- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.361
canm hangisinden memnunmusunuz
önereceğin marka varmı
sen hamilesin ya..
kendini strese sokmasana
hepimizdeonu da düşünüyorum ama hiç öyle işlemiyor. kontrol edemiyorum yani, zaten olan korkular hormonlarla tavan yapıyor onu iyice anladım.
Eleadora korkuların doğru yani, hayat hiç toz pembe değil o anlamda, sadece tek bir çıkış yolu var o düşünceden, o da dünyanın daha iyi bi yere gitmediğinin çok net olduğu. hiçbir yerde gitmiyor ama türkiye'de doğal afetler nedeniyle de gitmiyor.. ya fikri tamamen kafadan silip atmak lazım, yok ben böyle bi dünyaya çocuk getiremem diye, ya da yok yaşama dair biraz da olsa umudum var, elimden gelenin en iyisini yapacağım deyip göze alacaksın. bir de ultrason ekranında gördüğünde garip bi güç geliyor, saçma bir güç yani çok gerçeklik payı yok ama her kötülükten korurum seni diye birden bi saçma hormonel güç yükleniyor..
sanırım bu izmir depremiyle biraz o güç sallandı bende
Kuzumm valla sandalye bence onemli ama oyle muthis paralar vermeye gerek yok. Biz alirken kamperest sitesinden almistik 2sandalyeye 500lira falan vermistik ama bence sen decathlon dan bak ya da a101 bim tarzi yerlere de geliyor yani sonucta hepsi ayni islevi görüyor otur kalk bak rahat ettigin hepsi olabilir benim oyle bir terchm hic olmadi yani sana ozellikle su diyememcanm hangisinden memnunmusunuz
önereceğin marka varmı
sen hamilesin ya..
kendini strese sokmasana
az biraz iyi birşey almak istiyorum yaKuzumm valla sandalye bence onemli ama oyle muthis paralar vermeye gerek yok. Biz alirken kamperest sitesinden almistik 2sandalyeye 500lira falan vermistik ama bence sen decathlon dan bak ya da a101 bim tarzi yerlere de geliyor yani sonucta hepsi ayni islevi görüyor otur kalk bak rahat ettigin hepsi olabilir benim oyle bir terchm hic olmadi yani sana ozellikle su diyememama ben olsam a101 de satilan normal 80-90 liralik sandalyelerden alirim ondan da varpiknikte falan kullaniyoruz gayet normal oturup kalkabiliyorum yani rahatsiz etmiyor kuzum
az biraz iyi birşey almak istiyorum ya
nasılsa ömürlük kullanım
O zamanaz biraz iyi birşey almak istiyorum ya
nasılsa ömürlük kullanım
Ben onu yöneticem artıkOrta yolu bulalım
Geç yumurtlamşsn stresten.. Beyninin seni yönetmesine izin verme :)
Efsane geri dönüyor
Anammm doğru sende izmirdeydinnnn
İyimisin cnm sen ve bebek
Cok dikkat edin cnm lütfen..
Allah beterinden korusun
Bizde her sene tatil yaparız ve bebek düşünmeye başladığım an hamileyken tatile gitmemeyi göze almıştım tabi ilk aylar olmadığı sürece..Kesinlikle kuzum..
Aslinda biraz da biz her sene Eylul de tatile gidiyoruz ve bunu Aralık ayin da falan aliyoruz
Smdi esimle konustuk dun, nasil olacak bebek olursa falan iste erken hamile.kalsaydim bebek eylule kadar 3-4 aylik olurdu gidilirdi simdi bu ay hamile kalsam temmuz sonu agustos bebek dogar 1.aylik bebe ile nasil tatile gidilir falan.. bizde esimin kuzeni ve eşi ile gidiyoruz hep 4 yildir villa tipi kiralayip,gcen sene onun da bebesi 60 gunluktu tatile gelirken; ben nasil geldim gelirsin iste sen birakma ara verme falan dedi ama ben guvenemedm kendime bilmiyorum kii..gerci denesemde olup olmayacagnda blmiyorum belki hamile de kalamayacagm ama yine de bile bile lades demek blmiyorm ne kadar mantıklıaslinda ben biraz da bu yuzden bırakıyorum.
onu da düşünüyorum ama hiç öyle işlemiyor. kontrol edemiyorum yani, zaten olan korkular hormonlarla tavan yapıyor onu iyice anladım.
