- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.461
inofolik kullanmıştın sen demiDemişlerki öldü söyleyin onlara efsane geri döndü
Bu ay bissürü bebe haberi alcaz burdaIyi iyi bisey olmasinda
Superrr!! Bende pik gordum degerlendirdim bekliyorum bu ay biraz karisik oldu ama beklicem 2 hafta sonrada belli olur
Ben geldim daha hiç yaz görmedim yaAskos biz 2 aydir yorganla yatıyoruz yaz burda 1 ay sürüyor sonra yine kış
Ay evet ya, yine bir kedi ve bir köpekte çıkardılar, ama bişey okudum instagramdan doğrumu bilemedim çok üzüldüm. Yıkılma tehlikesi olan Bi binayı boşaltıp içinde hayvanların alınmasına izin vermeden yıkmışlar diye, inşallah doğru değildir çok çok üzüldümbu kurtarılan 3 yaşındaki elif
resmen mucize
yine ses duyulmuş... İnşallah biri daha kurtarılır
cnm pıhtı dediğin ?Ben geldim daha hiç yaz görmedim ya
Ay evet ya, yine bir kedi ve bir köpekte çıkardılar, ama bişey okudum instagramdan doğrumu bilemedim çok üzüldüm. Yıkılma tehlikesi olan Bi binayı boşaltıp içinde hayvanların alınmasına izin vermeden yıkmışlar diye, inşallah doğru değildir çok çok üzüldüm
Bide birşey sormak istiriyorum kızlar ya. Ben adette hiç pıhtılı kan geldiğini hatırlamam, bu gün bayağı pıhtı atmışım, acaba ara sıra pıhtı normal mi yoksa kimyasal falan mı geçirdim ben gebeliği farketmeden?yarın kan versem beta sıfırlanmadıysa çıkar mı? Kimyasal falan geçirdiysem ya da kan vereyim hiç haberim olmasın üzülürüm diye de düşünüyorum
Evet aynen dediğin gibi canım, böyle peçeteyle ezmeye çalıştım sümüksü gibi böyle garip bişey. Kasıklarım da ağrıyor çok farketmeden üşüttüm demekkicnm pıhtı dediğin ?
böyle koyu renkli parça gibiyse normal...
bende bir ara telaş etmiştim ama stresten mevsim geçişlerinden üşütmekten felan olabiliyormuş
aynen telaş etme..Evet aynen dediğin gibi canım, böyle peçeteyle ezmeye çalıştım sümüksü gibi böyle garip bişey. Kasıklarım da ağrıyor çok farketmeden üşüttüm demekki
İnşallah. Dr gidip geliyorum bir sıkıntı yok görünüyor herhalde vakti vardır henüzİ
İnşAllah olucaz yakında
kız sen şmidi ne iş yapıonEvetttt
Satmak isterimde saticak bisey yokkız sen şmidi ne iş yapıon
bizede sat bişeyler
gözünü sevdiğimin gavurları...Satmak isterimde saticak bisey yok
Devletin bi kurumu var saglikla ilgili felan iste her neyse onlar bi numara acmis korona testi olmak isteyenler ariyor orda calisiyorum ariyorlar iste eger devletin belirledigi listede yazan rahatsizliklardan birtanesi varsa randevu planliyorum gidip test yapiyorlar
En guzeli de testler bedavagözünü sevdiğimin gavurları...
bizdede test bulamıyorsun
bizde 250 tl'den başlıyor...En guzeli de testler bedava
tesekkur ederim canim. insallahBak bu habere çok sevindim canım
M Menekse moru tebrik ederim... Sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallah
Ooo cok iyi yani bununda ticaretini yapiyorlar...bizde 250 tl'den başlıyor...
keşke burdakilerede güvenmeselerOoo cok iyi yani bununda ticaretini yapiyorlar...
Burdada parali testler var ama guvenilir olmadigi icin onermiyorlar
Biraz zor o orda ama neyseeekeşke burdakilerede güvenmeseler
devlet kendi yapsa
bu konulara girmiyelimBiraz zor o orda ama neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?