- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.501
kız değerlendirdik da pikleri ama aşırı uyku var kasıkalrım felaket ağrı ve yanma hissi var bendesonra neden bebe gelmiyor dersin
annesinin tembelliğinden
bende o civarlardan beri.. hoşgeldin canım aramıza
gerçekten özeller... ve çok becerileri var.. sadece keşfetmen lazım
ve inanılmaz zekiler
kaç yaşında
yanmamıkız değerlendirdik da pikleri ama aşırı uyku var kasıkalrım felaket ağrı ve yanma hissi var bende
anlamı ?? korkutma beniyanmamı
ne bilem doktormuyum kız...anlamı ??
kırmızı kart gösterince korktumne bilem doktormuyum kız...
geçicidir cok fanfini finfon yaptıysan normal..
benm için kötü anısı var.. enfeksiyon
kendine gel diyekırmızı kart gösterince korktum
Kardesim geldi kiz sürekli görüştüğüm yabancı değilbende istiyorum ya kıskandım
kız corona var
Kardesim geldi kiz sürekli görüştüğüm yabancı değilondada evden cikmiyoz isi vardi mecbur gelmesi gerekiyodu
oyyy nenenmmmmmkendine gel diye
ne öyle mıy mıy gezion...
enişteyle ilgilen
Valla gerçek kis gelmek uzere gecen sene cok kötüydü kar hic kalkmadi yerdenBen geldim daha hiç yaz görmedim ya
Ay evet ya, yine bir kedi ve bir köpekte çıkardılar, ama bişey okudum instagramdan doğrumu bilemedim çok üzüldüm. Yıkılma tehlikesi olan Bi binayı boşaltıp içinde hayvanların alınmasına izin vermeden yıkmışlar diye, inşallah doğru değildir çok çok üzüldüm
Bide birşey sormak istiriyorum kızlar ya. Ben adette hiç pıhtılı kan geldiğini hatırlamam, bu gün bayağı pıhtı atmışım, acaba ara sıra pıhtı normal mi yoksa kimyasal falan mı geçirdim ben gebeliği farketmeden?yarın kan versem beta sıfırlanmadıysa çıkar mı? Kimyasal falan geçirdiysem ya da kan vereyim hiç haberim olmasın üzülürüm diye de düşünüyorum
Askos biliyorsun vanda surekli sallanıyor her sallanisimda kizima sarılıp masanin altına giriyorum oda korkuyor hic kipirdamiyorkız enkazdan kedi çıkınca aklıma sen veHemsirecik geldi zaten
kuş çıkıncada kendim...
benimde muhabbet kuşum var
o kuşun 50 gr kilosuyla yaşaması
bak ya.. yine aynı yerdesinoyyy nenenmmmmm
ya kıyamamValla gerçek kis gelmek uzere gecen sene cok kötüydü kar hic kalkmadi yerden
Askos biliyorsun vanda surekli sallanıyor her sallanisimda kizima sarılıp masanin altına giriyorum oda korkuyor hic kipirdamiyor
Tayin zamanı deprem riski az bir yere gitmek istiyoruz artik cok korkuyorum ben evde boylebak ya.. yine aynı yerdesin
ya kıyamam
hatayda öyle kuzum.. her ay hemen hemen sallanıyoruz bizde
sanırım bu sefer batıya gideceksiniz demiTayin zamanı deprem riski az bir yere gitmek istiyoruz artik cok korkuyorum ben evde boyle
Evet askos ama ben bati istemiyorum erzurum mardin yada karadeniz istiyorumsanırım bu sefer batıya gideceksiniz demi
neden ki deprem içinmiEvet askos ama ben bati istemiyorum erzurum mardin yada karadeniz istiyorum
Takatım yok ruhsal bozukluktayım...bak ya.. yine aynı yerdesin
ya kıyamam
hatayda öyle kuzum.. her ay hemen hemen sallanıyoruz bizde
çizgi film aç izleTakatım yok ruhsal bozukluktayım...
Evet artık deprem anını yasamak istemiyorum ☹Alıştım soğuğaneden ki deprem içinmi
kız erzurum buz buz vandan farkı yok
ben soğuğu sevmiyorumEvet artık deprem anını yasamak istemiyorum ☹Alıştım soğuğagecen kis palandokene gitmistik asiri guzeldi ordada yaşanır
uyyy kafayı yerim yılan görünce.. neyse işten erken çıkıp yatışa geçim bariçizgi film aç izlebana iyi geliyor
yada yılan belgeseli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?