- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.381
Katılıyorum ara vermek iyi geliyor kim ne derse desin..Aynen kuzum orasi oyle bir de her cocuk bir de degil, o akrabamizin bebegi mesela cocuk türünün tek ornegi bence oyle bebem olsun her yere tasirim cocugun varlığı ile yokluğu birbir cocukhic miaglamaz hic mi gazi olmaz..ilginc bir bebek masallah.
ya bir de bizim tasinma olayimiz da var onumuzdeki ay sonu yani esyalari toparla orada diz temizligi bilmem nesi..biraz ertelemeye karar verdim bir de8 aydir cok yiprandim artik..2-3 ay ara verip tekrar başlamak istiyorum cunki her bos gecen ay da psikolojim bozuluyor iyi hissetmiyorum yani .. belki ara verirsem daha iyi olacakmis gibi bilemiyorum
Hayirlisi Allah'tan
En güzel ve en dogru zamanda çalsınlar kapıyıKatılıyorum ara vermek iyi geliyor kim ne derse desin..
Ben her ay regl görünce çöküyordum resmen sonra biraz kafamı dinledim eskisi gibi değilim, elbette üzüyor ama yıpratmıyor en azından olacağı varsa olur diyorum hatta bazen olmasa da olur diyorum..
Senin bir de oyalanacak bir şeylerin de varmış ev işi vs. kafan dağılır bakarsın hiç ummadığın anda oluverir
yani bebe olursa...Ayy ne guzel kuzum o zaman ben her yeri ankara gibi dusundugum icinkafa dagitmaya birebir o zaman devam bebelerle de guzel olur dogayla ic ice
beyazım izlemesenmiMuge anli ve dostları asevide izmirde
Cok dogru diyorsun gercekten tatilden ziyade aslinda esime regl oldugum gun soyledim artik sktidan gecikiyorum adetim sasmaz bu ay resmen 6 gun geciktim artik biraz ara mi versek diye, bu ay sonu kiraci cikacak evde ufak tefek tadilat olacak Aralik 20 gbi tasinacagiz .. o isleri yine ben yapcam kaldir indir vs .. yani o yüzden sorun olursa da üzülürüm en iyisi biraz ertelemek.. belki yeni yıl yeni ev bize sans getirir belli mi olurKatılıyorum ara vermek iyi geliyor kim ne derse desin..
Ben her ay regl görünce çöküyordum resmen sonra biraz kafamı dinledim eskisi gibi değilim, elbette üzüyor ama yıpratmıyor en azından olacağı varsa olur diyorum hatta bazen olmasa da olur diyorum..
Senin bir de oyalanacak bir şeylerin de varmış ev işi vs. kafan dağılır bakarsın hiç ummadığın anda oluverir
Akışına bırak olayı olucuğğğ dedim aaaaaabekleyince oluyormu gıııı
Akışına bırak olayı olucuğğğ dedim aaaaaa
Eşim de yasakladı ama izlemesem de aklım kalıyor bacım ama sakin izlemeye çalışıyorum çok dayanamazsam kapatıyorumbeyazım izlemesenmi
enişte haklıEşim de yasakladı ama izlemesem de aklım kalıyor bacım ama sakin izlemeye çalışıyorum çok dayanamazsam kapatıyorum
Nasipten öte köy yok biz ne yaparsak yapalım.Cok dogru diyorsun gercekten tatilden ziyade aslinda esime regl oldugum gun soyledim artik sktidan gecikiyorum adetim sasmaz bu ay resmen 6 gun geciktim artik biraz ara mi versek diye, bu ay sonu kiraci cikacak evde ufak tefek tadilat olacak Aralik 20 gbi tasinacagiz .. o isleri yine ben yapcam kaldir indir vs .. yani o yüzden sorun olursa da üzülürüm en iyisi biraz ertelemek.. belki yeni yıl yeni ev bize sans getirir belli mi olur
Isteyen herkese
oo günaydın hanımefendi
bacım biz seviyoruz ya.. eskiden hep giderdik... sonra evlendik koşturma maddiyat felan..
şimdi tekrar özümüze dönelim diyoruz...
bide sadece kampta değil.. böyle sahil kenarında orda burda felanda çok pratik oluyor
kızz şaşırıyorum işte
Erken geliyorum yine guluyorsun
oğlana yavaş yavaş anlatmaya başla istersen beyazımKahvaltı yapıldı masa toplanacak hoc halim de yok oğlan da oyun oynayalım diyor bunları niye anlatıyorum bilmiyorum öyle yazayım dedim
Anne sen hamile misin dedi o gün bana o anlamış zaten bacımkızz şaşırıyorum işte
ağlıyım mı
oğlana yavaş yavaş anlatmaya başla istersen beyazım
yormasın seni
Hepimizin insallah canim, isteyen herkesin istedigi vakitte insallahNasipten öte köy yok biz ne yaparsak yapalım.
İnşallah nasibin hemen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?