Eleadora korkuların doğru yani, hayat hiç toz pembe değil o anlamda, sadece tek bir çıkış yolu var o düşünceden, o da dünyanın daha iyi bi yere gitmediğinin çok net olduğu. hiçbir yerde gitmiyor ama türkiye'de doğal afetler nedeniyle de gitmiyor.. ya fikri tamamen kafadan silip atmak lazım, yok ben böyle bi dünyaya çocuk getiremem diye, ya da yok yaşama dair biraz da olsa umudum var, elimden gelenin en iyisini yapacağım deyip göze alacaksın. bir de ultrason ekranında gördüğünde garip bi güç geliyor, saçma bir güç yani çok gerçeklik payı yok ama her kötülükten korurum seni diye birden bi saçma hormonel güç yükleniyor..
sanırım bu izmir depremiyle biraz o güç sallandı bende
ay ondan hiç görmedimbazılarının ayak uzatma yeri de oluyor onlara bakabilirsin o zaman. alıp gerçekten kamp'a götüreceksen yani güzel oluyor öyleleri..
bi bakayım teşekkür ederim kuzumO zaman
Kamperest diye site var oradan bak biz oradan almistik
200-300civari olmasi gerekiyor 200-300 tl olan tum sandalyeler cok rahatbizim ki katlanir sandalye minicik kutu gibi bir sey oluyor katlaninca cok portatif
çıktı diye birşey yok kuzumBen onu yöneticem artıkbenim döngüm şimdi 31e mi çıktı kuzum yoksa nasıl oldu kafama karıştı
Herkeslere günaydın, hayırlı huzurlu sabahlarınız haftalarımız olsun inşallah
Tamam kuzum ona göre bat vericem de gerçi versem de koca yokay ondan hiç görmedim
daha neler duycam
bi bakayım teşekkür ederim kuzum
çıktı diye birşey yok kuzum
gelecek aya düzelir belki
yaaa kıyamam sanaTamam kuzum ona göre bat vericem de gerçi versem de koca yok
Yok yok burdayım gitmem zatenyaaa kıyamam sana
olsun normal muahbbet ederiz..
bende senin gibiydim biliyormusun :) benim eşim senelerce şehir dışında çalıştı 2-3 ayda bir geliyordu
şimdide durumum farksız değil
sadece geliş süresi kısaldı
aslında senin daha rahat olup kafandan silmen lazımYok yok burdayım gitmem zatenvalla benimkinin sağı solu belli olmuyor balım ya, bi var Bi yok, bende anlamadım deniyoruz bakalım bebek ne zaman tutarsa
biz carrefour'dan almıştık şue her yerde satılan basit modelden. bir tanesi birkaç kullanımda yırtıldı. sonra internetten best choice diye bir marka sipariş ettik. o epey sağlam çıktı.kamp sandalyesi kullanan varmı aranızda kızlar
bunada bir bakayım teşekkür ederim :)biz carrefour'dan almıştık şue her yerde satılan basit modelden. bir tanesi birkaç kullanımda yırtıldı. sonra internetten best choice diye bir marka sipariş ettik. o epey sağlam çıktı.
Aynen kuzum orasi oyle bir de her cocuk bir de degil, o akrabamizin bebegi mesela cocuk türünün tek ornegi bence oyle bebem olsun her yere tasirim cocugun varlığı ile yokluğu birBizde her sene tatil yaparız ve bebek düşünmeye başladığım an hamileyken tatile gitmemeyi göze almıştım tabi ilk aylar olmadığı sürece..
Ama düşünüyorum bir iki aylık bir bebekle tatile gidemem yani kendi keyfim için onu yıpratamam, doğru düşünüyorsunuz yani..
Ama tatilden mi yoksa bebekten mi vazgeçilir bence asıl mesele burada, zaten ne zaman geleceği de belli değil.
Her şeyin hayırlısı
O güç annelik gücü bebek rahme düştüğü an annelik başlarmış, gücün sallanması ise doğmamış bebeğin için endişe ediyorsun haklı olarak çünkü artık annesin
Sen çok güçlüsün ve öyle olmalısın seninle birlikte yaşayan için
Evet kesinlikle değil pembe falan, öyle her şey çok güzel olacak hikayelerine de inanmıyorum.
99 depremini bende yaşadım ne yazık ki
İzmir depremini İstanbul'da hisseden olmuş ben hissetmedim ama sanki İzmir'de ben yaşamışım evim çökmüş ve ben enkaz altında kalmışım gibi hissediyorum
Enkazın altından çıkarılan kediler bile o kadar canımı acıttı ki anlatamam el kadar masuma bile sahip çıkamadığımız bir dünyada yaşamak beni çok korkutuyor
Elbette her şey Allah'tan ölümden falan korkmuyor insan ama çaresiz kalmak korkusu yetiyor, düşünüyorum küçük bir çocukken bunları yaşasaydım atlamazdım kesinlikle..
Bir şeyleri değiştiremeyiz belki ama daha sağlam zeminler hazırlayabiliriz..
Kampa mi gidecen bacım havalar soğudubunada bir bakayım teşekkür ederim :)
oo günaydın hanımefendiGunaydinlar herkese
bacım biz seviyoruz ya.. eskiden hep giderdik... sonra evlendik koşturma maddiyat felan..Kampa mi gidecen bacım havalar soğudu
Ayy ne guzel kuzum o zaman ben her yeri ankara gibi dusundugum icinoo günaydın hanımefendi
bacım biz seviyoruz ya.. eskiden hep giderdik... sonra evlendik koşturma maddiyat felan..
şimdi tekrar özümüze dönelim diyoruz...
bide sadece kampta değil.. böyle sahil kenarında orda burda felanda çok pratik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?