Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm hangisinden memnunmusunuz
önereceğin marka varmı

sen hamilesin ya..
kendini strese sokmasana

onu da düşünüyorum ama hiç öyle işlemiyor. kontrol edemiyorum yani, zaten olan korkular hormonlarla tavan yapıyor onu iyice anladım.

Eleadora korkuların doğru yani, hayat hiç toz pembe değil o anlamda, sadece tek bir çıkış yolu var o düşünceden, o da dünyanın daha iyi bi yere gitmediğinin çok net olduğu. hiçbir yerde gitmiyor ama türkiye'de doğal afetler nedeniyle de gitmiyor.. ya fikri tamamen kafadan silip atmak lazım, yok ben böyle bi dünyaya çocuk getiremem diye, ya da yok yaşama dair biraz da olsa umudum var, elimden gelenin en iyisini yapacağım deyip göze alacaksın. bir de ultrason ekranında gördüğünde garip bi güç geliyor, saçma bir güç yani çok gerçeklik payı yok ama her kötülükten korurum seni diye birden bi saçma hormonel güç yükleniyor..

sanırım bu izmir depremiyle biraz o güç sallandı bende

hepimizde
ama senin ekstra kendini haberlerden felan uzak tutman lazım
bebek için

canm hangisinden memnunmusunuz
önereceğin marka varmı

sen hamilesin ya..
kendini strese sokmasana
Kuzumm valla sandalye bence onemli ama oyle muthis paralar vermeye gerek yok. Biz alirken kamperest sitesinden almistik 2sandalyeye 500lira falan vermistik ama bence sen decathlon dan bak ya da a101 bim tarzi yerlere de geliyor yani sonucta hepsi ayni islevi görüyor otur kalk bak rahat ettigin hepsi olabilir benim oyle bir terchm hic olmadi yani sana ozellikle su diyemem ama ben olsam a101 de satilan normal 80-90 liralik sandalyelerden alirim ondan da varpiknikte falan kullaniyoruz gayet normal oturup kalkabiliyorum yani rahatsiz etmiyor kuzum

az biraz iyi birşey almak istiyorum ya
nasılsa ömürlük kullanım

az biraz iyi birşey almak istiyorum ya
nasılsa ömürlük kullanım
O zaman
Kamperest diye site var oradan bak biz oradan almistik
200-300civari olmasi gerekiyor 200-300 tl olan tum sandalyeler cok rahat bizim ki katlanir sandalye minicik kutu gibi bir sey oluyor katlaninca cok portatif

Ben onu yöneticem artık benim döngüm şimdi 31e mi çıktı kuzum yoksa nasıl oldu kafama karıştı

Herkeslere günaydın, hayırlı huzurlu sabahlarınız haftalarımız olsun inşallah

Bizde her sene tatil yaparız ve bebek düşünmeye başladığım an hamileyken tatile gitmemeyi göze almıştım tabi ilk aylar olmadığı sürece..
Ama düşünüyorum bir iki aylık bir bebekle tatile gidemem yani kendi keyfim için onu yıpratamam, doğru düşünüyorsunuz yani..
Ama tatilden mi yoksa bebekten mi vazgeçilir bence asıl mesele burada, zaten ne zaman geleceği de belli değil.
Her şeyin hayırlısı

O güç annelik gücü bebek rahme düştüğü an annelik başlarmış, gücün sallanması ise doğmamış bebeğin için endişe ediyorsun haklı olarak çünkü artık annesin
Sen çok güçlüsün ve öyle olmalısın seninle birlikte yaşayan için

Evet kesinlikle değil pembe falan, öyle her şey çok güzel olacak hikayelerine de inanmıyorum.
99 depremini bende yaşadım ne yazık ki

İzmir depremini İstanbul'da hisseden olmuş ben hissetmedim ama sanki İzmir'de ben yaşamışım evim çökmüş ve ben enkaz altında kalmışım gibi hissediyorum
Enkazın altından çıkarılan kediler bile o kadar canımı acıttı ki anlatamam el kadar masuma bile sahip çıkamadığımız bir dünyada yaşamak beni çok korkutuyor
Elbette her şey Allah'tan ölümden falan korkmuyor insan ama çaresiz kalmak korkusu yetiyor, düşünüyorum küçük bir çocukken bunları yaşasaydım atlamazdım kesinlikle..

Bir şeyleri değiştiremeyiz belki ama daha sağlam zeminler hazırlayabiliriz..

bazılarının ayak uzatma yeri de oluyor onlara bakabilirsin o zaman. alıp gerçekten kamp'a götüreceksen yani güzel oluyor öyleleri..
ay ondan hiç görmedim
daha neler duycam

O zaman
Kamperest diye site var oradan bak biz oradan almistik
200-300civari olmasi gerekiyor 200-300 tl olan tum sandalyeler cok rahat bizim ki katlanir sandalye minicik kutu gibi bir sey oluyor katlaninca cok portatif
bi bakayım teşekkür ederim kuzum

Ben onu yöneticem artık benim döngüm şimdi 31e mi çıktı kuzum yoksa nasıl oldu kafama karıştı

Herkeslere günaydın, hayırlı huzurlu sabahlarınız haftalarımız olsun inşallah
çıktı diye birşey yok kuzum
gelecek aya düzelir belki

Tamam kuzum ona göre bat vericem de gerçi versem de koca yok
yaaa kıyamam sana
olsun normal muahbbet ederiz..
bende senin gibiydim biliyormusun :) benim eşim senelerce şehir dışında çalıştı 2-3 ayda bir geliyordu
şimdide durumum farksız değil
sadece geliş süresi kısaldı

Yok yok burdayım gitmem zaten valla benimkinin sağı solu belli olmuyor balım ya, bi var Bi yok, bende anlamadım deniyoruz bakalım bebek ne zaman tutarsa

Yok yok burdayım gitmem zaten valla benimkinin sağı solu belli olmuyor balım ya, bi var Bi yok, bende anlamadım deniyoruz bakalım bebek ne zaman tutarsa
aslında senin daha rahat olup kafandan silmen lazım
amannnnnnnnnnnn nasılsa kocam yok.... olmayacak de
bir bakmışsın olmuş

Aynen kuzum orasi oyle bir de her cocuk bir de degil, o akrabamizin bebegi mesela cocuk türünün tek ornegi bence oyle bebem olsun her yere tasirim cocugun varlığı ile yokluğu bir bir cocukhic miaglamaz hic mi gazi olmaz..ilginc bir bebek masallah.
ya bir de bizim tasinma olayimiz da var onumuzdeki ay sonu yani esyalari toparla orada diz temizligi bilmem nesi..biraz ertelemeye karar verdim bir de8 aydir cok yiprandim artik..2-3 ay ara verip tekrar başlamak istiyorum cunki her bos gecen ay da psikolojim bozuluyor iyi hissetmiyorum yani .. belki ara verirsem daha iyi olacakmis gibi bilemiyorum
Hayirlisi Allah'tan

Ayy ne guzel kuzum o zaman ben her yeri ankara gibi dusundugum icin kafa dagitmaya birebir o zaman devam bebelerle de guzel olur dogayla ic ice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…