
herşeyide biliyor
yaa kıyamammmmmmBacım benden zeki ben kendimi bazen yanında salak gibi hissediyorum çaktır.iyorum inanılmaz bir önsezi ve öğrenme yeteneği şimdikiler böyle seninkiler de öyle olacalkkkkkkkkkk
Gecen hafta basladim kuzumkız senin oğlan kaç yaşında
maşallah büyümüşte küçülmüş
sen işe başladın demi
Yok yok demeyizOk o zaman sıkıldık demeyin de
bol şanslar kuzucum :)Gecen hafta basladim kuzum
Yok yok demeyiz
Tesekkurlerrrbol şanslar kuzucum :)
memnunmusun
Bizde her sene tatil yaparız ve bebek düşünmeye başladığım an hamileyken tatile gitmemeyi göze almıştım tabi ilk aylar olmadığı sürece..
Ama düşünüyorum bir iki aylık bir bebekle tatile gidemem yani kendi keyfim için onu yıpratamam, doğru düşünüyorsunuz yani..
Ama tatilden mi yoksa bebekten mi vazgeçilir bence asıl mesele burada, zaten ne zaman geleceği de belli değil.
Her şeyin hayırlısı
O güç annelik gücü bebek rahme düştüğü an annelik başlarmış, gücün sallanması ise doğmamış bebeğin için endişe ediyorsun haklı olarak çünkü artık annesin
Sen çok güçlüsün ve öyle olmalısın seninle birlikte yaşayan için
Evet kesinlikle değil pembe falan, öyle her şey çok güzel olacak hikayelerine de inanmıyorum.
99 depremini bende yaşadım ne yazık ki
İzmir depremini İstanbul'da hisseden olmuş ben hissetmedim ama sanki İzmir'de ben yaşamışım evim çökmüş ve ben enkaz altında kalmışım gibi hissediyorum
Enkazın altından çıkarılan kediler bile o kadar canımı acıttı ki anlatamam el kadar masuma bile sahip çıkamadığımız bir dünyada yaşamak beni çok korkutuyor
Elbette her şey Allah'tan ölümden falan korkmuyor insan ama çaresiz kalmak korkusu yetiyor, düşünüyorum küçük bir çocukken bunları yaşasaydım atlamazdım kesinlikle..
Bir şeyleri değiştiremeyiz belki ama daha sağlam zeminler hazırlayabiliriz..
Aminyazdığın her şeye katılıyorum..
cuma gününden beri gözüm evde kedinin üstünde, bir şey olursa ve saklanırsa evde kendi kedimi nasıl bulurum da kurtarırım onu düşünüyorum sonra da bunu düşündüğüm için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum falan filan... insan ne kadar aciz olduğunu fark ediyor gerçekten..
allah kimseyi gerçekten böyle bir acı ve travma ile terbiye etmesin.
Yasiyorum canim sadece bu ara ev kalabalikti yogundum
bende istiyorum ya kıskandımTesekkurlerrr
Evet cok rahatim evde oturdugum yerde para kazaniyorum yogun olmadigi icin
kız corona varYasiyorum canim sadece bu ara ev kalabalikti yogundum
Sende gel birlikte calisalimbende istiyorum ya kıskandım
kız corona var
Hosgeldin canimKızlarr ben geldim
Hoşbuldum canımSende gel birlikte calisalim
Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?